Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 559 10
Γενική βαθμολογία
 
6.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Μετά από μεγάλη για τα δεδομένα μας τσάρκα, μαζί με τον μπουζό, ξαναμπήκαμε στο σπιτάκι για να δούμε το ξεκίνημα της 2ης βάρδιας. Υπηρεσία η Εύα με τα τσιμπουκόχειλα (άνετα της τον έδινα πίπα) και κοπέλα η Άνκα η πολωνέζα. Κοπέλα που είχα δει πριν μερικές μέρες, μου άρεσε εμφανησιακά αλλά λόγω μεγάλης αναμονής δεν μπήκα δωμάτιο.
Μελαχρινή με 2+ στήθος όμορφο σώμα και κωλάρα.
Οσο περιμέναμε στο σαλόνι καμιά 10αριά νοματέοι, βλέπαμε την κοπέλα που άλλαζε μέσα στο κουζινάκι, τόσο καύλωνα περισσότερο. Κλασσίκα η Εύα μας την παρουσίασε με επαίνους, για να τελειώσει την παρουσίαση με το "ποιός θα μου κάνει σεφτέ" Ενώ οι περισσότεροι έφυγαν, αποφάσισα να δώσω το πορνοπαράβολο και να μπω δωμάτιο.

Μαζί μου μπήκε και η Εύα όπου με ευχαρίστησε με 3 φιλιά στο μάγουλο. Είχα ήδη καβλώσει, και της είπα αν ήθελε να έμπαινε και εκείνη δωμάτιο... έστω να βλέπει.
Αφού αρνήθηκε ευγενικά, γδύθηκα και αμέσως ήρθε το κορίτσι.

Ανέβηκε στο κρεββάτι, στήθηκε στα 4, της έριξα μερικά κωλοσκάμπιλα και αμέσως πήγε να μου βάλει προφυλακτικό σε πεσμένο πούτσο. Φάουλ. Ξεκίνησε πίπα και ενώ ήμουν στο 50% της ήρθε φλασια να με καβαλήσει. Μία που μπήκε, μια που βγήκε. Λέω άστο, θα το κάνω εγώ όπως πρέπει. Την γύρισα μπροστά, και αφου είχε βάλει κρέμα, ήταν και παρθένα μην ξεχνάμε, μπήκα μέσα της και σε δευτερόλεπτα ήμουν έτοιμος. Την άρχισα στις γρήγορες και στις δυνατές ψωλιές, για να μάθει να φέρετε, και άρχισε να βογγάει.
Γύρισμα στα 4, όπου συνέχισα το σφυροκόπημα και τα σκαμπιλάκια, για να έρθει μετά από λίγο το τέλος.

Γενικά, το πρώτο μισό το έκλαψα, το δεύτερο μισό οκ μου άρεσε. Θέλει βελτίωση στα προκαταρτικά, και κάποιος εκεί κάτω πρέπει να τους πει ότι δεν βάζουν το γαμημένο το προφυλακτικό σε πεσμένο πούτσο. Κάτι ήξερα που ήθελα την Εύα να μπει μαζί της δωμάτιο. Συμπέρασμα, θέλει ακόμα χιλιόμετρα να στρώσει, δεν προτείνετε σε σκληρούς χύστες αλλά σε πιτσιρικάδες άπειρους που θέλουν να γαμήσουν ένα όμορφο μουνί.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 10, 2014
Όνομα κοπέλας
Άνκα
Kerveras
Τιμημένος
Εγγραφή:
16 Απρ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
91
Likes:
2.874
Πόντοι:
5.195
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ, n.smirni76

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού