Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.2 207 10
Γενική βαθμολογία
 
6.4
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Η δεύτερη συνεύρεση έγινε με την Αλίνα απο Ρουμανία σε αυτόν εδώ τον οίκο.Εμφανισιακά η κοπέλα είναι με καστανόμαυρα μαλλιά λίγο πιο κάτω απο τους ώμους,λεπτή με λευκό δέρμα,λίγο στραβά δοντάκια. Είναι σχετικά νόστιμη κοπέλα εν συγκρίση με τον μέσο όρο της περιοχής όπου είναι επιεικώς απαράδεκτος.Στο μαγαζί αυτό και στην περιοχή εργάζεται τους 4 τελευταίους περίπου μήνες.Το μαγαζί αυτό έχει την ιδιομορφία ότι όποτε το επισκέπτομαι σχεδόν πάντα είναι γεμάτο απο κόσμο ο οποίος ανανεώνεται συνεχώς οπότε και δεν το πολυπροτιμώ γιατί γενικά η συνουσία σε τέτοια μαγαζιά είναι πάντα υπο την απειλή του χρόνου.Μετά απο πολύ καιρό αποφάσισα όμως να ξαναπεράσω να δοκιμάσω την κοπέλα για την οποία είχα διαβάσει καλά λόγια. Η διαπίστωση μου ήταν ότι τώρα που πάλιωσε και άρχισε να μαθαίνει τα κόλπα περιόρισε λιγάκι την απόδοση της αλλά και πάλι ήταν συγκριτικά καλή εν σχέση με την τιμή που έδωσα.
Η κοπέλα σχεδόν πάντα μασάει τσίχλα και έτσι και αυτήν την φορά ο κανόνας επιβεβαιώθηκε και σε μένα.Μπήκε στο δωμάτιο με όχι τόσο μεγάλη όρεξη μιας και έχει συνεχώς δωμάτια και έτσι όσο να είναι έχει κουραστεί.Είπαμε τα τυπικά για να σπάσει ο πάγος,έβγαλε το βρακάκι της την έφερα κοντά μου και άρχισα να την γλύφω στο λαιμουδάκι της και στα βυζάκια της. Φιλάκια δεν δέχθηκε παρά μόνο ευγενικά αρνήθηκε κλίνοντας το κεφάλι της στο πλάι.
Στην συνέχεια ξάπλωσα πέρασε προφυλακτικό και ήρθε ευθεία προς το σώμα μου όπου και άρχισε να με τσιμπουκώνει.Το τσιμπούκι της ήταν αργό,αισθησιακό και όπως μασούσε την τσίχλα έκανε μικρές φουσκίτσες τις οποίες και έσκαγε πάνω στον πούτσο μου.Σίγουρα αν μου τον έπαιρνε ακάπελα στο στόμα της θα ήταν πολύ δυνατή η αίσθηση.Της είπα να έρθει σε στάση 69 για να την γλύψω και εγώ και πρόθυμα δέχθηκε. Αφού απόλαυσα το μουνάκι της όσο έπρεπε της είπα να περάσουμε στο σεξ.
Η πρώτη στάση έγινε με αυτήν απο πάνω όπου και την γαμούσα δυνατά ενώ αυτή στεκόταν απαθής.Γλυψιματάκια και λίγο παιχνίδι με την κωλοτρυπα της έγιναν κατά την διάρκεια του πηδήματος.Βογγητά δεν υπήρξαν.
Στο πισοκωλητό πήρε καλή θέση και κατά την διάρκεια του πηδήματος της έριξα και μερικές ξυλίτσες ηπίας εντάσεως.Κατά τα άλλα αυτή όσο την γαμούσα παρέμενε σιωπηλή μασώντας απλά την τσίχλα της.
Στο ιεραποστολικό την πήρα αρχικώς με κολλητά τα κορμιά μας γλύφωντας την στο λαιμό της,ενώ αυτή παρέμενε στο ίδιο απαθές μοτίβο και έπειτα γονατιστά τρίβωντας το μουνάκι της με τον αντίχειρα.
Της πρότεινα να την χύσω στο σώμα της και αυτή δέχθηκε πράγμα που σίγουρα είναι ένα συν σε ότι αφορά την όλη συνεύρεση. Έτσι αφού ήρθα στο πλάι της κάνοντας παιχνίδι και θωπεύοντας τις ερωτογενείς τις ζώνες έφθασα στην κορύφωση ρίχνοντας το σπέρμα μου πάνω στα στήθη της και στην κοιλιακή της χώρα. Της έφερα χαρτί να σκουπιστεί ντύθηκε και αποχώρησε για να πάει στο αμέσως επόμενο δωμάτιο.
Πιστεύω ότι η συγκεκριμένη κοπέλα καλύπτει σίγουρα το αντίτιμο των δέκα ευρώ προσφέροντας 69 και επιτρέποντας cob, αλλά η συμμετοχή της στην διάρκεια της πράξης είναι πλέον σε περιορισμένο βαθμό.Την συνεύρεση για αυτό το επίπεδο την χαρακτηρίζω καλή αλλά στο εικοσάρικο σίγουρα θα ήταν μέτρια.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Αλίνα
Υπηρεσίες
professorx
Τιμημένος
Εγγραφή:
6 Ιαν 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
527
Likes:
28.978
Πόντοι:
35.368
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mallias20, Jim25jim, n.smirni76

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού