Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 78 10
Γενική βαθμολογία
 
6.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Μετά από τις καλές κριτικές και διάφορα σχόλια στο φόρουμ σκέφτηκα να επισκφτώ κι εγώ τη Δέσποινα.

Χτύπημα στην πόρτα, ανόιγει διερευνητικά η τσατσά, ρωτάει "έχεις ξαναέρθει", "όχι" της λέω. Μου κάνει, εδώ δουλεύουμε με τραβελάκια αν σου κάνει, την ρωτάω ποιά δουλεύει; "Η Δέσποινα, πεασε να τη δεις". Η Δέσποινα είναι όντως όμορφη και εντυπωσιακή, ψηλή, βυζάρες με καλό εργαλείο. Αφού έδωσα 25 Ε, περνάω στο δωμάτιο. Αρκετά μικρό, με μια μίνι τηλεόραση, γδύνομαι και έρχεται η Δέσποινα μετά από 3-4 λεπτά. Ηταν λίγο αγέλαστη αλλά δεν έδωσα σημασία. Μου λέει τι θέλεις να κάνουμε, της είπα πως θέλω να τη γλύψω, μου λεεί "και μετά;" -"Μετά βλέπουμε..." της κάνω. Τέλοσπάντων γδύνεται και ξαπλώνει ανάσκελα. Πήγα να την πιάσω από τη μέση "Τι ζεστά χέρια που έχεις" μου λέει ειρωνικά (Είχε ψόφο έξω...) και ξενερώνω. Να μην τα πολυλογώ, ήταν φανερό πως κάτι έγινε και δεν γούσταρε καθόλου (παρ' όλο που θεωρώ πως έιμαι αρκετά εμφανίσημος - μου είπε κι όλας για τα μάτια μου κτλ) κάθησε σαν κούτσουρο, μετά βίας ανεχόταν να την αγκίζω, φιλιά ούτε για αστείο. Κάβλωσε άμέσως βέβαια και μου πρότεινε 3-4 φορές να μου τον χώσει. Καθώς το σκεφομουν όμως μου κάνει " άνοιξε τα χέρια σου να σου βάλω λίγο τζελ" και με γειώνει τελείως. Είπαμε είναι επί πληρωμή, αλλά όχι κι έτσι, δείξε και λίγο συναίσθημα για το γαμώτο...Τελικά τελείωσα από τα χεράκια μου. Να 'μαι καλά.

Γενικά (δε θέλω να την αδικήσω) είναι όμορφη κοπέλα και σίγουρα ξέρει τη δουλειά, αλλά ήταν πολύ ανόρεχτη, δεν με άγγιξε πουθενά και μετάβίας δέχτηκε να της πιάσω τη μέση. Χημεία 0 και είναι κρίμα γιατί είχα σκεφτεί αλλιώς τη φάση. Δεν κατάλαβα κι όλας να έφταιγαν τα κρύα χέρια, το ότι ήμουν διστακτικός και άπειρος ή δεν με γούσταρε καθόλου.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 01, 2014
Όνομα κοπέλας
Δέσποινα
Κυανοπώγων
Μέλος
Εγγραφή:
24 Ιαν 2014
Μηνύματα:
Κριτικές:
4
Likes:
13
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 fouxter

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
15 Απριλίου, 2014
κυανοΠώγωνα, το μπλε μούσι έφταιγε που χαλάστηκε το μωρό Γερο-μύστης
02 Μαΐου, 2014
Λες εε; Είχα περάσει μια μέρα, να γνώριζα τη Σόφη αλλά έπεσα πάλι πάνω στη Δέσποινα και δεν μπήκα. Ευτυχώς γιατί δεν ήμουνα ξυρισμένος.
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2