Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 559 10
Γενική βαθμολογία
 
9.2
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Καυλομενος από τη χτεσινή παρτουζα κατέβηκα στην γνωστή γειτονιά για νέες συγκινήσεις . Το μωρό είναι προκλητικά μικρό και φρέσκο με πολύ ωραίο προσωπάκι γεμάτο 2αρι βυζι φυσικό κωλαρακι που κολαζει και Άγιο και παρόλο που ειναι απλό το προγραμμα σκέφτηκα ότι πρέπει να το τρυγησω . Η Ανκα δηλώνει Πωλονεζα , ειναι μελαχροινή σχετικά ψηλή ίσως και 1.70 με κοντό μαλλάκι και δέρμα τόσο σφριγηλό και νεανικό όπως προειπα , που "τρίζει".
Επι τω εργω τώρα τα προκαταρτικα φιλότιμα και η πίπα απλά καλή αλλά όταν χουφτωνεις και γλυφεις τέτοιο μουναρο και χαϊδεύεις τέτοιο "τριζατο" δερματακι αυτά ειναι ψηλά γράμματα , σύντομα την έβαλα να καθίσει πάνω στον πουτσο μου και να χοροπηδάει πάνω του ενώ τις έγλυφα τις ρωγες.
2η στάση doggie με σφυροκοπημα για αρκετή ώρα και χάζεμα κωλοτρυπιδας σε έναν κωλο σκέτο ποίημα (τραγική μοίρα να μην το δίνει ).
3η στάση ιεραποστολικό με χούφτωμα και γλύψιμο βυζακια και πάλι και κατάθεση μιας και η τσατσα είχε αρχίσει να δυσανασχετει από την 2η στάση όχι ότι της έδωσε και σημασία η μικρή.
Εν κατακλείδι καινούργια στην δουλειά η μικρή με τα συν και τα πλην που εχει αυτό αλλά φιλότιμη και από τα λίγα μωρά που θες να τα χαρείς με την πρώτη ματιά θα την ξανάεπισκεφτώ ευκολα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 05, 2014
Όνομα κοπέλας
Άνκα
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
25 Νοε 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
25
Likes:
27
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
06 Μαρτίου, 2014
αν ειναι ετσι τα πραγματα , να το δοκιμασουμε το μωροΓλώσσα
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1