Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 214 10
Γενική βαθμολογία
 
6.6
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Μπηκα στο συγκεκριμενο οικο και ειδα τη γνωστη Αγαπη που δουλευει σχεδον παντα στη 3η βαρδια!Η Αγαπη ειναι ξανδια με καρε μαλλακι,οπως αρμοζει σε ενα μιλφακι τουλαχιστον για τα δικα μου γουστα,με 2αρι βυζι και αρκετα καλο σωμα για την ηλικια της.

Ειχα καιρο να περασω απο το συγκεκριμενο οικο και μολις με ειδε η Αγαπη αρχισε να μου την πεφτει στο σαλονι.Δεν ηθελα και πολλα εδωσα το 20αρικο και περασα στο δωματιο.Ο συγκεκριμενος οικος ειναι αρκετα καθαρος και το δωματιο που περασα ειχε καθαρα σεντονια σαπουνι στο νιπτηρα και μωρομαντηλα στο τραπεζακι.

Πληθυκα και μετα απο λιγο ηρθε στο δωματιο η Αγαπη.Τα ειπαμε λιγακι και το παιχνιδι ξεκινησε.Φιλια σε ολο το σωμα...τρυψιματα...και περασμα καποτας!Η πιπα της απλη και τυπικη.Τιποτα το ιδιαιτερο.Της ζητησα να μου παρει στο στομα τις μπαλες...αρχικα μου ειπε οτι δεν το κανει...αλλα τις θυμησε οτι παλαιοτερα τα εκανε ολα και προχωρησε ενα ωραιο καραμελομα!

Πρωτη σταση ανεβηκε πανω μου.Το ρυθμο τον εδινα εγω γιατι αν την αφηνα λογω ''φορτωματος'' θα τελειωνα γρηγορα!Μετα απο 3-4 της ζητησα να αλλαξουμε σταση και τη πηρα ιεραποστολικα.Καλο ανοιγμα των ποδιων ετσι ωστε να μπαινω ''ολος'' μεσα!Στην αρχη εδινα αργο ρυθμο και οσο περνουσαν τα λεπτα ανεβαζα!

Το τελος ηρθε και πραγματικα αισθανθηκα μεγαλη ανακουφηση!Ειπαμε καποια πραγματα με την Αγαπη και αποχωρησε αφου με καληνυχτησε και με φιλησε.Η τσατσα χτυπησε το πορτα στο 10 λεπτο αλλα η Αγαπη δεν εδωσε σημασια.Χρονος παραμονης στο δωματιο 15 λεπτα+.

Τυπικη καταθεση αλλα οπως ειπα και στην ημερησια ενημερωση η Αγαπη μου αρεσει σαν γυναικα!Μου θυμιζει μιλφαρα της διπλανη πορτας που τη γαμας ενω ο αντρας της λειπει στη δουλεια.

Καλα γαμησια σε ολους χυστες...καιτα 20αρικα να πιανουν τοπο!ΦΟΛΑ ΚΑΙ ΜΑΥΡΟ ΣΤΙΣ ΚΑΡΙΟΛΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΚΑΙ ΤΣΑΤΣΑΔΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΑΠΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΨΟΥΝ!!!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 04, 2014
Όνομα κοπέλας
Αγάπη
nasouliskk
Μέλος
Εγγραφή:
4 Αυγ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
23
Likes:
2
Πόντοι:
11
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού