Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.4 57 10
Γενική βαθμολογία
 
6.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Σκασιμο γυρω στις 3.30 πρωινη στα γνωστα μερη με κυριο στοχο της Λαρίσα!!Κορασιδα αδυνατη,βυζι 2αρι σιλικονατο,μετριου υψους και λαμπερου καθαρου και λειου δερματος!
Μαλλι καστανοξανθο(ανταυγειες νομιζω)Χμμμ;

παρενθεση,ηξερα μεσω του σαιτ οτι ειχε επανεμφανιστει στο συγκεκριμενο οικημα και πηγα στα πιο σιγουρα.
Αραιος ο κοσμος αν και δεν μπηκα πολυ στα στενα και στα δυσπροσιτα μερη.
Αφου επιβεβαιωσα ιδιοις ομασι οτι η Λαρισα ειναι παρουσα και οτι θα δουλεβε μεχρι 5 πρωινη,λες να κανω μια μικρη τσαρκουλα,πρωτον γιατι θελω να ειμαι ενημερος για το τι συμβαινει και τι 'παιζει' τριγυρω και δευτερον για μια πεϊκη ενδυναμωση και καβλα!

Με τα πολλα επιστρεφω στο οικημα της Κολωνου 23 για να τιμησω παλι το πολυτιμημενο Λαρισακι!Κατσικογάμης
Τσατσος πολυ γνωστος φουφης του Μεταξιου που γουσταρω να πλακιζουμε.Χαλαρα τα πραγματα,κανεις αλλος στο σπιτακι,δινω το κοκκινο χαρτακι περναω,ξαπλωνω και σε 1μισι λεπτο ηρθε το κοριτσι να μου πει το παραμυθι οπως χαρακτηριστικα μου λεει καθε φορα(Ποσο αληθεια λεει,αλλωστε!!)

αρχιζουμε πιπουλα κλασσικα η οποια αρχισε με αριστη τεχνικη καθοτι περιελαμβανε και το σκουφι! Απο μερους μου χαδια σε ολο το κορμι το στηθος και τα ποδια,τα οποια ειναι κατασταση βελουτε!
2 λεπτακια πιπουλα,επειτα μονο ιεραποστολικο το οποιο ειναι το στανταρακι μου με την Λαρισα.Σφυροκοπημα,προστυχα βλεμματα να ριχνει η κορασιδα,να επιδεικνυει το τρυπιμα στην γλωσσα και η καβλα χτυπαει κοκκινο(αφου τσεκαραμε μια φορα το σκουφι για τυχον διαρροες).Επιρθε καταθεση η οποια ηταν ολοκληρωτικη απο μερους μου καθοτι η Λαρισα με εσφιγγε προς το μερος της μεχρι να ξεζουμιστω!Μεγάλο χαμόγελο

Χαιρετησε,ευχαριστησε,φιλησε και εφυγε!
Ντυθηκα,πλυθηκα,εφυγα χαμογελαστος και σιγουρος οτι το Λαρισακι ειναι το δικο μου στανταρακι(μαζι με Τζωρτζια απο Διδυμου 7Β,τις οποιες τις παιρνω εναλλαξ)Έρωτας

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 28, 2014
Όνομα κοπέλας
Λαρίσα
Μέλος
Εγγραφή:
28 Φεβ 2014
Μηνύματα:
Κριτικές:
1
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού