Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 141 10
Γενική βαθμολογία
 
5.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0

Ειχα καβλες

Πηρα τηλ. την cg Αντζελα (σσ δεν την εχω τεσταρει ως τωρα), αλλα:

1) Μιλαγε λες και της ειχα σφαξει τη μανα.
2) Και τον πατερα μαζι.
2) Δε μπορουσε σημερα... Δε μπορουσε αυριο... Δεν ηξερε να μου πει για το Σ/Κ... (αν συνεχιζα να ρωταω, θα φταναμε ως το Πασχα - χωρις ιδιαιτερη προοδο)

= Εχασε 100 ευρω (δια παντος, πια).

Το τηλεφωνημα διεξαγοταν επι της οδου Φυλης, κι ενω ενα (μονακριβο) 20ρικο ασφυκτιουσε μες στην τσεπη μου.

Επισης, ειχα ηδη περασει ολη τη Διδυμου, χωρις να ενθουσιαστω + το Φυλης 56 (?) -οχι αυτο με την Πατριτσια, το διπλανο του- οπου ενθουσιαστηκα! Αλλα συγκρατηθηκα...
Συγκεκριμενα, επροκειτο για μια μικρουλα, λεπτοκαμωμενη, μελαχρινη, με ΑΡΡΩΣΤΟ πατο και μικρα, ωραια βυζακια. Σχετικα καινουρια στο σπορ.

Μπαινοντας στο Φυλης 66Α και μετα τη χυλοπιτα της Αντζελας, το 20ρικο ηδη πεταριζε (παρεα με το καυλι μου).

Ωστοσο, ξανασυγκρατηθηκα, γιατι, οπως εχω χιλιοπει και χιλιογραψει, ΦΥΛΗΣ = ΞΕΠΕΤΑ.
Ακολουθησε μικρη περιηγηση σε αλλα 3-4 ευαγη, αλλα δεν αντεξα. Γυρισα στο 66Α και μπηκα μεσα με τη μία.

Η τυπισσα ειναι ενα ΠΡΟΦΗΤΙΚΟ μουνι, γυρω στα 30, μελαχρινη με μπλε ματια, ΠΡΟΦΗΤΙΚΟ πατο και φυσικα βυζια πολυ πανω του μ.ο.
Νομιζω λεγεται Ρενατα, και οι φορες που ενιωσα την αναγκη να την καβαλησω δεν ειναι λιγες, αλλα παντα φρεναριζα λογω συνωνστισμου (Σημερα, ετυχε να 'ναι πολυ λασκα τα πραγματα...)

Οσο γδυνομουν στο δωματιο, στο σαλονι εμαινετο μαχη μ' εναν ταλαιπωρο που πηγε να βιντεοκοπησει στα κλεφτά, αλλα συνεληφθη επ' αυτοφορω και μετα η ξεδοντιαρα τσατσα του εξηγουσε οτι εχει σπουδασει δικηγορος ("μη με βλεπεις που δουλευω στα μπορντελα, ειμαι δικηγορος εγω"... μετα ανασκευασε σε "νομικος" - γενικα) και οτι αυτο που εκανε θα τον στειλει φυλακη, αυτοφωρο, χωρις αναστολη, και κατι τετοια.
"Προσωπικα δεδομενα - Δεν υπαρχει αναστολη", του ξεκοβε στεντορια, η φαφουτα δικηγορος - τσατσα.

Δεν ξερω αν - και πώς - ο τυπος κρατηθηκε να μη σκασει στα γελια. Μαλλον εφυγε γρηγορα, υπο τη δυνητικη απειλη οχι βεβαια του Νομου και των Αρχων, αλλα των αρμοδιων φουσκωτων (δηλαδη, του τοπικου Νομου).

Η Ρενατα μπουκαρε στο δωματιο μετα απο ελαχιστη αναμονη, χωρις ορεξη. "Ελπιζω να μην με στειλετε κι εμενα φυλακη", της λεω γελωντας. "Οχι, αν δεν τραβας βιντεο", μου λεει αγελαστη. Τοτε καταλαβα τι ειχε παιχτει...

Στα καπακια γονατιζει και μου κανει μια καλη πιπα, με χερι (στη βαση). Τωρα... Καλη και Χερι, πανε μαζι?
Αφου αντεξα και δεν εχυσα, δεν παραπονιεμαι! (παντως, ο ρυθμος ηταν αρκετα ταχυς, και η τεχνικη αρκετα καλη, ωστε να φτασω κοντα στο χυσιμο).

Μετα, ακολουθησαν εισχωρησεις σε διαφορετικες στασεις, ανευ σχολιαστικου ενδιαφεροντος.

Ολη η συμπεριφορα της ηταν αμιλητη - αγελαστη - μηχανικη, με σχεδον ηλεκτρικα τιναγματα μονο οποτε πλησιαζα να φιλησω (λαιμο,ε!) κι οταν ακουμπαγα (ναι, ακουμπαγα/ ακροθιγως!), μουνι ή σουφρα.

Σε καποια φαση οπου με καβαλησε, ηταν εξαιρετικα απροθυμη να μ' αφησει να παιξω και με τα βυζια της, ενω ο ρυθμος θυμιζε απορροια κουρντισματος ("Πιο γρηγορη (ξεπετα) κι απ' τον σκιο σου!", σκεφτηκα, εξ ου ο τιτλος του πονηματος...) Φυσικα ολο το νταπα ντουπα βγηκε χωρις κοιταγματα, ή επαφες, ή ομιλιες, ή οτιδηποτε αλλο διαφοροποιει μια εμψυχη πουτανα απο κουκλα-σάιμπορ, με εντολες Java για το σεξ.

Με το που εχυσα, με απωθησε απο πανω της. Yeahhhhh Εμμμμ
Ισχυριστηκε οτι "δεν ενιωθε καλα" (σαν να ζεσταινοταν, ή να ζαλιζοταν, ή να ειχε νευρα απ' τον προηγουμενο), αλλα μαλλον ΕΝΙΩΘΕ ΚΑΛΑ οταν εγω ακουμπαγα το μπλε παραβολο στην αρεοπαγιτισσα με τα δυομισι, μετρημενα, δοντια.

Λοιπον, για να τελειωνουμε:
Παραπονο ΔΕΝ εχω. Αν ειχα διεξαγαγει το ιδιο γαμησι με 10 ευρω, θα δηλωνα και ευτυχης. Τωρα, απλως ουδετερος.
Το 9 της εμφανισης και η επικη, σχεδον ΑΨΟΓΗ κωλαρα (την οποια ακομα θυμαμαι και δε λεει να μου πεσει...), αντισταθμισαν την ξενερα.

Ο χωρος, αξιοπρεπης, με κομοδινο, κρεμαστρα και ζεστο νερο. Καθαριοτητα κοπελας, στο φουλ, καθαριοτητα σεντονιων, στο ντεμι.


ΥΓ: Η βαρδια υποθετω πως ηταν "απογευματινη", καθως πηγα κοντα στις 9μισι/ Τωρα που το σκεφτομαι, λυπαμαι που δεν τιμησα τη Χριστινα του 69 (διαβαζω τα καλυτερα - δεν εχω προσωπικη εμπειρια, ουτε περασα καθολου απο 'κει, γιατι το "μοιραιο" ειχε ηδη συμβει...)

ΥΓ2: Πρεπει να επιστρεψω στην τακτικη της τσαρκας χωρις 20ρικο. Ειδεμη, κατι τετοιες μαλακιες θα μου εξανεμισουν και τα τελευταια λεφτα που κραταω για βιζιτα...
Το προτεινω, αμεριστα, και δι' υμας (τουλαχιστον, οσους δεν εχετε περισσευουμενα φραγκα)

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 27, 2014
Όνομα κοπέλας
Ρενάτα
Σπουδαίος
Εγγραφή:
26 Δεκ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
25
Likes:
1.786
Πόντοι:
2.537
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
01 Μαρτίου, 2014
Σε ότι αναφορα την εμφανιση η Ρενατα είναι θεομουνο αλλα στο δωματιο από μετρια εως και κακη αναλόγως και την φαση στην οποια βρισκεται.Ειναι πιο πολύ γκομενα που την περνεις για να γαμησεις ένα πολύ καλο μουνι και τπτ παραπανω.
Οσον αφορα στο δευτερο διλημα σου οντως μαλακια σου που δεν πηρες την Χριστινα του 69 καθως πιστευω θα αναθεωρούσες την γνωμη που εχεις για Φυλης=ξεπετα καθως η Χριστινα είναι σταθερα πολη καλη σε αυτό που κανει και αν ζητας safe πραγματα(όχι γλωσσοφιλα,ακα,τελειωτικα κλπ) θα περασεις σιγουρα καλα.Δωσε μια ευκαιρια δεν θα χασεις Γερο-μύστης
01 Μαρτίου, 2014
Ειχα την εντυπωση πως η Χριστινα δινει και φιλακια... Ντροπή

Οπως και να 'χει, ειναι ο επομενος στοχος μου.
09 Μαρτίου, 2014
''....στην αρεοπαγιτισσα με τα δυομισι, μετρημενα, δοντια.....'' Μεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελο
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3