Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.8 24 10
Γενική βαθμολογία
 
8.6
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Μερικες φορες σου τυχαινει οταν βγαινεις τσαρκα αμεριμνος να σου πεσει καποια καλη περιπτωση αιφνιδιαστικα και στα πρωτα δυο σπιτια που θα μπεις,να περασεις.Ετσι το επαθα κι εγω,αλλα αξιζε τον κοπο!!!!!
Απογευματινη τσαρκα στο Μεταξι κι ενω ειχα ορεξη για μεγαλη βολτα και μετα να αποφασισω που θα χτυπησω,μου βγαινει στο σαλονι ενα τσιγγανορουμανακι πολυ ομορφο για τα στανταρς της περιοχης.Η Εμμανουελλα ειναι γυρω στα 20+ με ωραιο σωμα.
Στο σαλονι περιμενε κι ενας συναγωνιστης γυρω στα 65 και ρωτησε αν κανει κωλο η κοπελα.Αφου του απαντησαν αρνητικα και ανοιξε την πορτα να φυγει,του λεει η τσα οτι για να γαμησεις κωλο πρεπει να σου ειναι τουμπανο και με κοιταγε γελωντας με νοημα.Εμεινα μονος λοιπον στο σαλονι και παω και εγω να φυγω εχοντας υποψιν να γυρισω αμα δεν βρω κατι αλλο.
Το μωρο με επισε απο το χερι λεγοντας ''που πας??θα περασουμε καλα''.Αρχισε να μου τριβεται και ενιωσα το νεανικο δερμα της να με τουμπανιαζει,οποτε δεν το σκεφτηκα και πολυ και περασα μεσα.
Στο δωματιο μπηκε ενω εγω τελειωνα με το γδυσιμο και βγαζει το μικροσκοπικο σουτιεν που φορουσε και με δυσκολια συγκρατουσε τα μεγαλα βυζια της!!!!!!!Εγω ειχα τουμπανιαστει και αυτη με κοιταγε με θαυμασμο και με επιφωνηματα καυλας!!!!!Αρχισα να την γλειφω στο λαιμο και στα βυζια ενω αυτη μου τον ετριβε.Μετα απο καμποση ωρα χαμουρεματος στα ορθια καθησε στο κρεβατι και αρχισε να μου παιρνει μια αισθησιακη πιπα στα.
Οταν τελειωσε την σηκωσα παλι ορθια και την πηρα πισωκολλητα ακουμπωντας αυτη στον τοιχο,ενω χουφτωνα και τις βυζαρες της οι οποιες ηταν τουμπανο και φυσικες!!!!!!
Το τελειωμα ηρθε ιεραποστολικα στο κρεβατι και στην συνεχεια μου επιασε κουβεντα λεγοντας ''τι την ηθελες την βολτα???αφου περασες καλα μαζι μου''.....Πραγματι ηταν πολυ καυλα το μωρο και σιγουρα θα την τιμησω παλι!!!!!!!
Ξεχασα να πω οτι η επισκεψη ηταν στο υπογειο αριστερα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 21, 2014
Όνομα κοπέλας
Εμμανουέλα
Billy7
Σπουδαίος
Εγγραφή:
16 Νοε 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
83
Likes:
899
Πόντοι:
2.687
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού