Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.4 217 10
Γενική βαθμολογία
 
5.7
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Ας γράψω και εγώ μερικά λογάκια για το καινούριο πιπίνι που εχθές εργαζόταν στον ισόγειο οίκο της Λεωνίδου 28. Το όνομα της είναι Νατάσα και είναι κατά δήλωση της απο Ρουμανία ενώ δεν αποκλειέται να είναι και απο Αλβανία.Είναι λεπτή,με λευκό δερματάκι,ξανθά μαλλιά στο καρέ περίπου,και πρόσωπο έκφυλο,τραχύ καβλωτικό.Ηλικιακά την τοποθετώ γύρω στα 28-30 αλλά εύκολα την περνάς για 22-23.Να προσθέσω ότι η κριτική που ανέβασε προσφάτως ο συναγωνιστής free με τίτλο χρυσό μ***ί για το Κολωνού 30 αναφέρεται στην ίδια κοπέλα μιας και αυτά τα μαγαζιά είναι αλυσίδα.Η εμπειρία του ήταν σχεδόν όμοια με την δικιά μου με μία μικρή διαφοροποίηση. Εγώ την πήρα στο μεταίχμιο της αλλαγής βάρδιας απο πρωινή σε απογευματινή μιας και είχε περάσει η ώρα. Είχα την ατυχία να αλλάξει υπηρεσία και ήρθε και άλλη μία κοπέλα καινούρια αργότερα όπου εργαζόταν σε ντούο με την Νατάσσα.Αυτό συντέλεσε 2 φορές στο να είναι πιο βιαστική αυτή η κοπέλα μιας και η καινούρια υπηρεσία όπως είναι ευνόητο ήθελε να κάνει δικά της δωμάτια για να κερδίσει.
Η Νατάσα για όσους δεν την έχουν δει ακόμα θυμίζει έντονα σε εμφάνιση έταιρο πιπίνι με το όνομα Ανδριάννα που είχε εργαστεί ένα διάστημα Λεωνίδου 6 αλλά και στο Κολωνού 30.Αναρωτιέμαι αν πρόκειται για την ίδια.
Η κοπέλα ήρθε σε εμένα αφού ξεπέταξε προπορευόμενο συναγωνιστή ο οποίος αργότερα όπως άκουσα όταν ντυνόμουνα έκανε παράπονα για τον χρόνο στην μεσήλικη κυρία που είχε αναλάβει υπηρεσία για να λάβει την δηλητηριώδη απάντηση "τί ήθελες δηλαδή να κάτσει μισή ώρα μέσα;"
Η κοπέλα λοιπόν μπήκε μέσα στο δωμάτιο φουριόζα και βιαστική,αφαίρεσε το βρακάκι της και γεμάτη χαμόγελο έπεσε πάνω μου και άρχισε να φιλάει στον λαιμό στο στήθος κατεβαίνοντας πιο κάτω. Ενδιάμεσα πρόλαβα να την ρωτήσω το όνομα της και την καταγωγή της.Μου είπε τα γνωστά και μου μίλησε και μερικά Ιταλικά δείγμα ότι είχε κάνει πέρασμα και απο την Ιταλία πριν έρθει στην χώρα μας.Έπειτα πέρασε βιαστικά την καπότα στο εργαλείο μου που είχε ανασηκωθεί και πέρασε σε μία σχετικά καλή σε αίσθηση και βάθος πίπα που διάρκεσε όμως πέριπου 30 δευτερόλεπτα.Εγώ την έφερα στο πλάι και άρχισα να χαιδεύω το μουνάκι της το οποίο και βρήκα δουλεμένο και τίγκα στην κρέμα.Θα πρέπει χωρίς υπερβολή να είχε αδειάσει το μισό σωληνάριο της κρέμας μέσα στο πράγμα της.Μετά χωρίς να της πω τίποτα με καβάλησε και άρχισε να κοπανιέται με γρήγορο ρυθμό και αγχωμένα πάνω μου.Σε νύξη μου για 69 απάντησε ότι είχε βάλει πολύ κρέμα.Περιττό να σας πώ ότι δεν καταλάβαινα τίποτα,καμία απολύτως τριβή και ήταν σαν να γαμούσα αέρα. Την έστησα σε πισοκωλητό μιας και βελτιωθεί η κατάσταση. Η κοπέλα στήθηκε καλά παρέχοντας μου την κατάλληλη θέα και άρχισα να την καρφώνω με όση δύναμη είχα αλλά δεν καταλάβαινα τίποτα δύστυχώς.Στο ιεραποστολικό την πήρα σε μια πιο στενή επαφή με τα κορμιά μας ενωμένα.Φιλάκια απέφευγε να δώσει αλλά γλυψίματα στο λαιμό της δεχόταν. Δυστυχώς ούτε στην θέση αυτή δεν ένιωθα τίποτα. Η κοπέλα μου είπε σε λίγο ότι πρέπει να βιαστώ γιατί ο χρόνος τελειώνει.Έτσι αφαίρεσα το προφυλακτικό και την έβαλα να με χαιδεύει στα αρχίδια που το έκανε αρκετά άγαρμπα και βιαστικα και να με φιλάει στο σώμα. Εγώ την γύρισα στα πλάγια όπου μάλαζα τα κωλομέρια της και το μουνί της και στην θέση αυτή ολόκλήρωσα.Η κοπέλα βιαστική μου έφερε χαρτί να σκουπιστώ,μου έδωσε ένα φιλάκι και εξαφανίστηκε γρήγορα απο το δωμάτιο να προλάβει τον ανταγωνισμό,δηλαδή την άλλη κοπέλα που μόλις είχε έλθει.
Η εμπειρία μου με την Νατάσα ήταν μέτρια και δεν ήταν κάτι ιδιαίτερο πέραν απο μία γρήγορη ανακούφιση η αλλιώς πείτε την ξεπέτα. Πιστεύω συγκρίνοντας και την άλλη κριτική ότι ακόμα και αν δεν άλλαζε η βάρδια η Νατάσα θα ήταν το ίδιο βιαστική και αγχώδης αλλά ίσως προσέφερε κάτι ελάχιστα παραπάνω.Ίσως στο μέλλον απουσία άλλης εναλλακτικής επιλογής να την ξαναδοκιμάσω αλλά και η πολύ κρέμα που χρησιμοποιεί είναι σίγουρα αποτρεπτικός παράγοντας.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 22, 2014
Όνομα κοπέλας
Νατάσσα
professorx
Τιμημένος
Εγγραφή:
6 Ιαν 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
527
Likes:
28.978
Πόντοι:
35.368
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mallias20, Jim25jim, n.smirni76

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού