Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 269 10
Γενική βαθμολογία
 
5.4
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
4.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Δεν είχα καλύτερη εναλλακτική εκείνο το πρωινό - ίσως αντίστοιχη κοπέλα στο Κολωνού 11.
Ξανθά μαλλιά, λεπτή, με στήθος 1,5 το οποίο στο σαλόνι στριμωγμένο στον στηθόδεσμο και σε σύγκριση με το αδύνατο σώμα της έδειχνε 2,5, πρόσωπο μέτριο χαμογελαστή και λίγο άχαρη.
Μου την έπεσε κολλητά, χέρι στον καβάλο φιλί στον λαιμό και στήθια πάνω στο πρόσωπο ... το είχα αποφασίσει να περάσω αλλιώς δεν θα τσίμπαγα.
Η υπηρεσία τραγουδούσε για "χρυσό μουνί" & "νέο κορίτσι"
Αναμονή αρκετά, ήρθε χαμογελαστή γρι όμως Ελληνικά. Την ρώτησα για Αγγλικά απάντησε ότι μιλάει Ιταλικά (πρωτότυπο).

Έπεσε επάνω μου και άρχισε χάδια,φιλιά σε στήθος, λαιμό, κοιλιά ενώ τριβόταν πάνω μου. Βγάζει το βρακάκι της πήρε την περικαυλίδα και άρχισε πίπα μέτρια η οποία σταμάτησε σε 45'' το πολύ. Με καβαλάει και βγάζει και το σουτιέν.
Αρχίζει να κουνιέται έντονα και βιαστικά γλιστρώντας μέσα στο 1/2 σωληνάριο κρέμα που θα είχε βάλει.
Χούφτωνα ότι έβρισκα χωρίς αντίρρηση. Την σήκωσα εύκολα - αδύνατη είπαμε και εγώ είμαι κατηγορία φτερού - και κάθισα στο κρεβάτι και αυτή πάνω μου, συνέχεια ρούφηγμα τις ανορθωμένες ρόγες της, ξανά σήκωμα και ξάπλωμα ιεραποστολικό. Η κρέμα δεν με άφηνε να καταλάβω τίποτα.
Πήρα την κατάσταση "στα χέρια" μου χαϊδεύοντας της πόδια, μουνί κλπ. κάτω περιοχή ενώ αυτή χάιδευε το στήθος της, ξανά μέσα αγκαλιά σφιχτή από μέρους της, τα ίδια εγώ κολλημένος σαν πεινασμένο μωρό στο στήθος της όπου ήρθε το τέλος.

Την ρώτησα για όνομα στα Ιταλικά - χαμπάρι δεν πήρε - κατάλαβε το "chiama" και με ρώταγε αν είμαι Ρουμάνος , με τα πολλά πέταξε ένα "ci vediamo" φεύγοντας για να δείξει ότι τελικά κατέχει την γλώσσα (καμία γλώσσα δεν κατέχει)

Καλό κορίτσι, άχαρη όμως, δεν ξέρω τι οδηγίες τις έχουν δώσει, ενώ θέλει να προσπαθήσει και είναι δεκτική σε φιλιά, γλειψίματα και χάδια τα κάνει έντονα & βιαστικά χωρίς όμως να δείχνει ότι μετράει τον χρόνο. Πιστεύω ότι αν ήθελα την ξανά άλλαζα 2 στάσεις ακόμη ...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 21, 2014
Όνομα κοπέλας
Νατάσσα
free
Ανώτερος
Εγγραφή:
30 Σεπ 2005
Μηνύματα:
Κριτικές:
148
Likes:
2.727
Πόντοι:
6.925
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
22 Φεβρουαρίου, 2014
Tην πήρα σήμερα στο Λεωνίδου 28 ισόγειο.Έτσι ακριβώς έκανε και σε εμένα.Απο μένα έχεις +1 γιατί η κριτική σου είναι αντικειμενική.
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1