Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 123 10
Γενική βαθμολογία
 
7.4
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Λίγο πριν τη λήξη της 1ης βάρδιας, 2η κατάθεση.

Στο υπόγειο δεξιά, με τον Αλβανό τσάτσο. Ο χώρος λίγα πράματα, δε μου αρέσουν γενικά τα υπόγεια. Το δωμάτιο σχετικά ευρύχωρο και φωτεινό, με καθρέφτη απέναντι και στο πλάι του δωματίου, υποφερτά καθαρό, λίγο πάνω από αυτό που λέμε μέσο όρο της Φυλής, νομίζω.

Η Τερέζα είναι ένα πολύ όμορφο καστανόξανθο κορίτσι με βυζάρες που εργάζεται στον εν λόγω οίκο τους τελευταίους μήνες. Στην αρχή δε μιλούσε καθόλου ελληνικά, τώρα κάτι γίνεται... Δεν είχα σαφή άποψη αλλά αποφάσισα να το κάνω το κασκαντεριλίκι να τη δοκιμάσω από μόνος μου, απλά γιατί ήταν πολύ όμορφη.

Στο δωμάτιο μπήκε χαμογελαστή, αφαίρεσε το σουτιέν και έκατσε στο κρεβάτι όπου και άρχισα να της γλείψω τα βυζιά και να της φιλάω το λαιμό.

Στον έντονο φωτισμό του δωματίου, δυστυχώς αποκαλύφθηκαν και οι ατέλειες αυτού του αγγέλου όπως φαινόταν στο μισοσκόταδο στο σαλόνι: Τα βυζιά της δεν είναι νερουλά, αλλά μόλις βγάζει το σουτιέν χύνονται, δεν είναι καθόλου στητά. 4αρια βέβαια, μπορεί και 5αρια, ενώ φαίνονται λίγες εφηβικές ραγάδες και φλέβες αρκετά έντονα... Το σώμα της αρκετά πλαδαρό, παρότι δεν είναι χοντρή, ο κώλος της χαλαρός με σημαδάκια από εφηβικές ραγάδες, τα πόδια της κάπως αξύριστα και το πρόσωπο της "κομμένο" από ξενύχτια/κακή ζωή κλπ, αλλά αρκετά όμορφο.

Ο μόνος λόγος που της βάζω 9 στην εμφάνιση εν τέλει, είναι επειδή για ένα λόγο με καύλωσε απίστευτα, παρόλες αυτές τις ατέλειες, ίσως επειδή έχει αυτό που λέμε "φυσική ομορφιά".

Ξεκίνησα λοιπόν με φιλάκια σε λαιμό, πρόσωπο και μετά στήθος, ξαπλώσαμε, βγάλαμε τα εσώρουχα και έμεινε με τα τακούνια. Συνεχίσαμε για λίγο τα φιλάκια που φάνηκε να της αρέσουν, είχε μισοανοίξει και το στόμα σαν να περίμενε φιλί, αλλά δε με άφησε να τη φιλήσω.

Της είπα να κάνουμε 69 και μου είπε αν θέλω να είναι αυτή από πάνω ή εγώ. Είπα αυτή. Το μουνάκι της δυστυχώς δεν ήταν πολύ καθαρό (γενικά μύριζε όμορφα στο λαιμό, αλλά εκεί κάτω μύριζε ιδρωτίλα), ενώ η πίπα της ήταν αρκετά άτεχνη και με πολύ χέρι.
Ψιλοαναστέναζε από ευχαρίστηση πάντως...

Σταματάει μόνη της και με ρωτάει πως θέλω. Από πάνω εσύ πρώτα, μετά εγώ, της είπα. Ανεβαίνει αφού βάζει λίγη κρέμα και ξεκινάει ένα αργό γαμήσι και κλείνει τα μάτια, ενώ κάποια στιγμή τα ανοίγει και με κοιτάει με λάγνο βλέμμα, σαν να το απολαμβάνει. "Σου αρέσει έτσι;" μου λέει. Ναι, της λέω... Μετά από λίγο μου ζητάει να ανέβω από πάνω εγώ...

Ανεβαίνω, και δυστυχώς εκεί που δεν το περιμένω, μου βάζει χέρι ανάμεσα στην πούτσα μου και το μουνί της. Με προτρέπει να το πάω αργά και όχι δυνατά, δε με αφήνει να μπω όλος μέσα, αλλά με έχει γραπώσει με το άλλο χέρι και αναστενάζει με ανοιχτό το στόμα, ενώ με σφίγγει...

Δεν υπήρχε περίπτωση να τελειώσω έτσι στα 10 λεπτά, όμως δε με χάλαγε κιόλας, καλή αίσθηση είχα, ειδικά αφού για έναν περίεργο λόγο την έβλεπα να της αρέσει. "Έτσι μου αρέσει εμένα" μου είπε σε μία φάση.

Ο τσάτσος τη φωνάζει στο 10λεπτο, μου λέει "δυστυχώς είναι μόνο 10 λεπτά, και μένα μου αρέσει έτσι αργά και για πολλή ώρα, αλλά δεν μπορώ να κάτσω παραπάνω..." Ντάξει κατάλαβα τη μαλακία έγινε, χαμογελάω, χαμογελάει κι αυτή, μου λέει ότι της άρεσε το σεξ και το γλυφομούνι (είχα και το άγχος αν πέρασε καλά, αλίμονο, καλά που μου το είπε Εμμμμ), με χαϊδεύει τρυφερά στα μάγουλα χαμογελώντας και κοιτώντας με σαν να της αρέσω. Με φιλάει κάνα 2 φορές στα μάγουλα και αποχωρεί ικανοποιημένη... Τη ρώτησα αν αλήθεια της άρεσε και μου είπε ναι...

Δεν μπορώ να πω ότι ικανοποιήθηκα από την απάντηση, αλλά κάτι είναι κι αυτό! Μετά από αυτή τη φάση, πέταξα και 3ο 20αρικο, απλά για να χύσω, αυτά παθαίνεις αν δεν προσέχεις... Η σχετικά καλή βαθμολογία είναι απλά για το ιδιαίτερο της εμπειρίας... Κάποιος άλλος, αν τη χειριστεί καλύτερα, ίσως περάσει και καλύτερα... Πολύ amateur φάση...

Να περνάτε καλά και να προσέχετε που χαλάτε τα λεφτά σας. Κεφάλι σε τοίχο!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 19, 2014
Όνομα κοπέλας
Τερέζα
Υπηρεσίες
O
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
21 Φεβρουαρίου, 2014
Την ειχα δει με τιποτα δεν θα εμπαινα...τυπε μου ομορφη αλλα σπασμενη γενικος...Γερο-μύστης
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1