Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 158 10
Γενική βαθμολογία
 
7.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Μόλις γύρισα από την πουτανότσαρκα...αμιγώς Φυλής.
Η Νικόλ είναι ένα γλυκό κορίτσι στο 1.68 μελαχρινή με κοντο μαλλί,καρέ,με λευκή ,ωραια επιδερμίδα, αρκετά τατουάζ,piercing σε χείλη και μύτη και 3+φυσικό γαλακτερό βυζί,ένα αρκούντως μπαμπάτσικο μωρο , το οπίο υπό τις κατάλληλες προυποθεσεις βγάζει πολλά γούστα...
Η ευγενέστατη τσατσα ανήγγειλε το τέλος της βἀρδιας και ελευθερο στοματικό, προκαταρκτικά,ισπανικό,ελέυθερα πιασίματα,no rush... όλα στα 20 ευρω...αυτό το με άγχωσε , αλλά αντι να με αποθαρρύνει με ώθησε να θέλω να γαμησω την νικόλ, να είμαι εγω το τέλος της βαρδιας, πλήρωσα και μπήκα στο πορνοδώμα.
Αφού ξεβρακώθηκα,κατούρησα στον νιπτήρα, πατώντας στις μυτες των ποδιών μου.
-Οχι, δεν ειναι ψηλά ο νιπτήρας ,εγω είμαι κοντός. Ξέπλυνα το πουτσοκέφαλο καλά,το σκουπισα καλύτερα και περίμενα.
Μετα από 3 λεπτά ήρθε η Νικολ. ΕΥΓΕΝΕΣΤΑΤΗ. Φιλιά στο λαιμό, μου ζητησε συγγνώμη λόγω κραγιόν και πως θα το αφαιρέσει για να μην μου αφήσει σημάδια...της είπα να μην το κάνει.Ξεκίνησε μια ωραιότατη gfe,υγρή,βαθιά πίπα, με παράλληλο ρούφηγμα αρχιδιών,σκληρυνα, άμεσα.Μου τον έπαιξε με τις βυζάρες της, αλλά την σταμάτησα γιατι θα έχυνα.Καπότα, ανεβαίνει από πάνω και αρχιζει να χτυπιέται, παλι την σταματώ για να μην χύσω, έρχομαι εγώ από πάνω και την παίρνω έτσι για 2 λεπτά το πολύ, την ρωτάω αν μπορώ (το είπα έτσι ακριβώς πιρφορικά, ούτε βυζάρες,ούτε μπάλες,ούτε χύσια κτλ...)
Χάμογέλασε, μου ειπε ότι κανονικά δεν επιτρεπεται Μαλακία, αλλά αφού είμαι ο τελευταίος θα με αφήσει...Σηκώθηκα όρθιος, της υποσχέθηκα ότι θα της πω όταν είναι να χύσω και άρχισα να τπεοπαλινδρομώ στο κρανίο της, μετά από 50 δευτερόλεπτα, έλουσα τις βυζάρες της με πολύ και πηχτό πουτσόζουμο.

Η όλη κατάσταση ήταν gfe,με χάδια, φιλιά,βαθιά και αργή επαφή, ενδείκνυται για πιρφόρους και αγαπούληδες.

Ανέλπιστα καλή συνεύρεση,η κοπέλα είναι λίγο goth στην εμφάνιση, αλλά τελείως gfe και ευγενέστατη, έχει υπομονή,τιμά το 20άρικο, αν και λογικά κουρασμένη δεν το έδειξε καθόλου και ήταν δεκτική σε όλα! (όχι ότι ζητησα κάτι αλλόκοτο)
Μιλήσαμε λίγο όσο σκούπιζε τα γαλακτερά και ατάκτως πιτσιλισμένα βυζιά της..με χαζόμάλωσε πως δεν στοχεύω σε ένα σημείο, της απάντησα πως ο σκοπός του χυσίματος βυζιών είναι ακριβώς αυτός , να τα καλύψουμε ολόκληρα με σπέρμα...Γέλασε, με ευχαρίστησε και απήλθε.

ΜΠΡΑΒΟ ΝΙΚΟΛ!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 18, 2014
Όνομα κοπέλας
Νικόλ
ΠΑΝΔΑΜΑΤΩΡ
Μέλος
Εγγραφή:
9 Απρ 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
21
Likes:
28
Πόντοι:
11
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 fouxter

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
18 Φεβρουαρίου, 2014
κατά την ανάρτηση κόβονται λέξεις, μερικες φορές και φράσεις ολόκληρες...άλλα γράφω, άλλα ανεβαίνουν (λιγότερα)
18 Φεβρουαρίου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Χμμμ;
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2