Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.4 67 10
Γενική βαθμολογία
 
4.2
Εμφάνιση κοπέλας
 
4.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
4.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
4.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
4.0
Σαπιλα και παρακμη. Οταν σου πλημμυρισει το μυαλο το θελεις...το αποζητας... Αφου ειχα μεινει πληρως ικανοποιημενος απο την Αντζελινα στο Θασου, επρεπε νε αισθανθω την απολυτη πληροτητα του να υποτασεις ενα σαπιο ανθρωπινο πορνο-υλικο. Ειναι συγκεκριμενα τα σπιτια για τετοιες επισκεψεις και το αγαπημενο μου ειναι αυτο. Η μαρια ειναι αδυνατη σχετικα κοντη με μακρυ ισιο μαυρο μαλλι και εγινε το θυμα μου σχετικα ευκολα, δεν το σκεφτηκα πολυ. Στο δωματιο με το που μπηκε ητανε φανερο οτι μετραγε τα λεπτα για να φυγει. Για να της την σπασω της χαιδευω τα μαλια και της χαμογελαω. Δεν καταλαβαινει. Σκυβει απο αμηχανια και απορια και παιρνει το πουτσο στο στομα. Ειναι καθαρη παρα τη σαπιλα της. Της δινω να καταλαβει οτι θελω να το γλυφει αργα σαν παγωτο. Με καυλωνει και της ψιθυριζω...ετσι...ετσι...μπραβο σου...εισαι παρα πολυ καλη. Μαλλον δε καταλαβε το δουλεμα και εκλεισε τα ματια και αρχισε να το γουσταρει σαν το μαθητη του σχολειου που απαγγελει το ποιημα και οταν του λενε μπραβο το λεει ακομα πιο δυνατα. Με εχει συμπαθησει πια το αμοιρο της λεω ανεβα πανω και αρχιζω να πηδαω απαλα και καυλωτικα το μουνακι της. Με αγκαλιαζει απο τη καυλα της και μου φιλαει το αυτι με αναφιλητα. Ηρθε η ωρα λεω μεσα μου. Τη γυρναω στα 4 και εκει που περιμενει τον ιδιο ρομαντισμο την ξεκιναω σε ενα λυσσαλεο γαμησι. Μαζευεται και γυρναει και με κοιταει με ενα βλεμμα τρομου αποριας και απογοητευσης. Τα ματια μου εχουν γυρισει, μου λεει οχι οχι αλλα το ποταμι δεν εχει γυρισμο οπως και το ξεμουνιασμα της Μαριας. Λυγισανε τα γονατα της και πεσανε, με το στομαχι της στο στρωμα την πιεζω κατω και συνεχιζω να τη γαμαω μεχρι που χυνω. Ωραιο χυσιμο. Περιμενει αυτη να βγω αλλα δε βγαινω και την κραταω εκει ακινητοποιημενη με το πουτσο χυμενο μεσα της. Νεα απορια και φοβος στο βλεμμα της καθως γυρναει και με κοιταει για να μου πει.... finis???. Σηκωνομαι και της λεω φυγε πριν δωσω και αλλο δεκαρικο και σε κρατησω εδω. Εφυγε τρεχοντας.

ΥΓ. Το Netra ειναι μια χαρα και ασφαλες. Αλλα οχι για εσας με προβλημα, για εμας που τα παιρνουμε τα drugs για τη φαση μας.
ΥΓ2. Οποιος γουσταρει να παρτουζωσουμε μαζι τη Μαρια ή αλλα σαπια ή μη αντικειμενα του ποθου PM

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 17, 2014
Όνομα κοπέλας
Μαρία
Kilburn
Ανώτερος
Εγγραφή:
17 Απρ 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
54
Likes:
126
Πόντοι:
5.835
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
18 Φεβρουαρίου, 2014
Τι σου φταίει η κοπέλα ρε φίλε και την απαξιώνεις έτσι; Εσύ είπες ότι και καθαρή ήτανε και εξυπηρετική και παρόλα αυτά την έβγαλες σάπια και την ξεμούνιασες χωρίς έλεος. Ντροπή...
18 Φεβρουαρίου, 2014
δεν βλεπω καπου να υπηρχε προδιαθεση ξεπετας,,παρα υπομονετικης χυστρας...,καλη ακουγεται η κοπελα
19 Φεβρουαρίου, 2014
Προς αποφυγη παρεξηγησεων ουτε χτυπησα ουτε εβρισα ουτε εκανα κατι εκτος οριων με την κοπελα. Ουτε απαξιωνω κανεναν συνανθρωπο μας, σεβομαι τους παντες απο οπου και αν προερχονται. Το να ειναι σαπια μια πορνη και το να επιδιωκει καποιος να ξεμουνιαζει ενιοτε σαπιες πορνες εγκειται στην πορνικη ιδιοσυγκρασια του καθενος. Σαπια δε, ειναι η πορνη που εμφανισιακα και ηλικιακα δεν θα επρεπε να ασκει αυτο το επαγγελμα αλλα οι συνθηκες μαστρωπιας των οποιων εχει πεσει θυμα την ωθησανε να ρουφαει φανερα χωρις τη θεληση της τα καυλια που της φερνουνε...
(Updated: 25 Φεβρουαρίου, 2014) 25 Φεβρουαρίου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Φιλαράκο δεν ξέρω πόσο τα ενννοείς αυτά που γράφεις. Ισως να είναι μόνο θέμα ύφους γραφής και όχι ουσίας. Το ύφος όμως παραπέμπει σε τάσεις κανιβαλισμού, πέραν της πορνικής ιδιοσυγκρασίας του καθενός. Οι πουτάνες είναι και αυτές άνθρωποι. Το να βγάζει κάποιος όλα τα ποθημένα του πάνω τους απλά δεν το τιμά σαν άνθρωπο.
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4