Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 294 10
Γενική βαθμολογία
 
8.2
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Όπως λέει και ο τίτλος τελευταίο γαμήσι στα 10 χρόνια μπουρδελοκαριέρας με εμέτρητα πεταμένα λεφτά αλλά και με λεφτά που πιάσαν τόπο. Γιατί τελευταίο? Γιατί βρήκα τον έρωτα της ζωής μου και σε λίγο θα συζήσουμε μαζί! Ναι, δεν με κάλυπταν πλέον τα μπουρδέλα και είπα να επενδύσω σε μια φτωχιά κοπέλα με συναισθήματα παρά να τα τρώω με τις πουτάνες! Στα ρχίδια μου η άποψη των περισσότερων μπουρδελιάριδων, εγώ ήμουν πάντα μπουρδελιάρης από ανάγκη και τίποτα παραπάνω! Μακάρι τα λεφτά που έδωσα στα μπουρδέλα να τα είχα τώρα και να τα πρόσφερα στην κοπέλα μου! Άτιμες πουτάνες στο λαιμό να σας κάτσουν!!!
Δεν είχα σκοπό να γαμήσω αλλά όπως διάβασα σε μια κριτική, η φράση ''γαμάμε από συνήθεια'' ισχύει! Περνούσα και μπήκα να δω τι παίζει. Αυτό που είδα με έκανε να χάσω τα λογικά μου και να θέλω να γίνω ο παλιός αμαρτωλός μπουρδελιάρης που ήμουν(στο αριστερό σπίτι αναφέρομαι)! Η νεαρή αξιαγάμητη τσατσά μου έδειξε την Σαμπρίνα με ελεύθερο στοματικό και 69 στο πρόγραμμα. Η κοπέλα ψηλή, με πανέμορφο πρόσωπο, καμπύλες έντονες, σπαστό μαλλί μέχρι τους ώμους μαύρο, γύρω στα 24 ηλικιακά, παιδικό μικρό αλλά στητό βυζάκι και το ατού της η σπέσιαλ κολάρα της! Δύσκολα θα έκανε κάποιος πίσω. Τα δωμάτια γεμάτα και περίμενα να έρθει η σειρά μου. Μόλις άδειασε δωμάτιο μπήκα και μετά από 10 λεπτά αναμονής λόγο άλλου πελάτη ήρθε σε εμένα. Εγώ εν το μεταξύ μες στο άγχος μην με πάρει τηλέφωνο η δικιά μου και μου αρχίσει τα που ήσουν κτλ. Η Σαμπρίνα με πλησίασε με επιθετικότητα δίνοντας μου κατευθείαν βαθιά γλωσσόφιλα για αρκετή ώρα στα όρθια. Εγώ είχα κατεβάσει το σουτιέν της και έγλυφα τα μικρά βυζάκια ενώ παράλληλα έπαιζα με το μουνάκι της και χούφτωνα την κολάρα της. Μετά μου τουρλώνει τον κώλο και σκύβω να φιλήσω τα κωλομάγουλα και αυτή μου ρίχνει χαμόγελο πονηρό δείχνοντας να γουστάρει. Ύστερα έκατσε στο κρεβάτι και μου πέρασε προφυλακτικό ενώ συνεχίζαμε τα γλωσσόφιλα και εγώ ήμουν όρθιος ακόμα. Μετά ανοίγει τα πόδια της για να μπω στο ξυρισμένο μουνάκι της αλλά της λέω στα Αγγλικά να μου πάρει πίπα, γιατί από Ελληνικά ούτε λέξη. Ξεκίνησε μια βαθιά και χωρίς δόντι αρκετά καλή πίπα, ενώ εγώ έπαιζα με το μουνάκι της χωρίς να βάλω δάχτυλο μέσα. Μετά ξάπλωσα και συνέχισε για ακόμα λίγο την πίπα ώσπου την σταμάτησα για να μην χύσω. Πρώτη και τελευταία στάση αυτή από πάνω μου να κοπανιέται και να μου δίνει γλωσσόφιλα παθιασμένα για κανά 2 λεπτο και χύσιμο πανηγυρικό. Πριν φύγει τραγουδούσε και χόρευε μόνη ακούγοντας ένα ξένο τραγούδι μέχρι να φορέσει τα εσώρουχα και μου ευχήθηκε καλό ύπνο παρόλο που η ώρα ήταν 8 το απόγευμα ακόμα.
Καλή εμπειρία με ένα πανέμορφο μωρό που γουστάρει αυτό που κάνει και βλέπω να τρελαίνει πολλούς! Αυτά τα τελευταία από εμένα, να περνάτε καλά, ευχαριστώ για την παρέα και τις αναγνώσεις των κριτικών μου!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 13, 2014
Όνομα κοπέλας
Σαμπρίνα
E
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

21 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
14 Φεβρουαρίου, 2014
σου ευχομαι τα καλυτερα φιλε μου!!!
14 Φεβρουαρίου, 2014
Δεν γαμάμε ΠΑΝΤΑ από συνήθεια φίλε.
Το ότι πέρασες -ειδικά- στη φάση που είσαι τώρα το αποδεικνύει περίτρανα!
Άρα άσε τις κοπέλες να μας τα τρώνε - αυτές που αξίζουν τουλάχιστον - και άσε τα "στο λαιμό να σας κάτσουν" κλπ κατινίστικα.
14 Φεβρουαρίου, 2014
"... Εγώ εν το μεταξύ μες στο άγχος μην με πάρει τηλέφωνο η δικιά μου και μου αρχίσει τα που ήσουν κτλ. ..."

Τύπε εφ'όσον παίζει τέτοιο σκηνικό με τη δικιά σου , σε βλέπω να ξαναγυρίζεις στα μπουρδέλα σύντομα Γερο-μύστης
14 Φεβρουαρίου, 2014
Να γαμας και σε μπουρδελα δεν ειναι κακο τυπε!Μεγάλο χαμόγελο , οσο αναφορα τα πεταμενα λεφτα δεν στεκι διοτι εχεις εμπειριες , οποτε δεν λεγονται πεταμενα.....Μεγάλο χαμόγελο Τωρα το θεμα συνηθειας δεν στεκι και παλυ!γαμαμε επηδη θελομε ποικηλιααααααααα!! Τελοσπαντον καλα να περασεις και ευχομε το καλυτερο Κουλ
14 Φεβρουαρίου, 2014
Φίλε, την φάση που περνάς, την έχω περάσει πολλές φορές
Ωστόσο, όποιος έχει δοκιμάσει πουτάνες, πολύ δύσκολα τις κόβει...Χμμμ;
Είναι σαν την πρέζα.
Σου εύχομαι, ότι θέλεις να το βρείς και να το έχεις σε διάρκεια.Χαμόγελο
14 Φεβρουαρίου, 2014
Μη λες μεγαλα λογια.....κατσε να περασουνε τα μελια μικρε.....
14 Φεβρουαρίου, 2014
αδιάντροπη πιρφορία που χρήζει απαξίωσης απο την κοινότητα των πόρνων!
14 Φεβρουαρίου, 2014
Φίλε μακάρι νάνε όπως τα λες..!! Αλλά ο σοφός λαός λέει "μεγάλη μπουκιά φάε μεγάλη κουβέντα μην λες".!!
14 Φεβρουαρίου, 2014
Πιρφορε σε ενα χρονο το πολυ απο τωρα θα μπεις και θα βριζεις την ελλεινιδα σου και θα τη λες πουτανα. Χωρις να ντρεπεσε που γραφεις τετοιες πιρφοριες εδωμεσα τωρα. Ασιχτιρ.
14 Φεβρουαρίου, 2014
Ο καθένας ζει στην δική του πραγματικότητα! Ευχαριστώ για τα σχόλια, τις ευχές και τις συμβουλές! Ο καθένας ξέρει για τον εαυτό του τι είναι καλό και κάνει τις επιλογές του! Καλά μυαλά σε όλους!
E
Erotiaris26
21 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2 3