Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.1 176 10
Γενική βαθμολογία
 
7.1
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Η εν λόγω Εμμανουέλα εκδίδεται στο ισόγειο του καλτ μπουρδέλου της Κολωνού 47, ενώ παλαιότερα έχει δουλέψει και στο Κολοκυνθούς 63, όπου έχει και κριτικές. Και τότε ήταν δυνατή τόσο σε εμφάνιση όσο και σε υπηρεσίες, αλλά τώρα στην Κολωνού νομίζω πως έχει γλυκάνει περισσότερο και έχει βελτιωθεί γενικά.

Εμφάνιση Εμμανουέλας: μελαχρινό μιλφοπορνίδιο, με άκρως ερωτικό κορμί με πιασίματα, λίγη κοιλίτσα, ωραίες κρεμαστές βυζάρες με μεγάλες σκουρόχρωμες ρώγες, όμορφο κώλο και πονηρό μουτράκι. Όταν την πήρα εγώ φορούσε ένα δικτυωτό που αναδείκνυε τις βυζάρες της.

Στα του δωματίου τώρα, η κοπέλα δεν προσέφερε προκαταρκτικά υπό την έννοια της δικής της συμμετοχής, αλλά τριβόταν πάνω μου όλο νάζι και μου πρόσφερε τις βυζάρες της στο στόμα να της δοκιμάσω. Εν τω μεταξύ όλο ψάρευε για κοπλιμέντα, μου παραπονιόταν και καλά ότι έχει παχύνει και γελούσε καθώς τη χούφτωνα όπου έβρισκα. Γενικά ήμασταν μια ωραία ατμόσφαιρα, είχε πάρει για τα καλά την ανηφόρα και ο ψωλιόκος μου, οπότε μου πέρασε καπότα και άρχισε το τσιμπούκι. Αρκετά καλή πίπα, αλλά δυστυχώς χωρίς ενασχόληση με τα αρχίδια ή την ευρύτερη περιοχή. Όπως έβλεπα το κορμί της είχα σεληνιαστεί από την καύλα, έχει από αυτά τα καμπυλωτά καυλιάρικα κορμιά που είναι φτιαγμένα για να γαμιούνται. Της ζήτησα να ανέβει από πάνω, αλλά αρνήθηκε και αντιπρότεινε ιεραποστολικό. Τη γάμησα για κάμποση ώρα σε αυτήν τη στάση, με την Εμμανουέλα να έχει καλή συμμετοχή με κοιτάγματα και πεταχτά φιλάκια, και εμένα να χουφτώνω και να γλύφω τα μελαψά βυζόμπαλά της. Για το τέλος την έβαλα στα τέσσερα, όπου στήθηκε σωστά και έβγαζε αληθοφανείς κραυγούλες, καθώς εγώ τη σφυροκόπαγα και της μπάτσιζα την κωλάρα. Εν τω μεταξύ, σε κάποιες φάσεις έγερνε και με κοιτούσε όλο νάζι μέσα από τον πλαϊνό καθρέπτη και με καύλωνε ακόμα περισσότερο. Με τέτοια ερεθίσματα δε χρειαζόταν και μεγάλη προσπάθεια και μετά από 1-2 έντονα λεπτά παρέδωσα το σπέρμα μου.

Σε γενικές γραμμές, η Εμμανουέλα είναι μια πόρνη που ξεχειλίζει από καύλα και δημιουργεί μια ευχάριστη ατμόσφαιρα στο δωμάτιο. Εμφανισιακά θεωρώ πως είναι από τα καλύτερα μίλφ της πιάτσας, και αυτό σε συνδυασμό με τη συμμετοχή της την καθιστά αντικειμενικά επιλέξιμη.

Χρόνος παραμονής της Εμμανουέλας στο δωμάτιο 10 λεπτά.

Τιμή 10 ευρώ.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 29, 2014
Όνομα κοπέλας
Εμμανουέλα
Υπηρεσίες
duskolieggrafi
Τιμημένος
Εγγραφή:
22 Μαϊ 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
203
Likes:
5.129
Πόντοι:
17.436
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 tsitsibirdis, prontifix, anoixtiri και 5 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
12 Φεβρουαρίου, 2014
την εχω πετυχει και στο χωματιανου 11 πριν ανακαινιστει
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1