Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.8 107 10
Γενική βαθμολογία
 
7.4
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Η Εμμανουέλα είναι ένα ώριμο μίλφ από τη Βουλγαρία, το οποίο εργάζεται στην απογευματινή και βραδινή βάρδια στο εν λόγω σπιτάκι, συχνά μαζί με μια μελαχρινή πιτσιρίκα. Ο τσάτσος ανακοίνωσε κώλο στο 10ρικο, και λίγο το γεγονός πως είχα καιρό να φάω κουλούρι, λίγο ο κόκκινος κορσές που αναδείκνυε τα βυζόμπαλα της κορασίδας, με έκαναν να καταθέσω το κόκκινο εισιτήριο.

Εμφάνιση Εμμανουέλας: ώριμη πόρνη, με ξανθό κοκαλωμένο ψιλοαφανοειδές μαλλί, μεγάλα χαλαρά βυζόμπαλα και συμπαθητικό κώλο.

Το δωμάτιο στα κλασσικά επίπεδα της περιοχής, με μεγάλη παραφωνία έναν τεράστιο κούνελο στη μία άκρη πάνω σε ένα τραπεζάκι. Μόλις μπήκε στο δωμάτιο η Εμμανουέλα αρχίσαμε τις συστάσεις και τις αμοιβαίες φιλοφρονήσεις, ενώ εγώ την πλησίασα και άρχισα να χαϊδεύω και να μπατσίζω τον κωλαράκο της. Περάσαμε στο κρεβάτι όπου με καβάλησε και άρχισε να με φιλάει παντού αρκετά άτσαλα και γρήγορα. Στη συνέχεια μου πέρασε καπότα και ξεκίνησε ένα μάλλον άτεχνο τσιμπούκι, και λέω άτεχνο επειδή η κοπέλα είχε διάθεση, έγλυφε μπάλες, έκανε deep-throat και γενικά το πάλευε, αλλά τα έκανε όλα με τέτοια ταχύτητα και δύναμη που καταντούσε πιο πολύ επίπονο παρά ερεθιστικό. Μόλις είδε ότι μου είχε ατσαλωθεί για τα καλά ανέβηκε με δική της πρωτοβουλία από πάνω, γέρνοντας το σώμα της προς τα πίσω ώστε να έχω πρόσβαση στο μουνί της, το οποίο και μου ζήτησε να μαλακίζω καθώς ανεβοκατέβαινε πάνω στο στυλιάρι μου. Αυτή η στάση δε με βόλευε και πολύ, οπότε την ξάπλωσα και ανέβηκα εγώ από πάνω της. Καθώς η αίσθηση του μουνιού της δεν ήταν και η καλύτερη, τον έβγαλα και της τον έχωσα απευθείας στον κώλο, με χαρακτηριστική άνεση (από το πολύ γαμήσι ο κώλος είχε γίνει μουνί). Μάλιστα όπως είχα το μουνί της μπροστά μου της έχωσα 2-3 δάκτυλα μέσα, με αποτέλεσμα να τη γαμάω από μουνί και από κώλο και αυτή η λυσσάρα να ζητάει κι άλλο. Σε εκείνη τη φάση είχα σεληνιαστεί και βλέποντας με την άκρη του ματιού μου τον κούνελο της ζήτησα να συνεχίσουμε εκεί, όπου την πήρα στα όρθια, με αυτή να έχει αγκαλιάσει το λούτρινο και να γελάει και να με λέει τρελό. Όταν τέλειωσα έκανε κάτι που με εξέπληξε, έσκυψε και πήρε τον πούτσο μου στο στόμα της και άρχισε να τον γλύφει απαλά. Αυτό το έχω ξαναζήσει μόνο με τη Φωτεινή την Γκμώχ.

Ανακεφαλαιώνοντας, η Εμμανουέλα αποτελεί καλή PSE επιλογή για τους μιλφάκηδες της περιοχής, και δεδομένου και του πακέτου με τον κώλο είναι από τα δυνατά VFM. Προσωπικά πέρασα πολύ καλά μαζί της και θα την ξαναεπισκεφτώ σίγουρα.

Χρόνος παραμονής της Εμμανουέλας στο δωμάτιο 13 λεπτά.

Τιμή 10 ευρώ.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 26, 2014
Όνομα κοπέλας
Εμμανουέλα
duskolieggrafi
Τιμημένος
Εγγραφή:
22 Μαϊ 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
203
Likes:
5.129
Πόντοι:
17.436
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 tsitsibirdis, prontifix, anoixtiri και 6 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
13 Φεβρουαρίου, 2014
φίλε η επωνυμία Γκοθού που της προσέδωσες από που σου ήρθε ? Χμμμ;Κεφάλι σε τοίχο!
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1