Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 559 10
Γενική βαθμολογία
 
9.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Μετά από απουσία αρκετή ξανά στα γνωστά λημέρια (Φυλής-Φωκαίας) προς άγρα συγκινήσεων του 20άρικου(πρωκτικών αν είναι δυνατόν) κατέληξα στον γνωστό οίκο (το full πρόγραμμα συνηθίζεται εδώ).
Η Αλεξάνδρα αρκετά επιθετική στο σαλόνι δεν έχει καμιά σχέση με την πολωνέζα που δο΄θλευε παλιά και είναι μια petite γκόμενα ξανθιά με καρέ μαλλί,όμορφο προσωπάκι , βυζάκι 1,5άρι ,στητό, ρώγα κάγκελο και κωλαράκι κόλαση και παρόλο που η τσατσά δεν έκανε και σπουδαίο πρόλογο το εικοσάρικο ασφυκτιούσε μέσα στο πορτοφόλι μου , έπρεπε να το πάρω αυτό το κωλαράκι επειγόντως .
Πριν περάσω με ρώτησε αν με πειράζει να κάνει ένα ντουζάκι πριν μπει και της είπα φυσικά ότι δεν με πειράζει καθόλου το αντίθετο μάλιστα , όσο αυτή έκανε το ντουζάκι της εγώ έπλυνα τον "χοντρούλη" και χάζευα την τσόντα (οποία σύμπτωσις με πρωκτικό) στην τηλεόραση του ιδρύματος.
Όταν μπήκε φρέσκια-φρέσκια ήμουν ημι-έτοιμος για πόλεμο , παρόλα αυτά μου έκανε παιχνιδάκια και καραμέλωμα στα μπαλάκια πριν ξεκινήσει μια deepthroat υγρή γυμνή πίπα που με έκανε πύραυλο σε χρόνο DT ενώ χάιδευα και το κωλαράκι της που το χάζευα και στον απέναντι καθρέφτη.
Μου έκανε κομπλιμέντο για τον πούτσο μου που είναι χοντρός και για το γεγονός ότι είναι όλα ξυρισμένα (δεν υπάρχει τρίχα ούτε για δείγμα) και με ρώτησε αν φτάνει η πίπα οπότε τον σκούφωσε και καβάλησε και ανεβοκατέβαινε όσο εγώ έγλυφα τις ρώγες της.
Το τέλος πλησίαζε απειλητικά οπότε την γύρισα στα τέσσερα και μετά από ελαφρό σφυροκόπημα προσπάθησα να της τον βάλω από πίσω, μου είπε να περιμένω να βάλει λίγη κρέμα πρώτα και τούρλωσε το τέλειο και πεντακάθαρο κωλοτρυπίδι της πρόθυμα , μπήκε με λίγο ζόρι (μου φάνηκε αρκετά στενό κωλαράκι) και άρχισα να σπρώχνω τρελλαμένος από την καύλα λες και ήθελα να την κολλήσω απέναντι.
Μετά από προτροπή της ("χύσε με στην κωλάρα μου καυλιάρη μου") η κατάθεση ήταν γεγονός. Θα επανέλθω σύντομα για επανεξέταση του μωρού μιάς και η πρώτη εμπειρία με ενθουσίασε.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 10, 2014
Όνομα κοπέλας
Αλεξάνδρα
Υπηρεσίες
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
17 Οκτ 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
8
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
14 Φεβρουαρίου, 2014
Φίλε λες στον ημιόροφο-ημιισόγειο στην πόρτα που δείχνει η φωτογραφία ή το από πάνω;
(Της Μπάρμπορας;)
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1