Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 362 10
Γενική βαθμολογία
 
5.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
4.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Όταν ήμουν στην ηλικία των 13-14 ετών περίπου ο μκρότερος αδελφός της μάνας μου παντρεύτηκε για 2η φορά μια αξιέραστον κυρία ονόματι Ανδριάννα.
Η κυρία αυτή με καταγωγή από Πειραιά ήταν κάπου μεταξύ 40 - 45 ετών με πλούσιο μπούστο και γεμάτα σφριγηλά οπίσθια. Κάθε φορά που την έβλεπα με αγκάλιαζε ενθέρμως και το πρόσωπό μου βρισκόταν βαθιά μέσα στο μπούστο της, χαρίζοντάς μου απλόχερα το άρωμα και τη θέρμη του σώματός της.
Όταν το βράδυ βρισκόμουν στο κρεβάτι μου, ήταν η μόνη μου σκέψη και συντροφιά στα όνειρά μου, προκαλώντας τις πρώτες εφηβικές μου ονειρώξεις. Για μεγάλο χρονικό διάστημα ήταν η κύρια υπεύθυνη για τις εφηβικές μου ΄΄εκτονώσεις΄΄.
Τα χρόνια όμως πέρασαν εκείνη γέρασε και εγώ παραμεγάλωσα, όμως η γλυκειά ανάμνηση έχει μείνει βαθιά μέσα μου.

Ήταν η δεύτερη φορά που επισκέφτηκα τον εν λόγω οίκο ( διάβασε κριτική για Αλιόνα )θέλοντας να τσεκάρω την πρωινή βάρδια και συγκεκριμένα την Ανδριάννα.
Έφτασα κατά τις 11:30 πάρκαρα αμέσως και ανέβηκα τα σκαλοπάτια. Η κυρία της υποδοχής πρόσχαρη μου ανήγγειλε την Ανδριάννα, περίμενα λίγο για να τη δω πλησίον της θύρας έτοιμος να φύγω σε περίπτωση Αλιόνας νούμερο 2. Ξαφνικά από το βάθος βλέπω να προβάλει η θεία μου η Ανδριαννή... Με πλησιάζει και εγώ έχω μείνει στήλη άλατος. Φορά ένα πρόστυχο πράσινο δικτυωτό κάτι σα φόρεμα που αφήνει να προβάλουν οι φουσκωμένες θηλές από τα ανοίγματα και στη πλήρη περιστροφή που έκανε θαύμασα τα υπέροχα σφριγηλά γεμάτα οπίσθιά της. Ο σωματότυπος ταίριαζε απόλυτα στο μυαλό μου σε αυτόν της λατρεμένης θείας.
Από το πρόσωπο το μόνο κοινό ήταν η γλυκύτητα στη σύσπαση των μιμητικών μυών που ανάδιδαν οικεία συναισθήματα. Χωρίς να το καταλάβω με πήρε από το χέρι και μου άνοιξε την πόρτα του δωματίου, κάτι είπε η επιμελήτρια του οίκου και σχεδόν ενστικτωδώς την πλήρωσα.
Το δωμάτιο ήταν σχετικά κρύο μάλλον άναψαν σχετικά αργά το κλιματιστικό.
Γδύθηκα, ξάπλωσα και περίμενα αφήνοντας τη φαντασία μου να τρέχει πίσω στο χρόνο, έχοντας την ψευδαίσθηση ότι βρίσκομαι ξαπλωμένος γυμνός στη κρεβατοκάμαρα της θείας Ανδριάννας. Κάποια στιγμή άνοιξε η πόρτα και μπήκε μέσα η θεία προκαλώντας μου μια στιγμή αμηχανίας καθώς ακροβατούσα μεταξύ φαντασίας και πραγματικότητας. Ενστικτωδώς σηκώθηκα και την αγκάλιασα χώνοντας το πρόσωπό μου στο στήθος της θωπεύοντας τα υπέροχα οπίσθιά της.
Της ζήτησα να βγάλει αυτά που φορούσε και ξάπλωσα στο κρεβάτι, ως στοργική θεία άρχισε να με χαδεύει και να με φιλάει παντού. Η στύση μου είχε φτάσει στον ουρανό όταν άρχισε ένα απίστευτο ρούφηγμα με μικρές διακοπές για περιποίηση των όρχεων και του περινέου.
Αδυνατώντας να συγκρατηθώ την έβαλα στα 4 και μετά από μικρό χρονικό διάστημα έντονου σφυροκοπήματος άδειασα το απόθεμα σπέρματος στη θέα των υπέροχων οπισθίων της. Η μεγάλη ένταση και απολαυστική ηδονική κορύφωση επέφερε τη γλυκεία χαλάρωση παραμένοντας για μερικά λεπτά ξαπλωμένος, με τη θεία να σχολιάζει δεν θυμάμε τι και τέλος δίνοντάς μου ένα φιλί στο μάγουλο να αποχωρεί, δίνοντάς μου για μια τελευταία φορά την υπέροχη θέα των οπισθίων της.

Η κυρία έχει πιάσει τα 50, το στήθος είναι πλαστικό και βγάζει μερικούς περίεργους ήχους την ώρα της πεολειχίας ( μάλλον θέλει να δηλώσει ευχαρίστηση ).
Δεν με χάλασε όμως κάτι από αυτά αφού όπως καταλάβατε εκπλήρωσα μια εκ των φαντασιώσεών μου ίσως τη μεγαλύτερη.
Το κυρίως αρνητικό στην όλη ιστορία είναι ότι ο οίκος δεν είναι ελκυστικός, παλαιό απομεινάρι της περιοχής ετοιμόρροπο στην πρώτη υποψία σεισμού ( μιάς και είναι των ημερών )με σχεδόν μηδενικές ανέσεις, σε σχέση με άλλους οίκους της ευρύτερης περιοχής.
Την εν λόγω κυρία θα ήθελα να την έχω μερικές φορές ακόμα αλλά με άνεση χρόνου και καλύτερο περιβάλλον π.χ. ξενοδοχείο, για πραγματοποίηση και άλλων φαντασιώσεων με τη θεία μου την Ανδριάννα.

Για εμένα και για τους παραπάνω ιδιαίτερους λόγους η επίσκεψη άξιζε τα λεφτά της και με το παραπάνω. Μεγάλο χαμόγελο

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 26, 2014
Όνομα κοπέλας
Αντριάννα
xplorerxx
Μέλος
Εγγραφή:
25 Νοε 2012
Μηνύματα:
Κριτικές:
4
Likes:
15
Πόντοι:
6
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
11 Απριλίου, 2014
ποιητης
20 Απριλίου, 2014
Πολυ Ωραια η κριτικη σου συναγωνιστη, η Αντριαννα για μενα ανηκει στα καλυτερα τελειωτικα στην πιατσα,κ στις υπηρεσιες της ειναι σωστη,τιμαει μεχρι κ το τελευταιο ευρω,βεβαια που να την εβλεπες κ πριν απο 8-9 χρονια τοτε που ξεκιναγε στην Διδυμου, γιατι κακα τα ψεμματα τα σημαδια του χρονου ειναι ανεξητιλα πανω της. Υγεια σε ολους κ να περναμε καλα!!
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2