Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 92 10
Γενική βαθμολογία
 
5.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
4.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
2.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Ξεκιναω την κριτικη με την τσατσα η οποια ηταν παρον απων Κεφάλι σε τοίχο! χτυπησα με ανοιξαν και αντι για την τσατσα ηρθε η κοπελα,ενταξει στην αρχη λεω μπορει να εχει σοβαρη δουλεια, πηγαινοντας ομως προς το δωματιο την ειδα να καθεται στο κουζινακι που εχουν Χμμμ; λεω την λουιζα να φωναξει την τσατσα για να με πει προγραμματα και να πληρωσω και μου λεει οχι θα στα πω εγω Money Mouth τεσπα περνω το απλο στα 30 και περιμενω στο δωματιο (ο θεος να το κανει δωματιο) ισως χειροτερο και απο μερικα στον βαρδαρη, μικρος χωρος ενα κοντο κρεβατι στην ακρη και ενας νυπτηρα διπλα, στρωμα σχεδον ανυπαρκτο και μαξιλαρι λες και υπηρχε μονο η μαξιλαροθηκη Κεφάλι σε τοίχο! Παμε παρακατω, η κοπελα ειναι η γνωστη λουιζα που δουλευε παλιοτερα στον βαρδαρη, για οσους δεν την ξερουν ειναι ομορφη κοπελιτσα με λιγα παραπανισια κιλα, καλουτσικα οχι πολυ μεγαλα βυζια και εναν υπεροχο κωλο.
Η λουιζα αν και δεν μιλαει πολυ απο τι θυμαμαι, αρχισε το παραπονο για το οτι ο κοσμος δεν γαμαει τελευταια και η κινηση γενικα ειναι πολυ πεσμενη ολο και λιγοτερη ερχονται στο μπουρδελο...Προσπαθησα να της εξηγησω οτι δεν τους περισευουν λεφτα για γουστα πλεον.
Παμε στον αγωνα, Αν και δεν κανει προκαταρτικα και καθολου επαφη με το στομα, στην πιπα ειναι αρκετα δυνατη με πολυ καλο ρυθμο, και σε καποια φαση αφησε τα χερια και συνεχισε ετσι την πιπα. Στο σεξ με αυτην απο πανω ειχε ενα θεμα ηταν καπως ατσαλι και συνεχεια αυξανε τον ρυθμο σε σημειο να σκευτεσαι μην διαλυθει το κρεβατι Μεγάλο χαμόγελο παροτι εφτανα στο τελος την γυρισα στα τεσσερα και εριξα ενα μικρο σφυροκοπημα. Τελος να πω οτι η λουιζα δεν αλλαξε κατι απο την τελευταια φορα που την ειχα παρει στον βαρδαρη,οποτε δυσκολα θα ξανα παω μαζι της.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 07, 2014
Όνομα κοπέλας
Λουίζα
JS
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού