Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 559 10
Γενική βαθμολογία
 
6.6
Εμφάνιση κοπέλας
 
5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Την Καρολίνα αποφάσισα να την δοκιμάσω κυρίως επειδή είχα διαβάσει καλά λόγια για τις υπηρεσίες της χωρίς να μου αρέσει ιδιαίτερα εμφανισιακά.
Είναι νεαρή,κοντή,με ξανθά μαλλιά ως τους ώμους,λίγο γεματούλα χωρίς να θεωρείται υπέρβαρη,με κάπως μονοκόμματο κορμό χωρίς μέση.Το καλύτερο σημείο του σώματος της είναι σίγουρα τα τριαμισάρια στητά της στήθη.Η κοπέλα απότι κατάλαβα εχθές που την είδα δουλεύει ακατάπαυστα απο δωμάτιο σε δωμάτιο εξυπηρετώντας πελάτες.
Έτσι έχει αρχίσει να σπάει και είναι επόμενο ότι δεν θα είναι τόσο δυνατή όσο ήταν όταν ήταν ακόμη του κουτιού.
Η κοπέλα έφθασε στο δωμάτιο αμίλητη και αφαίρεσε αμέσως το κιλοτάκι που φορούσε. Δεν μιλάει καθόλου Ελληνικά και γενικά σε ότι την ρωτούσα και στα Αγγλικά δεν απαντούσε.Εκτός απο αμίλητη,ήταν και αγέλαστη και γενικώς απο το σαλόνι εξ αρχής που την είδα φαινόταν αγχωμένη και γενικώς κάτι την απασχολούσε.
Την αγκάλιασα φέρνοντας την κοντά μου και άρχισα να θωπεύω τα μεγάλα στητά της στήθη και να βάζω δάχτυλο στο γατάκι της.Φιλιά σε μένα δεν έκανε και απλώς έστρεφε το κεφάλι της απο την άλλη μέρια.Οπότε αφού έλαβε το μήνυμα δεν επέμεινα ιδιαίτερα. Γλυψίματα στο λαιμό της επέτρεψε χωρίς πρόβλημα.
Την ξάπλωσα στο κρεββάτι και της έγλυψα σαν γραμματόσημο απο πάνω προς τα κάτω καταλήγοντας στο μουνάκι της. Με το που άρχισα να το γλύφω η μικρή ανταποκρίθηκε ευχάριστά και άρχισε τα βογγητά και κάποια ελάχιστά Αγγλικά.
Μιας και ήμουν ήδη αρκετά ερεθισμένος ξάπλωσα και αφού μου καθάρισε πέος και όρχεις με μωρομάντηλο ήρθε σε πλαινή θέση προς τα μένα για να μπορώ να πιάνω και άρχισε το τσιμπούκι της. Αρχικώς το έγλυψε όλο απο τον κεφάλι μέχρι και τον κορμό και επίσης το ρουφούσε και με τα χείλη της σαν φυζαρμόνικα.Έπειτα το πήρε στο στόμα της σε ένα αργό,αισθησιακό τσιμπούκι παίζοντας το ανα διαστήματα μέσα στις βυζάρες της.Εγώ της γαμούσα το μουνάκι της με τα τρία δάχτυλα του χεριού μου και της άρεσε.Τα αρχίδια μου τα περιποιήθηκε χωρίς πρόβλημα κυρίως ρουφώντας τα παρά γλύφωντας τα.
Στην στάση 69 πέρασε σε πιο βαθύ και γρήγορο τσιμπούκι ενώ εγώ την έγλυφα και της έβαζα δάχτυλο.Αν δεν της έλεγα να περάσουμε στο σεξ σίγουρα θα μέναμε σε αυτήν την στάση για μεγάλο χρονικό διάστημα μιας και της άρεσε.
Η κοπέλα πέρασε το προφυλακτικό και αμέσως με καβάλησε και έφερε το σώμα της μπροστά για να την γαμήσω εγώ.Στην θέση αυτή και ενώ την κάρφωνα δυνατά ασχολήθηκα με τα μαστάρια της δεόντως.Τα βογγητά της μικρής συνεχίστηκαν τόσο στην στάση αυτή όσο και στην επόμενη.
Με την στάση του πισωκολλητού δεν ασχολήθηκα καθόλου μιας και λόγω του σωματοτύπου της σίγουρα θα ξενέρωνα.
Πέρασα στην ιεραποστολική στάση όπου εκεί την γαμούσα δυνατά ενώ η κοπέλα είχε ανοίξει διάπλατα τα ποδιά της και τον έτρωγε τίμια χωρίς να κλέβει ενώ βογγούσε.
Για το φινάλε αφαίρεσα το προφυλακτικό και γονατιστός όπως ήμουν στο κρεββάτι την έβαλα να μου ρουφήξει τα αρχίδια.Επειδή δεν ήθελε να τελειώσω στο στόμα της η στο πρόσωπο της, αν και στο ξεκίνημα της σίγουρα θα άφηνε ολοκλήρωσα πάνω στα μεγάλα στήθη της.
Αυτή το ίδιο αμίλητη όπως ήρθε σηκώθηκε απο το κρεββάτι σκουπίστηκε,έβαλε το κιλοτάκι της και αποχώρησε.
Η κοπέλα σίγουρα αξίζει κάποιος που δεν τον απασχολεί ιδιαίτερα η εμφάνιση να την δοκιμάσει όσο είναι ακόμα καινούρια για να απολαύσει στο μάξιμουμ δυνατόν τις υπηρεσίες της.Προσωπικά μιας και δεν είναι ακριβώς του γούστου μου δεν θα ξαναπεράσω δεύτερη φορά. Μία φορά πιστεύω για την εμπειρία είναι αρκετή.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 01, 2014
Όνομα κοπέλας
Καρολίνα
professorx
Τιμημένος
Εγγραφή:
6 Ιαν 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
527
Likes:
28.978
Πόντοι:
35.368
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mallias20, Jim25jim, n.smirni76

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
03 Φεβρουαρίου, 2014
Professora σ ευχαριστώ γιατί με γλύτωσες απο το να γράψω κριτική Χαμόγελο ... copy paste θα την έκανα, μα σε όλα !!! (εκτός απο το δακτύλιασμα, δε το δοκίμασα)και μου έκανε εντύπωση το ότι δεν είπε κουβέντα και ότι πραγματικά φαιρότανε σαν ήτανε καυλωμένη με το που μπήκε ... παρόλα αυτά συμφωνώ και στο ότι μάλλον δεν θα τη ξανατιμήσω ... νάμαστε καλά
03 Φεβρουαρίου, 2014
Η 6η + από μένα στον γητευτή των μουνιών!
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2