Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 175 10
Γενική βαθμολογία
 
8.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Επειτα απο μια μεγαλη περιοδο αποχης απο τους αγωνιστικους χωρους,επανηλθα δριμυτερος και πιο καυλωμενος προς αναζητηση μεγαλων συγκινησεων απο τα ατακτα πορνιδια.
Τις πρωτες μερες εκανα εκτεταμενη ερευνα της αγορας για να δω τι παιζει.Μετα λυπης μου διαπιστωσα πως δεν εχουν αλλαξει και πολλα,τα ιδια και τα ιδια σαν να μην περασε μια μερα!!!!!!
Μονο σε αυτον τον οικο βρηκα μια καινουρια κορασιδα, την Λιλη την καυλιαρα,που απο την πρωτη επαφη που εχεις μαζι της στο σαλονι καταλαβαινεις οτι τετοια πορνιδια δεν πρεπει να λειπουν απο το βιογραφικο ενος βετερανου μπουρδελιαρη!!!!!Στον οικο αυτο δεσποζει η παρουσια της γνωστης πλεον Αννας και φυσικα αποτελει εγγυηση η καθε επισκεψη εδω,μιας και δουλευουν μαζι ιδια βαρδυα.
Ετσι λοιπον εβγαλα το δεκαρικο εν ριπη οφθαλμου και περασα στα ενδοτερα.Ενω ειχα γδυθει και φρεσκαριζομουνα στον νιπτηρα,μπαινει το καυλιαρικο μιλφ με το ξανθο καρε μαλλι.....ενα προστυχο γκομενακι Σοβιετικης προελευσης με βλεμμα γεματο υποσχεσεις.Βγαζει γρηγορα το φουξια σετακι εσωρουχων και αρχιζω να την χαμουρευω στα ορθια φιλωντας την στον λαιμο και γλειφωντας τις βυζαρες της,ενω αυτη με χαιδευε παντου!!!!!!!Στην συνεχεια γονατισε οπως ηταν και αρχισε να μου παιρνει μια πιπα πολυ ρουφηχτη και παθιασμενη,μεχρι που νομιζα οτι πρωταγωνιστω σε τσοντα χαχαχαχα!!!!!
Καποια στιγμη σταματησε και ξαπλωνει στο κρεβατι με ανοιχτα τα ποδια κανοντας μου νευμα για το κυριως πιατο.Εγω αρχισα δευτερο γυρο γλειψηματος φτανοντας μεχρι και το μουνακι της.....ηταν τοση η καυλα που δεν αντισταθηκα τον πειρασμο!!!!!!!
Η τελευταια πραξη παιχτηκε σε σταση πισωκολητου οπου και ηρθε το ευτυχες τελος μεσα σε γελακια και φιλακια!!!!!!Ηταν ενα πολυ ωραιο ξεμπουκωμα και σιγουρα θα την ξαναεπισκεφτω!!!!!!!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 29, 2014
Όνομα κοπέλας
Λίλη
Billy7
Σπουδαίος
Εγγραφή:
16 Νοε 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
83
Likes:
899
Πόντοι:
2.687
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού