Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 174 10
Γενική βαθμολογία
 
7.4
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Την Χριστίνα την έχω δει άπειρες φορές στις τσάρκες μου. Πρόκειται για μια μεγαλοκοπέλα, ψηλή με ωραίο σώμα, όχι αδύνατη αλλά ούτε παχιά. Μάλλον νταρντάνα αν και λόγω ηλικίας έχει αρχίσει να χαλαρώνει κάτι που πρέπει να διορθώσει με γυμναστική. Το στήθος της είναι πλούσιο και λίγο πεσμένο και το πρόσωπο της στρογγυλό με μεγάλα ωραία μάτια. Όλα αυτά συνοδεύονται από πλούσια καστανή κόμη. Συνολικά θα έλεγα ότι πρόκειται για μια εμφανίσιμη, ερωτική γυναίκα που κινείται με τον αέρα αυτοπεποίθησης που έχει μια γυναίκα όταν ξέρει πως θα ευχαριστήσει τον άντρα της.

Την Χριστίνα λοιπόν παρόλο που την είχα δει αρκετές φορές, δεν είχε τύχει να περάσω στο δωμάτιο μαζί της. Στην προηγούμενη συνάντηση μας στην Εξηκίου μου είπε ενοχλημένη ελαφρώς αλλά χωρίς να το δείχνει ότι όλο βόλτα κάνω και ότι άμα περάσω μια φορά θα γίνω πελάτης. Της είπα ότι την επόμενη φορά θα περάσω περισσότερο για να την ξεφορτωθώ παρά έχοντας σκοπό να το τηρήσω. Όντως στις επόμενες βόλτες μου απέφευγα τα μαγαζιά που δουλεύει καθότι είχα άλλους στόχους και δεν ήθελα να εκτεθώ στα μάτια της.

Στην χτεσινή μου βόλτα όμως συναντηθήκαμε. Μην γνωρίζοντας ότι δουλεύει στο Αλκ.117 πέρασα από εκεί για να ενημερωθώ πια κοπέλα έχει βάρδια και η ευγενική τσατσά μου παρουσίασε την Χριστίνα. Μην έχοντας σκοπό να προδώσω την εμπιστοσύνη της και να αθετήσω την υπόσχεση μου πέρασα στο δωμάτιο.

Αν και πέρασα χωρίς να έχω ιδιαίτερες προσδοκίες η Χριστίνα αποδείχτηκε ότι ήταν όχι απλά αυτό που περίμενα αλλά και κάτι παραπάνω. Ευγενική και λιγομίλητη θυμήθηκε την υπόσχεση μου και φάνηκε να την ευχαριστεί αυτό. Παραδόθηκε στα χέρια μου ώστε να την περιποιηθω με την γλώσσα μου. Οπότε και εγώ απόλαυσα την όμορφη γεύση των μαστών της, το αλμυρό δέρμα της και την απαλή αίσθηση του κορμιού της. Εκείνη το ανταπέδωσε με απαλό γλύψιμο στα σημεία που με τρελαίνουν: τον λαιμό και στους όρχεις. Πραγματικά εκείνη την περιοχή την καραμέλωσε για τα καλά. Μετά το πέρασμα του προφυλακτικού ξεκίνησε μια βαθιά αργή αισθησιακή πίπα με συνεχές γλύψιμο των αρχιδιών ώστε να καυλώσω όσο μπορώ περισσότερεο. Όταν η γκαύλα είχε φτάσει στο ζενίθ της ζήτησα να στηθεί για πισοκωλλητό. Εκείνη το έκανε και όταν μπήκα μέσα της έκλεισα τα πόδια της και ξάπλωσε σιγά-σιγά ακολουθώντας τις οδηγίες μου. Εγώ ξάπλωσα στην πλάτη της και ξεκίνησα να την πηδάω ανελέητα. Η αίσθηση ήταν πολύ ωραία αφού και ήταν αρκετά σφιχτή αλλά και όπως είχε κλειστά τα πόδια της αύξανε την τριβή. Την γύρισα σε ιεραποστολικό όπου συνέχισα να την πηδάω μέχρι να τελειώσω. Εκείνη συμμετείχε αρκετά αλλά δυστυχώς χωρίς τα απαραίτητα ηχητικά εφέ (κραυγούλες, προστυχόλογα κ.α.) που μου αρέσουν. Μετά το τελείωμα με χαιρέτησε ευγενικά και έφυγε.

Συμπερασματικά θα έλεγα ότι πρόκειται για μια πολύ καλή περίπτωση ιερόδουλης που σέβεται και αποσβένει το 20άρικο του πελάτη. Οποσδήποτε δεν κάνει παπάδες στο δωμάτιο, ούτε προσφέρει τις αξέχαστε εμπειρίες αλλά αντίθετα αποτελεί μια πολύ καλή επιλογή για όσους δεν θέλουν να ψάχνουν.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 26, 2014
Όνομα κοπέλας
Χριστίνα
Τιμημένος
Εγγραφή:
22 Ιαν 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
141
Likes:
47
Πόντοι:
4.215
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
27 Ιανουαρίου, 2014
Χα χα χα, έκανες ελιγμούς φίλε Dawn για να την αποφύγεις αλλά δεν τα κατάφερες, τελικά τη βρήκες μπροστά σου!
Αποδείχτηκε όμως καλή.
Ωραίος!
+1 (3/3)
27 Ιανουαρίου, 2014
Άψογη κριτική....@Dawn.Κουλ
28 Ιανουαρίου, 2014
Αξιογάμητη η Χριστίνα.
+1=5
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3