Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 48 10
Γενική βαθμολογία
 
6.2
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
4.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Μετα απο πολυ καιρο και παλι στα γνωστα σοκακια του βαρδαρακου. Ειλικρινα δεν θυμαμαι την τελευταια φορα που περασα σε ντελο του βαρδαρη. Τα ντελα που λειτουργουν ας πουμε κλεφτικα Μεγάλο χαμόγελο ειναι αρκετα, αλλα αυτο που τραβηξε την προσοχη μου με την παρουσια που ειχε μεσα, ηταν το σαπφως 20
Η κοπελα απο ρουμανια, ψιλη λεπτη με εναν κωλαρακο κολαση! Έρωτας βυζακι μικρο στητο. Τα προγραμματα 25 απλο, 30 χαλαρο και γλυψιμο,40 γυμνο, και 50 το 69 πηρα το απλο.
Δωματιο οπως τα κοιταμε το δεξιο, μεσα το χαος! Μαλακία κρεμαστρα γιοκ, πεταξα τα ρουχα μου στον καναπε. κρεβατι με τα βιας 1.70 μηκος, τα ποδια μου ηταν στον αερα. ευτυχως υπηρχε χαρτι και υγρο σαπουνι.
Μπηκε η πιτσιρικα γνωριστηκαμε, μιλαει καλα τα ελληνικα, και αμεσως ξαπλωσε και αρχισε να μου τον παιζει για να περασει το προφυλακτικο. ωχ λεω δεν θα τα παμε καλα σημερα, αφου καταφερε να περασει την καποτα αρχισε μια μετρια προς το καλη πιπα αλλα αντε να με σηκωθει ετσι, τελικα τα καταφερα (γιατι περι κατορθοματος προκειται) να ερθω σε μια καλη στυση, και αμεσως τις λεω γυρνα να σε παρω απο πισω τουλαχιστον να γουσταρω την κωλαρα της Χαμόγελο και εκει τελειωσα. Τι να πω αν σας αρεσει περαστε προβλημα σας, εγω παντως αν και μ' αρεσε η κοπελα δεν περναω ξανα ουτε με 10 ευρω που λεει ο λογος.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 24, 2014
Όνομα κοπέλας
Kορίνα
JS
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
27 Ιανουαρίου, 2014
τι παπουτσια φορουσε?
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1