Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 187 10
Γενική βαθμολογία
 
6.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Η ξανθιά υπηρεσία στεκόταν όρθια στην άκρη του σαλονιού. Μόλις είχαν αποχωρήσει οι 3 έφηβοι με τους οποίους πριν λίγα δευτερόλεπτα είχα στριμωχτεί στην εξώπορτα.
– Χαίρετε!
– Καλησπέρα σας, θα περιμένετε λίγο γιατί η κοπέλα είναι στο δωμάτιο!
– Ποια κοπέλα είναι;
– Είναι η Χριστίνα, είναι καινούρια!
– Χριστίνα, μάλιστα!
Περίμενα 7 λεπτά.
Κάποια στιγμή μία πόρτα άνοιξε απότομα, ενώ ταυτόχρονα η θεραπαινίδα πεταγόταν απ' την καρέκλα της, αρχίζοντας ν' απαριθμεί τις ερωτικές υπηρεσίες της γυναικείας φιγούρας που μόλις είχε εμφανιστεί αιχμαλωτίζοντας την προσοχή μου, καθώς αμίλητη περνούσε από μπροστά μου, με τα ίσια, μαύρα, χυμένα στους ώμους και στην πλάτη της μαλλιά να πλαισιώνουν ένα καλογραμμένο, στο ημίφως, αλλά σοβαρό πρόσωπο, αψηλή, καλλίμαστη και λυγερόκορμη, με σφριγηλούς γλουτούς και αρμονικά λεπτά ποδάρια!
– Για πέστε μου πάλι το πρόγραμμα! είπα καθώς εκείνη απομονωνόταν στο κουζινάκι.
– Ελεύθερα πιασίματα, όλες οι στάσεις και 69, ελεύθερο στοματικό και τελειωτικό εάν θέλετε, κωλαράκι, δεν βιάζεται, 20 ευρώ!
Στο άκουσμα των ανωτέρω η λεπτοφυής εκθέτρια επανεμφανίστηκε νομίζοντας ότι είχε έρθει κόσμος.
– Οχι όχι, ξαναήθελε το πρόγραμμα! της εξήγησε η τσατσά.
Αφού την πλήρωσα ζήτησα μία πίστωση χρόνου λίγων λεπτών για να ετοιμαστώ.
– Ναι ναι ναι, η κοπέλα θα πάει να φρεσκαριστεί τώρα κύριε!
Πέρασα σ' ένα ικανοποιητικό δωμάτιο (εάν εξαιρούσα το στρώμα που βούλιαζε κεντρικά και το ενοχλητικό ηχείο που φώναζε στο αυτί μου) όπου η Γεωργία Βασιλειάδου υπενθύμιζε ότι το κάπνισμα απαγορεύεται στους δημόσιους χώρους.
Ηρθε μετά από λίγα λεπτά, κρατώτας ένα υγρό μαντιλάκι και το προφυλακτικό.
Σιγανολιγομίλητη με χαιρέτησε και στα ελληνικά απάντησε πως ήταν Ρουμάνα.
Της έκανα γνωστό ότι την πίπα την ήθελα καλυμμένη. Για προκαταρκτικά ούτε λόγος, μου το ξέκοψε ευγενικά όταν της το έθεσα ακροθιγώς βλέποντάς την να ετοιμάζει την καπότα.
Ευτυχώς η στύση της σάρκας είχε ακολουθήσει τη στύση της ψυχής!
Το τσιμπούκι της εμπεριείχε εσωτερικούς και εξωτερικούς γλωττισμούς, ρούφηγμα, βάθος, ελάχιστη υγρασία, καλό ρυθμό, ενώ είχε ξαπλώσει εγκάρσια στο σώμα μου με αποτέλεσμα να χουφτώνω-χαϊδεύω κανονικά.
– Θα γαμήσεις;
Ξεκίνησα να τη γαμάω ιεραποστολικά, με τα πόδια της στον αέρα να στηρίζονται στους βραχίονές μου και τη λιπασμένη μουνάρα της να δέχεται δεκάδες παλινδρομήσεις.
Κλουπ κλουπ κλουπ, ακούγονταν τ' αρχίδια μου καθώς χτυπούσαν στο περίνεό της.
Ομως ο χρόνος περνούσε και εγώ δεν έχυνα.
Της είπα ν' αλλάξουμε σε πισωκολλητό γονατιστό. Πήρε καλή θέση κοιτάζοντάς μας από τον καθρέφτη. Πιέζοντας με τον δείκτη και τον μέσο τη ράχη της λαστιχοντυμένης ψωλής μου οδήγησα τη βάλανο στη χαίνουσα μουνοχαραμάδα της. Την επόμενη στιγμή τ' αρχίδια μου άγγιζαν τα εξωτερικά χείλη του αιδοίου της. Αρχισα να γαμώ.
Το παπάρι μου έμπανε κι έβγαινε, έμπαινε κι έβγαινε, ξανά και ξανά, ενώ όσο αυξανόταν η τριβή, τόσο πλησίαζα στο ζητούμενο που δεν ήταν άλλο από τη "λευκή έκρηξη".
Τελικά εκσπερμάτωσα λαγνοβογγώντας, έχοντας γείρει στην πλάτη της, ενώ με το ελεύθερο χέρι μου μάλαζα το ένα από τα μαστίδιά της.
Χθες για να ξεγελάσω τη σεξουαλική πείνα μου τσίμπησα ένα "μελαχρινό μεζεδάκι" μέσα απ' την "πιατέλα" της Φυλής, το οποίο με ψιλοχόρτασε, αλλά εάν ήταν λίγο αλατισμένο (ζεστή συμπεριφορά, κάποια προκαταρκτικά) θα ήταν και νόστιμο, με αποτέλεσμα να θέλω να το ξαναφάω στο μέλλον, μιας και ως γνωστόν, το αλάτι, εκτός από υπέρταση, δημιουργεί και γευστικό εθισμό.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 18, 2014
Όνομα κοπέλας
Χριστίνα
Φανούρης Τζούρας
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
10 Νοε 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
526
Likes:
3.685
Πόντοι:
14.156
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
19 Ιανουαρίου, 2014
Ωραίος!
23 Ιανουαρίου, 2014
"Κλουπ κλουπ κλουπ, ακούγονταν τ' αρχίδια μου καθώς χτυπούσαν στο περίνεό της."
Ο ήχος του πορνοκόπου...
+1
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2