Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 294 10
Γενική βαθμολογία
 
8.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Μοναχική πρωινή Σαββατιάτικη τσάρκα. Αφου εκανα μια επισκεψη στην Ινκα , παλια γνωριμη Ρωσιδα μιλφ στο Αλκιβιαδου 16Α, κάτι με ετρωγε μέσα μου για 2η καταθεση, στο τελείωμα μιας πολύ κουραστικής εργασιακά εβδομάδας για εμένα.
Εκανα μια στάση στις αρχές τις Αχαρνων και πήρα ενα νοστιμοτατο φαλάφελ γιγας απο τους συμπαθείς Αραβες.
Το έφαγα λαίμαργα διαπιστονωντας οτι είχε και κάποιες αφροδισιακες παρενέργιες καθότι τωρα η ερωτική επιθυμία μου για 2η καταθεση ήταν ακατανίκητη!
Πάλεψα μέσα μου σε ποιά κοπέλα να πάω....Ο δρόμος με έβγαζε κοντά στα ανάκτορα της μιλφάρας Μπέτυς στο Τροφωνίου 13 όροφος, ομως για ενα περίεργο λόγο ήθελα να δοκιμάσω κάτι καινούργιο και έτσι κατέληξα στο Βέργας 3, ξέρωντας οτι εκεί θα βρώ την Καίτη, μια απο τις αδυναμίες του φιλου xilnik.\Την Καίτη την έχω δει πάρα πολλές φορες και στο Δροσοπουλου 98 και στο Διδυμου 16, αλλα΄ποτέ δεν έχω περάσει μαζί της παρολο που μου αρεσει πολύ το σωμα της και το πονηρο χαμογελο της.
Η Καιτη ειναι μια σχετικά κοντη και γυμνασμενη καστανη Ουκρανίδα. Τα χαρακτηριστικά του προσωπου της ειναι περισσοτερο Βαλκάνια παρά Σλαβικα. Εχει ομορφο και πονηρό μουτρο και τα μαλλια της ειναι κάπως μακρια και σπαστα. Εχει πολύ ομορφο κώλο γυμνασμένο και ωραια ποδια, κοιλια επίπεδη και μικρο στηθος. Ηλικια 30+ την υπολογιζω.
Μπαινοντας στον οικο Βεργας 3 βρηκα την τσατσα του δεξιου μαγαζιου ( η κα Βαλεντινα)να ειναι στο προθαλαμο και να απλωνει μπουγαδα, με την ακρη δε του ματιου μου ειδε την τσατσα του διπλα μαγαζιου (στην αριστερη πορτα να εχει στησει καραουλι πισω απο την μισανοιχτη πορτα και να παρακολουθει ποιος μπαινει.
Δυστυχως για αυτην η ευσωμη ψιλη τσατσα του δεξιου μαγαζιου που απλωνε ρουχα με εβαλε με ενα χαμογελο στο δικο της λημερι....
Με πληροφορησε οτι δουλευει η Καιτη, την ειδα , θυμηθηκα τις ωραιες περιγραφες του xilnik και περασα χωρις σκεψη στο δωματιο. Η υπηρεσια με ρωτησε μαλιστα αν επιθυμω να παρω πετσετα για να κανω μπανιο στο δωματιο.
Μετα απο λιγη αναμονη ηρθες η Καιτη. Αν και ολιγολογη ειναι πολυ ζεστη και αισθησιακη. Αγκαλιαζει -χαιδευει πολυ ομορφα και κανει πολυ καλο αργο στοματικο για πολύ ωρα χωρις καθολου βιασυνη. Αυτο ειναι που μου αρεσε περισσοτερο σε αυτην, Οτι δινει μια αισθηση ζεστασιας σα γυναικα, εχει ενα ωραιο ερωτικό μυστηριο. Στο σεξ εχει συμμετοχη και υπομονη και κατα την γνωμη μου ειναι αρκετα καλή , χωρις ομως να είναι κάτι εξαιρετικό.
Μια ομορφη λοιπον αισθησιακη γυναικα, που τιμα τα λεφτα που παιρνει.

Καλή η εμπειρια μου μαζι της και ισως την ξαναπροτιμίσω

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 18, 2014
Όνομα κοπέλας
Καίτη
ZeroTolerance
Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγραφή:
7 Σεπ 2005
Μηνύματα:
Κριτικές:
490
Likes:
36.581
Πόντοι:
41.447
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 MIG-35, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ, CHRIS1971 και 4 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
20 Ιανουαρίου, 2014
+1.....και στον xilnik....για την πληροφόρηση...
20 Ιανουαρίου, 2014
+1=8
27 Ιανουαρίου, 2014
τοσο καλο ειναι το φαλαφελ΄;
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3