Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 182 10
Γενική βαθμολογία
 
2.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
1.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
1.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
1.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
1.0
Περναω και εγώ λοιπόν από το κατάστημα εμφανιζετε ένα συμπαθητικο κορίτσι το οποίο έκανε και πρωκτικο ντυμένη με δυχτι γι να κρύβει το στήθος-σπιρακι και το χαλαρό κορμί κάνω την κουβέντα μου και της λέω:πρακτικό κάνεις η θα πάμε μέσα και θα αρχισεις όχι μη αστο ποιο έτσι κτλπ; μου λέει κάνω πρωκτικο 4 χρονιά..ωραία λέω πάμε...μπενει στο δωμάτιο που λέτε το παλτο το κομοδινο το άχρηστο πουτανι κάτι υποτίθεται έκανε σαν πρωκατακτικα τύπου πεταω γλώσσα σαλαμανδρας και ίσα που ακουμπαω το αυτί σου (ποιο πολύ σαν φτυσιμο παρά σαν γλυψημο) κάνει μια αδιάφορη πιπα και Μέτα γυρίζει στα τέσσερα.πρώτο ξενερωμα κάτι σαν κρεατακι, σαν κρεατοελια, σαν κάτι να περισεψε από το ραψιμο κρεμονταν από την κολοτρυπιδα της.ξεκιναω την παίρνω και δεν ενιωθα τπτ Χαίρε φάρδος απυθμενο!!! ούτε μουνι τόσο ξεχυλωμενο δεν έχω πετύχει σε μπουρδελο. Τεσπα της ζητάω να γυρίσει στα πλαγιά και μου λέει μόνο έτσι άμα γουσταρεις!!! ε από εκεί και πέρα σταματησα και άρχισαν τα μπινελικια. Την έπιασε και το κομμουνιστικό της τι νομίζεις ότι πας Σούπερ μάρκετ και ψωνιζεις κρέας..ντυνομαι νησιών έξω η τσατσα απαρατήρητη ούτε καν γύρισε να με κοιτάξει και ούτε κουβέντα για τα λεφτά.τσακωθηκα λίγο ακόμα με την διοίκηση μαιμου και εφυγα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 18, 2014
Όνομα κοπέλας
Ιζαμπέλα
Υπηρεσίες
Μέλος
Εγγραφή:
13 Φεβ 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
8
Likes:
41
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
19 Ιανουαρίου, 2014
Μια Ιζαμπέλα γνωρίζουμε σε αυτό το μαγαζί και πρωκτικό δεν κάνει. Παρότι φόλα στην περιγραφή εμφάνισης και βαθμολογία αυτής ίσουν έκτος και σα να περιέγραφες άλλη κοπέλα που ουδεμία σχέση έχει σε αυτή που αναφέρεσαι!
19 Ιανουαρίου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Έτσι μου συστήθηκε είναι μελαχρινη 1.65 περίπου ισιο μαλι μικρο βυζι και το Σάββατο φορούσε δυχτι ολοσομο σχεδόν. Δεν είμαι συχνος πελάτης της περιοχής οπότε δεν τις γνωρίζω.
20 Ιανουαρίου, 2014
Πρωκτικό δεν κάνει αλλά την ίδια λέμε! Η περιγραφή σου και ειδικά το πέντε (5) στην βαθμολογία για την εμφάνιση, την αδικούν αρκετά!
28 Ιανουαρίου, 2014
έπρεπε να ζητήσεις τα χρήματα πίσω
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4