Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.4 171 10
Μπουρδέλα
135502
Γενική βαθμολογία
5.7
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
4.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
5.0
Η επίσκεψη έγινε Κυριακή μεσημέρι στις 13.00(αναφέρομαι στον οίκο που βρίσκεται στο ισόγειο)πολύ , δεύτερη φορά που πετυχαίνω την κοπέλα σε τσάρκα μου , από την πρώτη φορά την είχα βάλει στο στόχαστρο μου αλλά δεν την είχα τιμήσει διότι είχα περάσει με άλλες κορασίδες. Μιρέλα είναι Ρουμάνα 21 ετών , έχει καστανοκόκκινα μαλλιά , κανονικό σώμα , ωραίο σφιχτό πεταχτω κώλο και απίθανα σχηματικά 2.5άρια στητά βυζιά με μικρή ρογίτσα . Πλήρωσα την τσατσά και πέρασα . Τα δωμάτια είναι ψιλοάθλια , παλιά στα δωμάτια που είναι το ένα δίπλα στο άλλο όπως μπαίνεις , υπήρχε τρύπα που έβλεπες από το ένα στο άλλο , τσέκαρα και την έχουν κλείσει. Ήρθε στο δωμάτιο έβγαλε το άσπρο στρίνγκ , από πάνω ήταν τόπλες έτσι κι αλλιώς , την ανέβασα από πάνω μου και άρχισα να χουφτώνω και να γλύφω τις βυζάρες της , σε προσπάθεια να προσεγγίσω το μουνάκι της με το χέρι μου , έκλεισε τα πόδια της , με φίλησε λίγο στον λαιμό και στο στήθος , πέρασμα προφυλακτικού , η πίπα της άνω του μετρίου . Πρώτη στάση την έστησα στα τέσσερα , αφού έφτιαξα λίγο τα πόδια και την λεκάνη της την έστησα όπως ήθελα , άρχισα να την γαμάω και άρχισε να βγάζει μερικές κραυγούλες , πήγα να χουφτώσω τα βυζιά της και έγειρε το κορμί της μπροστά και τοποθέτησε μαξιλάρι κάτω από αυτά , στην συνέχεια ξάπλωσε πάνω σε αυτό. Δεύτερη στάση με εμένα ανάσκελα στην άκρη του κρεβατιού την ανέβασα πάνω μου , πιάνοντας την από τα υπέροχα κωλομέρια της την ανεβοκατέβαζα πάνω στον πούτσο μου , μετά από μερικά λεπτά τελείωσα. Καλό σωματάκι μέτρια πράγματα , στο δωμάτιο έκατσα δεν έκατσα δέκα λεπτά .Άλλη μια προσθήκη στις εμπειρίες μου με κοπέλα του αγοραίου έρωτα κα τίποτα παραπάνω.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 12, 2014
Όνομα κοπέλας
Μιρέλα
Σχόλια
7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7
Για τη συγκεκριμένη υπάρχει δική σου κριτική στο Κολωνού 15 το Σεπτέμβρη του 2013. Είναι 100% η ίδια ξενέρωτη πουτάνα, η οποία παλαιότερα εκδιδόταν στο Κεραμεικού 13 υπόγειο!
http://www.bourdela.com/oikoi-anoxhs/athina/kolwnou-15/#jr_review_39153
τίποτα άλλο θές να μάθεις ή θα συνεχίσεις να μην προσφέρεις γράφοντας ενημερώσεις και κριτικές παρά μόνο να σχολιάζεις.