Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 109 10
Γενική βαθμολογία
 
6.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
H Nαταλύ είναι παλιά καραβάνα στο επάγγελμα και σίγουρα οι πιο παλιοί θα την θυμάστε. Εμφανισιακά είναι ψηλή,με ξανθά μαλλιά καρέ,κανονικών κιλών.Παλιότερα είχε περάσει απο τα Διδύμου 18 και Αλιβιάδους 16 όπου έκανε μία μεγάλη απο τα μπουρδέλα εργαζόμενη σε στούντιο.Επίσης έχει εργαστεί και σε βίζιτες.Με την Ναταλύ ισχύει το αντίθετο απο τον γενικό κανόνα. Με την πάροδο του χρόνου έχει φροντίσει την εμφάνιση της κάνοντας λίφτινγκ και δείχνει πιο σέξυ απότι παλιότερα.Επίσης έχει φροντίσει να γίνει πιο θερμή και πιο ζεστή με τους πελάτες απότι παλιότερα που ήταν παγοκολώνα.Βέβαια αυτό στην πραγματικότητα είναι ένα πέπλο μιας και απο κάτω πάντα θα υποβόσκει η ψυχρότητα που την διακρίνει.Έχοντας περάσει παλιότερα μιά φορά μαζί της και μην έχοντας βρει τίποτα μετά απο περιπλάνηση μου σε αρκετά μαγαζιά, αποφάσισα να την δοκιμάσω στην νέα αυτή version. Σίγουρα η Ναταλύ έχει βελτιωθεί αρκετά απο παλιότερα,πέρασα καλά σε γενικές γραμμές αλλά δεν ήταν και κάτι που θα με συγκλονίσει.
Με την είσοδο της στο δωμάτιο αρχίσαμε να μιλάμε για διάφορα πράγματα για να σπάσει ο πάγος.Όπως ήταν γονατιστή στο κρεββάτι πήγα να την αγκαλιάσω για να αρχίσουμε όπου αυτή μου υπόδειξε να μην είμαι βιαστικός. Αφαίρεσε το μαύρο κορσεδάκι που φορούσε και μου είπε να ξαπλώσω. Βέβαια μία δυσαρέσκεια απο μέρους μου την κατάλαβε και μου είπε ότι αν θέλουμε να μείνουμε έτσι δεν θα την πείραζε. Επομένως με την πρώτη αυτή επαφή εύκολα συμπεραίνουμε ότι η Ναταλύ θέλει να δουλεύει με τους δικούς της ρυθμούς.Αυτό το έκανε και παλιότερα.
Μιας και η μαγεία της στιγμής είχε ήδη χαθεί αποφάσισα να ξαπλώσω και αφού μου καθάρισε το πέος και τους όρχεις με αντισηπτικά μαντηλάκια που είχε φέρει μαζί της άρχισε να με γλύφει στο στήθος,στα πλευρά,στον αφαλό και στα μπούτια αλλά μόνο για ένα γύρο και όχι συνεχόμενα για να καταλήξει στην επίμαχη περιοχή. Ξεκίνησε πρώτα απο τα αρχίδια όπου τα έγλυφε με την υγρή της γλώσσα και τα ρουφούσε.Αυτό το έκανε αρκετά καλά και σαφώς πολύ πιο βελτιωμένα απότι παλιότερα.Το τσιμπούκι της ήταν καλό αλλά το έκανε με γρήγορο ρυθμό και όχι αργά και αισθησιακά που προτιμώ.Ανά διαστήματα το έβγαζε απο το στόμα της και το σπατούλαρε με την γλώσσα της κάτι που ήταν ιδιαιτέρως ανεβαστικό. Όταν έβαλα χέρι στο μουνί της μου είπε να μην το βάλω καθόλου μέσα της αλλά να το χαιδεύω επιφανειακά.Μου είπε μάλιστα ότι έχει κάποιες ιδιαιτερότητες σε κάποια θέματα.Έτσι και εγώ περιορίστηκα να την χαίδευω επιφανειακά στο πράγμα της ενώ αυτή με τσιμπούκωνε.
Ακολούθησε στάση 69 όπου και εδώ μου τόνισε να μην την ρουφώ στο πράγμα της γιατί πονάει και γενικά ενοχλείται αλλά απλά να το γλύφω.Το αυτό έπραξα και εγώ αλλά επειδή ήμουν αρκετά ερεθισμένος της τράβηξα και μερικές ρουφηξιές στις οποίες αντέδρασε άμεσα επιβάλλοντας μου τους δικούς της ρυθμούς.
Όταν της είπα να περάσουμε στο σεξ πέρασε το προφυλακτικό λέγοντας μου ότι θέλει να με δει πως γαμάω. Εγώ της είπα να έρθει απο πάνω μου αλλά αυτή ήταν αρνητική σε αυτήν την στάση και αυτό το συγκαταλέγω στα μείον της συνεύρεσης μαζί με τους περιορισμούς της στα πιασίματα και στα γλυψίματα.Οπότε για πρώτη στάση την γύρισα σε πισοκωλητό όπου και εκεί μου είχε πέσει λίγο μιας και ξενερώνω όταν μου επιβάλλουν κάποια πράγματα. Την γάμησα σε αυτήν την στάση ενώ αυτή περιοριζόταν σπανίως σε διάφορα επιφωνήματα.Απο αυτήν την επαφή δεν ένιωθα κάτι ιδιαίτερο και γρήγορα μου είχε πέσει. Αυτή το κατάλαβε και με ρώτησε τι τρέχει.Δεν της απάντησα.
Την έστησα σε στάση ιεραποστολικού όπου εκεί κατάφερα να τον σηκώσω ξανά και την γάμησα αρχικώς στα γόνατα και τελικώς σε πιο στενή επαφή. Όταν την έγλυφα στον λαιμό της αυτή γελούσε και με απέτρεπε απο το να συνεχίσω λέγοντας ότι και καλά γαργαλιέται αλλά ασφαλώς και ήξερα ότι η συμπεριφορά της είναι προσποιητή και στην πραγματικότητα είναι μία πολύ ψυχρή γυναίκα.
Για το φινάλε την έβαλα να μου γλύψει τα αρχίδια μιας και το έκανε καλά και όταν ήμουν έτοιμος να χύσω αυτή τον πήρε στο στόμα της και άρχισε να με τσιμπουκώνει γρήγορα σαν μοτεράκι.Αυτό είναι κάτι που δεν προτιμώ στο τσιμπούκι μιας και μου χαλάει την απόλαυση. Το σωστό θα ήταν να πάρει το εργαλείο στο στόμα της εκείνη την στιγμή που τελείωνα και να περιμένει το σπέρμα.
Στο τέλος συζητήσαμε ακόμα για λίγο και έπειτα με χαιρέτησε και αποχώρησε αφού πρώτα μου είπε ότι με περιμένει ξανά.Δύσκολα πάντως με βλέπω να πηγαίνω ξανά.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 11, 2014
Όνομα κοπέλας
Ναταλί
professorx
Τιμημένος
Εγγραφή:
6 Ιαν 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
527
Likes:
28.978
Πόντοι:
35.368
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mallias20, Jim25jim, n.smirni76

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού