Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 157 10
Γενική βαθμολογία
 
6.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Καλή χρονιά σε όλους. Ετεροχρονισμένη κριτική για επίσκεψη που έλαβε χώρα στις 30/12. Κατέβηκα Φυλής 69Β μπας και πετύχω την Τάνια αλλά προς μεγάλη μου απογοήτευση έμαθα πως έλειπε και πως θα επέστρεφε στο πόστο της 8 με 10 Γενάρη. Στη θέση της ήταν αυτό το πιπίνι με το τατουάζ στην κοιλίτσα αλλά δεν..... συγκινήθηκα. Επόμενος στόχος ηταν η Βικτώρια ύστερα απο τις πιπεράτες κριτικές που είχα διαβάσει. Έφτασα στην Αχαρνών 85 όπου δεν είχα ξαναπάει ποτέ. Περιποιημένο μπουρδέλο με εξαιρετικά χαμηλό φωτισμό. Μόλις είδα την Βικτώρια δεν μπορούσα να μην περάσω. Είναι ένα μάχιμο ψηλό, ξανθό MILF με πραγματικά πολύ σφιχτό κορμί για την ηλικία της.
Ύστερα απο ελάχιστη αναμονή ήρθε η κοπέλα η οποία ήταν πρόσχαρη, ευγενική και δεκτική σε ότι της ζήτησα. Στοματικό με προφύλαξη (εγώ το ζήτησα, πήγε να το καταπιεί έτσι...), ένα ψευτο-69 απ'τη μεριά μου (δεν είμαστε και για πολλά πολλά) και σεξ σε τρείς στάσεις (ιεραποστολικό, απο πάνω και στα τέσσερα όπου τελείωσα). Το μόνο αρνητικό που έχω να παρατηρήσω είναι ότι η κοπέλα σπρώχνει περισότερο και κάπως άγαρμπα απο ότι ο πελάτης κατα τη διάρκεια της συνουσίας, πράγμα που δεν ενδείκνυται για όσους θέλουν κάτι πιο ήρεμο και παθητικό απο τη μεριά της ιερόδουλης.
Συμπερασματικά η Βικτώρια είναι ένα sexy MILF με φιλική κι επαγγελματική συμπεριφορά, ωστόσο κατα τη γνώμη μου θα ικανοποιήσει περισσότερο τους λάτρεις του PSE και όχι του GFE. Καλή χρονιά με υγεία και πολλή τύχη να έχετε !!!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 30, 2013
Όνομα κοπέλας
Βικτώρια
M
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού