Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 294 10
Γενική βαθμολογία
 
7.4
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Πρώτη τσάρκα και πρώτο γαμήσι της χρονιάς χτές. Ένα γαμήσι με ιδιαίτερη σημασία αφού κατά κάποιο τρόπο θα έφερνε γούρι ή ατυχία στην υπόλοιπη χρονιά. Για αυτό το γαμήσι επέλεξα την Έλλη, μια κοπέλα που είχα βάλει στο μάτι εδώ και πολύ καιρό αλλά δεν είχα την ευκαιρία να επισκεφτώ.

Η Έλλη είναι μια μεγαλοκοπέλα πιθανών από Αλβανία. Τουλάχιστον το πρόσωπο της με τα άγρια, τραχιά χαρακτηριστικά εκεί παραπέμπει. Δεν μπορείς να την πεις όμορφη αλλά έχει την αγριάδα της σεξουαλικά διψασμένης γυναίκας της διπλανής πόρτας την οποία προσωπικά βρίσκω πολύ ερεθιστική. Σωματικά είναι σε πολύ καλό επίπεδο έχοντας ένα σφιχτό, καλοδιατηρημένο σώμα και μικρό στήθος το οποίο έχει παραμείνει στητό αγνοώντας το πέρασμα του χρόνου.

Ο χώρος είναι και παραμένει ένας από τους πιο καλοδιατηρημένους, καλαίσθητους και καθαρούς της περιοχής με δυνατότητα ντούζ, μεγάλο και άνετο κρεβάτι και χαμηλό φωτισμό. Η Έλλη δεν άργησε να έρθει. Μπήκε με το χαμόγελο στα χείλη με χαιρέτησε και μιλήσαμε λίγο για το τι θέλω. Εξ αρχής έδειξε ενδιαφέρον για το τι θέλω και πως μπορεί να μου το δώσει. Αφού έπιασε με ένα πιαστράκι τα μαλλιά της, έβγαλε το σουτιέν και με άφησε να ορμήξω πάνω της. To πάθος μου ήταν πέρα από κάθε όριο. Την άρπαξα και άρχισα να την φιλάω και να την γλύφω σε όλο της το σώμα. Τα μικρά στήθη της βυθίστηκαν μέσα στο στόμα μου πολλές φορές. Αντίστοιχα και εκείνη πήρε τον έλεγχο, με έβαλε να ξαπλώσω και με έγλειψε πάντου. Τα σκέφτομαι τώρα και καυλώνω πάλι. Μου έδωσε τα ποδαράκια της για να παίξω μαζί τους και εγώ τα έλιωσα στο γλύψιμο καθώς εκείνη έγλυφε τους όρχεις μου. Ακολούθησε πέρασμα προφυλακτικού και βύθισμα του μπούτσου μου στο στόμα της. Η πίπα ήταν αρκετά καλή με βάθος, όχι τόσο υγρή όσο μου αρέσει αλλά με έναν αέρα προστυχιάς.

Ακουλούθησε (τι άλλο;) σέξ! Πρώτα σε πισωκολλητή στάση όπου η Έλλη αρχικά νόμιζε ότι πήγαινα για πρωκτό οπότε έβαλε κρεμούλα στην περιοχή αλλά εγώ αντίθετα την γάμησα από το μουνάκι της. Καλό στήσιμο μπροστά στον καθρέφτη όπου η εικόνα μου να γαμάω την Έλλη έδινε ένα αγέρα πορνό στην όλη επίσκεψη. Ακολούθησε ιεραποστολική στάση όπου και ξεκινήσαμε έναν υπέρπρόστυχο διάλογο μεταξύ μας ενώ το γαμήσι πήγαινε σύννεφο. Οργασμικό τελείωμα μέσα της, λίγα και λίγα λόγια πριν φύγει.

Συμπερασματικά θα έλεγα ότι πρόκειται για μια άκρως ερωτική γυναίκα, ειδικά για όσους φαντασιώνονται το milf της διπλανής πόρτας. Εκπέμπει έναν πρωτόγνωρο ωμό αισθησιασμό, είναι φιλική, έμπειρη και εργατική. Προσωπικά θα την ξαναπάρω ελπίζω πολλές φορές ακόμα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 10, 2014
Όνομα κοπέλας
Έλλη
Τιμημένος
Εγγραφή:
22 Ιαν 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
141
Likes:
47
Πόντοι:
4.215
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
11 Ιανουαρίου, 2014
Ωραίος Dawn, +1!
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1