Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.4 87 10
Γενική βαθμολογία
 
7.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
10.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Εχω διατυπωσει επανειλημμενα την αποψη οτι το μπουρδελογαμησι - οσο και αν ευοδωθει - στο τελος σ' αφηνει ΤΟΣΟ κενο, ωστε σχεδον ΔΕΝ "βγαζει" τα λεφτα του (Εστω, το ταπεινο γαλαζιο παραβολο... )

Απ' την αλλη, οι γενετησιες ορμες μπορουν να γινουν τοσο φορτικες, ωστε ακομη και μια αρπακολατζιδικη, πλαστικη εκτονωση, με αντιστροφη μετρηση απο τσατσα, να φανταζει παραδεισος!
Υπ' αυτην την εννοια, ισως ενα 10ρικο σε αξιοπρεπη δεσποινιδα του Μεταξιου να ειναι το ιδανικο deal (μιλωντας, παντα, για μπουρδελα...) Ξεφορτωμα χωρις καμια ποιοτητα. Ξεφορτωμα, με ολη τη σημασια της λεξης!

Τελοσπαντων, συγκεκριμενοι παραγοντες με αποτρεπουν απ' την εν λογω επιλογη (πρεζακια, κλεφτες, ρισκο παρκαρισματος, ποιοτητα θηλεων, ποιοτητα χωρων, καταναλωτικες ψευδαισθησεις περι της ακαταλληλοτητας των ακραια φθηνων αγαθων κ.α...), οποτε συχνα επιλεγω τα χαμαιτυπεια της ευρυτερης "μπλε ζωνης", Φυλης - Λιοσιων.

Κατοπιν εμπειριας αναριθμητων φολων και διαρκους στενοτητας, περιοριζομαι κυριως στο "παρατηρειν" ("Δυο κατηγοριες μονο: Οι δρωντες και οι θεατες", εγραφε ο μεγαλος Μ. Αναγνωστακης/ Εγω στα μπουρδελα αναγνωριζω + αποδεχομαι τον ποταπο αυτο ρολο μου...)

Σημερα περιδιαβηκα ολα τα χαμαιτυπεια Φυλης και Φωκαιας, απαρεγκλιτως. Ως ειθισται. Σταμπαριστηκαν 2-3 πιθανοι στοχοι, με ποσοστο περι το 15%, εκαστος (60% πιθανοτητα να κανονιάσω. Ως ειθισται...)

Επειτα, κατηφορισα με ΙΧ την Ιουλιανου, αλλα, τωρα πια, στοχευμενα: Να δω την πολυθρυλητη Αννα και, αν τυχον, μου κανει το "κλικ", να περασω. Χωρις πολλες προσδοκιες. Απλα, για να πω πως ξεχαρμανιασα οινει αξιοπρεπως...

Η Αννα ειναι, στον κοσμο του μπουρδελου (+ Στουντιο, αμα λαχει), οπτικο 10αρι. Ωστοσο, με υπερπροσπαθεια την περιορισα σε "9", μονο και μονο επειδη στην πραγματικη ζωη υπαρχουν η Σαρλιζ Θερον και η Μπελουτσι - αμφοτερες, δυστυχως, μη εκδιδομενες.
Αρα, αν θελετε το εφικτο 10αρι, για μια διπλασιας ποσοτητας ευρω, τραβηξτε Χωματιανου 11. Αν θελετε το απολυτο, συμπαντικο 10αρι, πηγαιντε σε καμια σχολη σκηνοθεσιας, μπας και...
Ή γινετε ΠΑΡΑ πολυ πλουσιοι, απλα.

Η Αννα εχει τα ιδανικα βυζια (10'), ιδανικες αναλογιες βαρους - υψους - λιπους κλπ, προσωπο που χανει οριακα απο τη Σαρλιζ - αλλα ισως οχι απο την ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ κατοικο Αττικης, αυτη την εποχη - και κωλο που υποθετω δεν ειναι αψογος, ουτε και μεμπτος. Σιγουρα, παντως, αν ειστε φανατικοι "κωλακηδες" (δεν ειμαι), θα ζητησετε πεταχτοτερο.

Στο σερβις, η Αννα ρουφαει ικανοποιητικοτατα αρχιδια (ΜΗ ξυρισμενα, μαλιστα - ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΗΣ!), κανει σοβαρη πιπα με προφυλακτικο (βαθος, τεχνικη, ρυθμος που δεν σε τελειωνει πουστικα...), αφηνει να ασχοληθεις με τα βυζια της και το κωλαρακι της (δεν ξερω για δαχτυλα κλπ), ακροβολιζεται περι του πουτσου κατα τροπο "προσβασιμο". Με μια λεξη τιμιο.

Η σαστιμαρα μου μπροστα στη μουνοσυνη της δεν μ' αφησε να κανω σοβαρες αποπειρες να τη φιλησω. Περιοριστηκα να ρωτησω αν το επιτρεπει και μου ειπε οχι, ενω γυριζε και το κεφαλι της στο ιεραποστολικο. Ποιος ξερει, αν επεμενα...
Κατα το πηδημα δεν βαρυγκωμουσε, δεν εκανε μαλακιες και κουτοπονηριες, στηνοταν καλα. Μιλαγε προστυχα, αλλα με τροπο καλοζυγισμενο και σικ. Δεν επιδοθηκε σε αστειους θεατρινισμους, κακεκτυπα τσοντας, ή κραυγες.

Σοβαρη κοπελα, ξυπνια, με αναντιρρητο επαγγελματισμο και ανεση επι τω εργω. Λιγολογη, λιτη αλλα επουδενι ξενερωτη. Εχει χιουμορ χωρις να χαμογελαει. Δεν κανει τη ντιβα (ΠΟΛΥ βασικο).

Το δωματιο δεν διεθετε την παραμικρη οριζοντια επιφανεια, πλην κρεβατιου, με αποτελεσμα να πρεπει ν' αφησεις τα υπαρχοντά σου στην κρεμαστρα. Εγω που ηθελα να εναποθεσω καπου και τα γυαλακια μου, εψαξα αρκετα μεχρις οτου ξετυπωσω ενα περβαζι παραθυρου, καλυμμενο με κουρτινα! Ζεστο νερο ουτε γι' αστειο. Επισης, ελλειψη τουαλετας για το κοινο (η τσατσα με προετρεψε να κατουρησω στο νιπτηρα - τον οποιο και αποκαλεσε "νεροχυτη", κανοντας την προταση ακομη πιο γλαφυρη). Τελικα, δεν κατουρησα, μπας και νιωσω καποια στοιχειωδη διαφοροποιηση απο τα συμπαθη τετραποδα, ή αλλα θυλαστικα χωρις κοινωνικες συστολες και IQ ικανο να τα προκρινει στο πειραμα του καθρεφτη.

Ο χωρος, παραταυτα, ηταν/ φαινοταν καθαρος, εξ ου και το 5 αντι για μηδεν. Επισης, ΔΕΝ ηταν κολλητα στο σαλονι και μπορουσες να εκφραστεις με την ησυχια σου...

Η κοπελα αργησε κανα τεταρτο να φανει, διοτι προφανως αντλει αμεριστη λαϊκη υποστηριξη στην προσπαθειά της να κονομησει (οσο το δυνατο ταχυτερα), εγκαταλειποντας το μικρο βαλκανικο νεοπλασμα νοτιως του Αιμου.

Το παρκαρισμα δεν ειναι πολυ ευκολο, αλλα ουτε και αδυνατο αν ειστε διατεθειμενοι να βαδισετε αρκετα.

Overall: Συνιστω ανεπιφυλακτα την Αννα, για οποιον θελει να πηδηξει κατι που μοιαζει σ' αδρες γραμμες με "γυναικα", οντας ομως κατα τι ανωτερο.

Η αποψη μου για τα μπουρδελα δεν αλλαξε στο παραμικρο. Απλα, προσεθεσα τη βαθμιδα "ευχαριστα πεταμενο 20ρικο".
Να προσθεσω οτι δεν αντεξα παρα ΕΛΑΧΙΣΤΑ δευτερολεπτα καθαρου γαμησιου...
Να προσθεσω, τελος, οτι μετα το εισαγωγικο γλειψιμο αρχιδιων, υπηρξαν φιλακια περιφερειακα, αλλα δεν μπορουν να αναγνωριστουν ως "προκαταρκτικα", ακομα κι απο καποιον εξισου καλοπροαιρετο με μενα! Εξ ου το "ΟΧΙ" μου.


Καλη δυναμη, καλα γαμησια, καλη χρονια σε ολους.
(Εκτος απο, maximum, 5-6 αρχιμαλακες...)

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 08, 2014
Όνομα κοπέλας
Άννα
Σπουδαίος
Εγγραφή:
26 Δεκ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
25
Likes:
1.786
Πόντοι:
2.537
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Makis99

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
09 Ιανουαρίου, 2014
Μολις τωρα συνειδητοποιησα οτι τα δαχτυλα μου κλικαραν το "10" στην εμφανιση, ενω ειχα καταληξει - κατοπιν ωριμης σκεψεως - σε "9"! Χαμόγελο

Δεν κρατηθηκα!!!

(Επισης, σε ενα σημειο πηγα να γραψω "οιονει" αλλα δεν μου βγηκε...)
11 Ιανουαρίου, 2014
Εξαιρετικός στη γραφή και αντικειμενικός στη κριτική. Έγινα fun σου.
16 Ιανουαρίου, 2014
συγγραφεας ο τυπος.γλαφυροτατος και εκφραστικος
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3