Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 157 10
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
2.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Καταδρομική την τελευταία μέρα του έτους για να κλείσει καλά η χρονιά. Η εξόρμηση δεν είχε τόσο σκοπό την ενημέρωση του κοινού αλλά την τήρηση μιας προαιώνιας παράδοσης μπουρδελιάσματος στις σημαντικές μέρες του έτους. Έτσι αφού επισκέφτηκα (και κατέθεσα σε) μερικά σπιτάκια τελείωσα την τσάρκα στην Αχαρνών.

Ομολογώ ότι στο συγκεκριμένο ίδρυμα δεν είχα καλές εμπειρίες την προηγούμενη φορά, αλλά οι νέες ανταποκρίσεις/ενημερώσεις/κριτικές συναγωνιστών για την Βικτωρία με ώθησαν να την δοκιμάσω. Πρόκειται για ένα σκληρό milf πιθανότατα από την πρώην Σοβιετική Ένωση με αψεγαδιαστο σώμα και όμορφο πρόσωπο. Το χαρακτηριστικό της πέρα από την ξανθή κόμη είναι το σφιχτό σφριγηλό μυώδες κορμί της που θα ζήλευαν πολλές πιτσιρίκες καθότι δεν έχει ίχνος λίπους αλλά αντίθετα είναι γυμνασμένο. Η ίδια σε ερώτηση μου, είπε ότι δεν είχε ασχοληθεί ποτέ με τον αθλητισμό αλλά αντίθετα αθλείται μέσα στο δωμάτιο και απόρησε που την ρωτάνε όλοι το ίδιο.

Ο χώρος είναι από τους πιο ωραίους σε μπουρδέλο. Πιθανών να πρόκειται για πρώην στούντιο. Τα δωμάτια είναι μεγάλα με στρογγυλά άνετα κρεβάτια, ωραία αριστοκρατική διακόσμηση και χαμηλός φωτισμός. Ο χώρος προσδίδει μια ερωτική ατμόσφαιρα κάνοντας τον πελάτη να νομίζει ότι βρίσκεται στην κρεβατοκάμαρα μιας κυρίας της καλής κοινωνίας.

H Βικτωρία δικαίωσε την φήμη της ως δυναμική πόρνη. Ευγενική και ομιλητική με καλώσόρισε στο μπουρδελάκι της και αφιέρωσε λίγα λεπτά στο social time που χρειάστηκε για να σπάσει ο πάγος μεταξύ μας. Ξεκίνησε με όμορφα χαδάκια και διάφορα φιλάκια σε περιοχές του σώματος μου και φυσικά δεν αντιστάθηκα και έκανα το ίδιο. Εδώ να τονίσω ότι η αίσθηση του κορμιού της είναι ιδιαίτερα ερεθιστική καθώς εκτός από σφιχτούς μύες έχει και απαλό νεανικό δέρμα. Της έγλυψα και λίγο τα πόδια αλλά δεν μείναμε εκεί καθώς ήθελε να ξεκινήσει να δουλεύει τους όρχεις μου.

Όντως ξεκίνησε με αυθεντικό καραμέλωμα των αρχιδιών μου με την απαλή γλωσσίτσα της. Τα έγλυψε καλά καθώς και την περιοχή του καβάλου κάτι που το βρίσκω υπέρ-ερεθιστικό. Έιχα γίνει τούρμπο. Συνέχισε με τρομπόνι αρχικά χωρίς καπότα αλλά μετά από παρέμβαση μου μπήκε το σκουφάκι και έγλυψε τον μπούτσο μου για τα καλά. Το τσιμπούκι ήταν υγρό και βαθύ με την απαραίτητη ηχητική συνοδεία (σλούρπ) με με περιστασιακά κεντραρίσματα των ματιών μας την ώρα που ήταν μπουκωμένη.

Αφού με τσιμπούκωσε για τα καλά συνεχίσαμε με πισοκωλλητό. Στήθηκε σωστά και μπήκα μέσα της. Η ωραία αίσθηση συνεχίστηκε αφού παρά την ηλικία και τον τομέα εργασία της ήταν αρκετά σφιχτή και χωρίς κρεμούλα. Η ίδια συμμετείχε καθ'όλη την διάρκεια του σέξ με μικρούς θεατρινισμούς, βογγητά και διάφορα χαδάκια δείχνοντας ότι δεν στέκεται αμέτοχη στην προσπάθεια του πελάτη να την πιτσιλίσει. Πισοκωλλητό και σεξάκι στο πλάι ήταν υπέρ-αρκετά για να τελειώσω οργασμικά μέσα της.

Ακολούθησε λίγη ώρα χαϊδόλογηματος στο κρεβάτι και σχεδόν πίστεψα ότι δεν ήμουν πελάτης σε μπουρδέλο αλλά γαμούσα την θείτσα της διπλανής πόρτας αλλά τελικά όλα τα όνειρα κάποτε τελείωνουν. Η Βικτώρια έφυγε μαζί με το παλιό έτος αλλά επειδή ο νέος χρόνος είναι ωραίος θα την ξαναδώ άμεσα. Μαύρο στην τσατσά που τόλμησε να χτυπήσει πόρτα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 31, 2013
Όνομα κοπέλας
Βικτώρια
Τιμημένος
Εγγραφή:
22 Ιαν 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
141
Likes:
47
Πόντοι:
4.215
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
05 Ιανουαρίου, 2014
Μια από τις καλύτερες εμπειρίες μου στο τέως στούντιο-νυν μπουρδέλο της Αχαρνών. Πολύ επιθετική και δεκτική σε χαμηλή τιμή!!
05 Ιανουαρίου, 2014
Ωραίο και το κλείσιμο στην κριτική σου για την τσατσά που.. άκου λέει να τολμήσει να χτυπήσει την πόρτα!Κουλ
+1! (1/1)
05 Ιανουαρίου, 2014
«...τον μπούτσο...»

Ετσι, με "μπου" αντί για "που"!
Χα χα χα...
Και το «σλούρπ» ήταν καλό!
Ωραίος! +1 (2 στις 2)
05 Ιανουαρίου, 2014
είναι λίρα 100 η γυναίκα. Πολύ καλή και άψογη και η κριτικη σου Dawn!
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4