Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.2 207 10
Γενική βαθμολογία
 
5.1
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
4.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Ειμαι 20 χρονων δεν ειχε τυχει ποτε να επισκεφτω μπορντελο στην ζωη μου. Παλιοτερα σε τσαρκες με παρεα αλλα να μπω δεν ενδιαφερθηκα ποτε.Τις τελευταιες μερες ομως μη εχοντας τι να κανω σπιτι καθε μερα επισκεπτομαι φυλης και Μεταξουργειο. Περιπλανωμενος λοιπον απο τις 12 στην Φυλης σκεφτηκα αν ειναι να ..μησω ας παω πρωτα στο Μεταξουργειο να δωσω ενα 10αρικο και να μην το κλαιω αν βγει αποτυχια η συνευρεση. Μαλακια μου τελικα Γλώσσα .
Καθως βολταρα μπαινω στο μερος την θυμομουν την κοπελα μου ειχε κανει εντυπωση κατα την εισοδο της στον χωρο πολυ τσαουσα τους επιανε ολους ειτε εμπαιναν ειτε οχι τους χουφτωνε την χουφτωναν και λεω για πρωτη φορα ειναι μια καλη ευκαιρια φαινοταν ευδιαθετη. Η τσατσα κλασσικα οτι λενε ολες και δεν βιαζεται και πολυ καλη και και και. Η κοπελα νταξει με πολυ λιγα κιλακια επιπλεον, μακρυ μαυρο μαλλι, τουρκαλα, μιλαγε καλα ελληνικα και το κωλαρακι αρκετα καλο με ωραια αφη. Ειχε και tribal tatoo πανω απο το κωλι. Δινω δεκαρικο στην τσατσα και προχωρω στο δωματιο το οποιο τιποτα το ιδιαιτερο.
Περιμενα 10 λεπτακια την κοπελα ισα ισα πλυθηκα λιγο εγω γιατι ειχα ιδρωσει και γδυθηκα. Ηρθε η κοπελα μολις μπαινει γδυνεται ξαπλωνει διπλα μου αρχιζει φιλακια απο δω και απο κει μου τριβει τα βυζια της στο φιλο μου απο κατω και ηρθαμε σε ανασταση. Περναει τσουτσου φερετζε γαματη πιπα προσωπικα μου αρεσε πολυ. Μετα απο λιγο μου λεει "να ανεβω πανω σου?" της λεω ναι. Μαγκες παιζει να χοραγα ολοκληρος μεσα στο μουνι της δεν εξηγειται αλλιως δεν ενιωθα τιποτα ομως. Αλλαζουμε σταση αλλα δεν μου αρεσε το γαμησι μαζι της και της λεω "δεν μου ξαναπαιρνεις μια πιπα?" μου λεει "μωρο μου ενα προφυλακτικο εχουμε" Ξενερααααα!!! Μετα μου τον πιανει με το χερι τον ταλαντευει γρηγορα γρηγορα και τελειωσα. Εκεινη ακριβως την στιγμη η τσατσα χτυπησε και την πορτα. Μου χαμογελασε η κοπελα και μου κανει "πανω στην ωρα" ζητημα να κατσαμε μαζι 8 λεπτα...
Αυτα παιδια δεν ξερω ποια ειναι η αποψη σας για την κοπελα αλλα εγω ξενερωσα παρα πολυ και δεν ξερω αν θα ξαναεπισκεφτω μπορντελο στην ζωη μου μετα απο τετοια ξενερα ειλικρινα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 03, 2014
Όνομα κοπέλας
Βερόνικα
koytsikoytsi
Μέλος
Εγγραφή:
3 Ιαν 2014
Μηνύματα:
Κριτικές:
2
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
03 Ιανουαρίου, 2014
Τυπε μου το Μεταξουργειο(και ειδικα οι φολες του Μεταξουργειου οπως η βερονικα) δεν ενδεικνυται για αρχαριους "παιχτες"..
Δεν ξερω την οικονομικη σου κατασταση και τις προτιμησεις σου στις γυναικες και στο σεξ γενικοτερα, αλλα καλυτερο θα ηταν να ξεκινησεις με κανα στουντιο η στη Φυλης που σε γενικες γραμμες το επιπεδο εμφανισης/καθαριοτητας/υπηρεσιων ειναι σαφως ανωτερο..

Κανε μια τσαρκα στη Φυλης, βαλε στο ματι 2-3 πουτανες, διαβασε κριτικες/ενημερωσεις, γαμα και μετα πιστευω θα αλλαξεις γνωμη για το πληρωμενο σεξ..
C
COBRA1986
03 Ιανουαρίου, 2014
καλησπέρα τύπε, χρόνια πολλά και καλή χρονιά να έχουμε ... για πρώτη φορά στο Μεταξουργείο δεν είναι και ό,τι καλύτερο, καλό θα ήταν που λεει και ο bmwpower να πας Φυλής που έχει σχετικά πιο ωραίες γκόμενες να τις τσεκάρεις και μετά να διαβάσεις εδώ μέσα κριτικές και να επιλέξεις, εντάξει 10 ευρώ παραπάνω αλλά θα είναι πιο ανθρώπινα χωρίς όμως αυτό να σου εγγυάται πως θα περάσεις καλά , παίζουν πολλά πράγματα για να περάσεις καλά .. αλλά πρώτα πρέπει να κάνεις την έρευνα αγοράς. Τώρα θα πρέπει να ξέρεις πως μετά το πρώτο τσιμπούκι με καπότα δεν ξανά γίνεται τσιμπούκι, λόγω της κρέμας που έχουν βάλει δεν μπορούν μετά να το ξανά πάρουν στο στόμα τους,δεν είναι όπως τις τσόντες που βλέπεις, για δεύτερο τσιμπούκι μόνο αν έχει 2 καπότες μαζί της μετά από κανένα πρωκτικό σεξ ... και όσο αναφορά το μουνί της που έχει γίνει σαν ακορντεόν , ναι ορισμένες έχουν μουνί ακορντεόν έχουν ξεχειλώσει από τα πολλά γαμήσια και από τις μαλακίες κρέμες που βάζουν, δεν είναι σπάνιο πρόβλημα αυτό , σε όλους έχει τύχει και οχι μονο στο Μεταξουργείο . Τώρα υπάρχει και η λύση του στούντιο πιο ανεκτικά σε χρόνο , με ωραίες συνθήκες αλλά εξαρτάται από τα οικονομικά σου καθώς το απλό είναι πιο ακριβό σε σχέση με τα μπουρδέλα , όμως και εκεί πρέπει να πας σε σίγουρες λύσεις πχ Μαρκέλα που κατά 99% θα σε πάει σε παράδεισο μη ρισκάρεις στην επιλογή σου , ούτε εκεί καθώς εκεί θα χάσεις 50 ευρώ δεν είναι όπως στο Μεταξουργείο που πήγες όπου έχασες 10 ευρώ και λες εντάξει δεν πειράζει ... τα 20αρικο και τα 50αρικο έχουν αξία σήμερα δεν βγαίνουν έτσι απλά και πρέπει να είμαστε σίγουροι που τα δίνουμε !! ΑΥΤΑ ... καλή σταδιοδρομία στον μπουρδελόκοσμο !!
03 Ιανουαρίου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Φιλε νταξει οικονομικα οπως μπορει να ειναι ο καθενας σημερα αλλα για σουντιο ουτε λογος. Φυλης πηγα και διαβασα κριτικες, απο οτι καταλαβα η Εμμανουελα πρεπει να ειναι πολυ δυναμη την εχουν παρει και κατι φιλοι μου και γενικα διαβασα καλα λογια . Οπως και για την Αννα απο Ιουλιανου.
03 Ιανουαρίου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Ρε φιλε ειλικρινα δεν ενιωθα τιποτα ομως και οσο περνουσε η ωρα στο γαμησι μονο μου επεφτε. Παλιοτερα ειχα επισκεφθει ενα στουντιο με εναν ανωμαλο που γνωρισα στο Συνταγμα και μου λεει "εχω τρελες καυλες παμε να κανουμε παρτουζα κερναω εγω". Δεν εχασα την ευκαιρια και πηγα. Τσιμπουκι εις διπλουν εκει και νομιζα οτι θα ισχυε το ιδιο και στην χθεσινη συνευρεση.
05 Ιανουαρίου, 2014
Μπεμπα η Βερονικα ΔΕΝ ειναι φολα!!!! Τη δοκιμάσαμε και εγω και ο φουρναρης σημερα.... κριμα να λεγονται τετοια λογια για μια κοπελα επειδή καποιος εντελως απειρος (το γραφει ο ιδιος δε κατηγορω κανενα) εγραψε μια υπερβολικότατη κριτικη.... Η Βερονικα ειναι μια χαρα πουτανα σε υπηρεσίες, αμα ειναι και του γουστου σου εμφανισιακα προτείνεται ανεπιφύλακτα!!!
06 Ιανουαρίου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Τοτε θα καταγαμηθει μεσ τη βδομαδα, μεγιστε Πορνομαστορα!
C
COBRA1986
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6