Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.8 24 10
Γενική βαθμολογία
 
5.6
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
4.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
H Ίνα είναι καινούρια κοπέλα και κατά δήλωση της είναι απο Μολβαδία.Εμφανισιακά είναι κανονικών κιλών, με λευκό δέρμα,καστανά μαλλιά μακριά κάτω απο τους ώμους που μέσα στο δωμάτιο τα πιάνει πίσω,στήθη μικρά μαραμένα και ελαφριά κοιλίτσα τα οποία φροντίζει να κρύβει με κάποιο ολόσωμο που φορά όταν βγαίνει στο σαλόνι.Εμφανισιακά είναι μέτρια κοπέλα αλλά εν συγκρίση με τον μέσο όρο που επικρατεί στην περιοχή είναι επιλέξιμη.Μόλις την βλέπεις σου βγάζει κάτι για να περάσεις στο δωμάτιο μαζί της.Σαλονάρει αμήχανα,ψυχρά και αρκετά σφιγμένη πράγμα που φανερώνει την δυσαρέσκεια της για αυτό που κάνει.Με την κοπέλα αυτή είχε περάσει προσφάτως και ο αξιοσέβαστος και έγκυρος συναγωνιστής Φανούρης Τζούρας και ήταν αμίλητη και μη συνεργάσιμη πράγμα που τον ανάγκασε να πάρει πίσω τα χρήματα του χωρίς να προχωρήσει σε συνουσία.Εγώ αυτό το γνώριζα αλλά μιας και μου έκανε κάποιο κλικ η κοπέλα είπα να παίξω το δεκάρικο ένα λαχείο μέρες που είναι μήπως και ήμουν τυχερός απο εδώ και εμπρός. Η συνεύρεση χαρακτηρίζεται μέτριοκαλή για τα δεδομένα του Μεταξουργείου με αρκετές δυσκολίες όμως.
Η κοπέλα έφθασε στο δωμάτιο αμίλητη και ανέκφραστη και αμέσως για να σπάσει ο πάγος την ρώτησα όνομα και τόπο καταγωγής.Μου απάντησε σφιγμένα.Ελληνικά δεν μιλάει καθόλου παρά μόνο καταλαβαίνει τα λίγα βασικά για τις στάσεις.Επίσης φαίνεται να μην γνωρίζει ούτε Αγγλικά καθότι δεν μου απαντούσε σε ότι της έλεγα.Αμέσως έχοντας το προφυλακτικό στο χέρι της μου έδειξε με το χέρι της το κρεββάτι για να ξαπλώσω.Εγώ όρθιος όπως ήμουνα την αγκάλιασα ενώ ήταν μέσα στην ξινίλα και άρχισα να την χουφτώνω για να μπορέσω να καβλώσω.Χάδια στο μουνάκι της αρχικώς δεν άφηνε και ήταν ιδιαίτερα αμυντική αργότερα όμως χαλάρωσε τις αντιστάσεις της.Έτσι αμέσως μην χάνοντας χρόνο όπως ήταν όρθια και με σφιγμένα μπουτάκια έσκυψα και έγλυψα λίγο και το μουνάκι της λέγοντας της ότι 69 ανακοινώθηκε στο σαλόνι.
Μετά απο αυτά τα σύντομα προκαταρκτικά που τα επιδίωξα μόνος μου καθότι η κοπέλα απο την αρχή προσπαθούσε να περάσει το προφυλακτικό σε πεσμένο μόριο ξάπλωσα στο κρεββάτι.Η κοπέλα φόρεσε προφυλακτικό και αμέσως πήρε θέση σε στάση 69 μιας και κατά την είσοδο της στο δωμάτιο το απαίτησα.Το τσιμπούκι της ήταν σταθερού ρυθμού και μετρίας ηδονικότητας. Το μουνάκι της το βρήκα με κρέμα την οποία και δεν αφαίρεσε. Στο δωμάτιο είχε εισέλθει χωρίς το σωληνάριο με την κρέμα.Την κρέμα την έβαλε προφανώς πριν μπεί στο δωμάτιο μαζί μου πράγμα που είναι απόλυτα λάθος όταν ανακοινώνεται στο πρόγραμμα και 69. Στο δεκάρικο όμως μην περιμένεις να βρεις το δίκιο σου.Έτσι καβλωμένος όπως ήμουνα την έγλυψα και με κρέμα.Το μουνάκι της το βρήκα αρκετά δουλεμένο και την κωλοτρυπίδα της την οποία περιποιήθηκα και αυτή διαπίστωσα ότι ήταν και αυτή παραβιασμένη αλλά στα αρχικά στάδια. Αφού απόλαυσα το 69 της είπα να περάσουμε στο σεξ. Βέβαια η Ίνα στην στάση αυτή είχε βολευτεί ενώ αρχικά ήταν αρνητική και αν δεν της έλεγα τίποτα θα μέναμε στην στάση αυτή. Της λέω να ανεβεί απο πάνω μου και εντελώς άψυχα ανέβηκε όπου και την έφερα κοντά μου και άρχισα να την γαμάω εγώ,χουφτώνοντας και γλύφοντας ότι έβρισκα. Στα φιλάκια ήταν παντελώς αρνητική.Καθόλη την διάρκεια της συνουσίας παρέμενε ψυχρή,ανέκφραστη και αμίλητη χωρίς ούτε ένα βογγητό.Αφού την απόλαυσα και σε αυτήν την στάση που μαζί με το 69 ήταν οι καλύτερες που μπορούσε να προσφέρει την γύρισα σε πισοκωλητό. Στο πισοκωλητό μου τα χάλασε καθότι σήκωνε πολύ ψηλά την λεκάνη της.Αφού την τοποθέτησα εγώ με τα χέρια μου στην σωστή θέση όπου θα έμπαινε βαθιά και θα είχα και την ανάλογη θέα όταν έμπαινα μου τον πέταγε έξω απο το πράγμα της.Την γύρισα αμέσως σε ιεραποστολικό μιας και ο χρόνος δεν ήταν με το μέρος μου και άρχισα να την γαμάω ενώ αυτή είχε τεντωθεί και παρέμενε όλη την ώρα σε αυτή την δύσακμπτη θέση για να περιορίζει προφανώς το βάθος της διείσδυσης.
Εκεί άρχισε να μου δείχνει το ρολόι της και να μου κάνει νόημα για να φύγει. Παράλληλα την φώναξε και η υπηρεσία.Εγώ την ακινητοποίησα βγήκα απο μέσα της και τελείωσα με μαλακία στο προφυλακτικό γιατί δεν δέχθηκε cob.Το πιο αρνητικό ήταν ότι κατά την διάρκεια του οργασμού αυτή είχε σηκωθεί ήδη και ντυνόταν χωρίς να με περιμένει αυτά τα λίγα δευτερόλεπτα.
Πιστεύω ότι η κοπέλα αν συνεχίσει για λίγο ακόμα αυτήν την δουλειά θα μάθει περισσότερα κόλπα και θα γίνει μεγάλη ξεπέτα.Εγώ κατάφερα να απολαύσω κάποιες καλές στιγμές με αυτήν την κοπέλα όσο άκαμπτη και να ήταν. Αν ξαναπεράσω μαζί της θα το κάνω μόνο όσο είναι ακόμα καινούρια και ελλείψει εναλλακτικών επιλογών. Όποιος αποφασίσει να περάσει μαζί της να ξέρει ότι θα πρέπει ο ίδιος να επιβάλλει τον έλεγχο αλλιώς αν τα περιμένει όλα απο την κοπέλα είναι βέβαιο ότι δεν θα περάσει καθόλου καλά.

ps: Η συνεύρεση πραγματοποιήθηκε στο ισόγειο μαγαζί.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 31, 2013
Όνομα κοπέλας
Ίνα
Υπηρεσίες
professorx
Τιμημένος
Εγγραφή:
6 Ιαν 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
527
Likes:
28.978
Πόντοι:
35.368
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mallias20, Jim25jim, n.smirni76

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού