Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 157 10
Γενική βαθμολογία
 
7.2
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Η Βικτώρια είναι μιλφ απο το Σταλινγκραντ της Ρωσίας.Έχει κοντά ξανθά μαλλιά τα οποία και έχει συνήθως πιασμένα πίσω,είναι κανονικών κιλών με γυμνασμένο σώμα,κυρίως ώμους και πόδια,έχει μαγουλάκια και ανοιχτούς οφθαλμούς.Η κοπέλα πράγματι ενδιαφέρεται ο πέλατης να περάσει καλά ούτως ώστε να ξαναέρθει.Είναι αρκετά θερμή σαν γυναίκα και αυτό φροντίζει να το δείχνει απο την πρώτη στιγμή που θα μπει στο δωμάτιο. Έτσι λοιπόν και στην δική μου περίπτωση με το που εισήλθε αρχίσαμε να φιλιόμαστε παράφορα όρθιοι όπως είμασταν για να μεταφερθεί η μαχή και ξαπλωμένοι στο κρεββάτι αφού της αφαίρεσα τα εσώρουχα.
Ακολούθησε γλύψιμο και στις θηλές μου, στον αφαλό μου μέχρι να φθάσει στην γεννητήσια περιοχή όπου και άρχισε να γλύφει με περρισή φροντίδα τους όρχεις μου με την καυτή της γλώσσα. Και το τσιμπούκι της ήταν πολύ καλό, υγρό και βαθύ. Ενώ με τσιμπούκωνε της έστησα στο πλάι όπου και άρχισα να της βάζω δάχτυλα στην μουνότρυπα και να την γαμάω με αυτά. Απερίσπαστη στο έργο της την γύρισα σε στάση 69 όπου και απόλαυσα το καυτό μουνί της ρουφώντας τα μουνόχειλα.Πέρασα και ένα γύρω την κωλοτρυπίδα της με την γλώσσα μου.
Η Βικτώρια πέρασε την καπότα και καβαλήκεψε την ατσαλόβεργα όπου και σε στάση κατακόρυφη άρχισε τις βουτιές στον πούτσο μου.Κοπανιόταν με μανία πάνω μου ενώ απο την έκφραση του προσώπου της φαινόταν να το ευχαριστιέται.Την έφερα πιο κοντά μου και άρχισα να την καρφώνω εγώ ενώ φιλιόμασταν παράφορα.
Η επόμενη στάση μας βρήκε σε πισοκωλητό όπου πριν την γαμήσω της άνοιξα τα μουνόχειλα και πήρα μία τζουρίτσα καθώς και την γάμησα και λιγάκι με το δάχτυλο.Ακολούθησαν δυνατά καρφώματα στο φιλόξενο μουνί της και μερικά ήπιας εντάσεως κωλοσκάμπιλα.
Στο ιεραποστολικό με έσφιξε με μεγάλη δύναμη πάνω στα στιβαρά της μπράτσα όπου και μειναμε με τα κορμιά μας ενωμένα να γαμιόμαστε και να φιλιόμαστε.
Για το τέλος την έβαλα να μου γλύφει τα αρχίδια και ενώ ήμουν έτοιμος της τα έδωσα στο στοματάκι όπου και τα έφτυσε στον νιπτήρα.
Έμεινα αρκετά ικανοποιημένος και την προτείνω και εγώ με την σειρά μου για μία δοκιμή.

PS: Χαμηλός βαθμός στην υπηρεσία γιατί στην διάρκεια του αγώνα χτύπησε διακριτικά την πόρτα του δωματίου 2 φορές.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 28, 2013
Όνομα κοπέλας
Βικτώρια
professorx
Τιμημένος
Εγγραφή:
6 Ιαν 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
527
Likes:
28.978
Πόντοι:
35.368
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mallias20, Jim25jim, n.smirni76

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
29 Δεκεμβρίου, 2013
Ωραίος! +1
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1