Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 156 10
Γενική βαθμολογία
 
7.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Για την Τάνια κατά καιρούς έβλεπα από συναδέλφους συναγωνιστές να κάνουν θετικές αναφορές για αυτήν, άλλους να την αναζητούν και άλλους και τα δύο. Έτυχε σε μια πρωινή μου τσάρκα προ λίγο καιρού να την δω και ομολογώ ότι ήταν πιο καλή από όσο τη φανταζόμουν καθώς πολλοί, και ίσως οι περισσότεροι, την κατηγορία των milf την έχουν σε μεγαλύτερες ηλικιακά γυναίκες από ότι εγώ και δεν το λέω αρνητικά, κάθε άλλο... Μολόνοτι θα με χαρακτήριζα πιο πολύ ως πιπινολάτρη, έχω εξιδανικεύσει την κατηγορία των milf ίσως και για τον αυτόν τον λόγο, και τώρα που το σκέφτομαι και το γράφω δηλαδή, πως επειδή δεν θέλω να μένω μόνο στα πιπίνια και στις νεαρές, πρέπει να δοκιμάζω και άλλες κατηγορίες όπως είναι και αυτή, αλλά για να μου αρέσει, θα πρέπει να την ρίξω και λίγο ηλικιακά.
Από τότε λοιπόν την είχα βάλει στο μάτι και σε επόμενο πρωινό πέρασμά μου αν δεν θα έβρισκα κάτι που θα με συγκινούσε περισσότερο, θα την έπαιρνα. Πως όμως έσπασε και ο διάλος το ποδάρι του βρωμιάρες μέρες, να δουλεύει απόγευμα, και επίσης δύο-τρεις άλλες περιπτώσεις που ήθελα να δω για να διαλέξω να είναι εκτός. Μουνόδρομος ήταν η Τάνια. Μπήκα στον οίκο με το γεμάτο σχεδόν πάντα σαλόνι "από κάθε λογής περιθώριους, παραπεριθώριους και φλαμπουροκουβαλήστρες" (Ν.Α.) και με συνοπτικές διαδικασίες έδωσα το κόκκινο αντίτιμο στην αλλοδαπή κοντή χαμογελαστή υπηρεσία. Με εβάλε αμέσως μέσα, στο καρφί ευθεία δωμάτιο, αφού πρωτα αρωμάτισε τον χώρο που μόλις λίγο νωρίτερα αποχώρούσε από αυτόν ημεδαπός μεσήλιξ συναγωνιστής.
Ξέχασα να αναφέρω λοιπόν πως η Τάνια είναι μιλφ, μελαχρινή με ίσιο μαλλί στο ύψος των ώμων, πρόσωπο παρότι άβαφτο και παρότι δεν έχει και την πιο βελούδινη επιδερμίδα, είναι ακετά όμορφο με ωραία σοβιετικά χαρακτηριστικά, ελαφρώς κοντή κανονικών κιλών και λίγη ανεκτή κοιλίτσα, με αρκετά μικρό στήθος και ωραία κωλάρα. Επίσης διαθέτει και ένα μεγάλο τατού περίπου στη μέση της λεκάνης της.
Αναμονή στο 10-15λεπτο περίπου διότι ύπηρχαν άλλοι πριν από εμένα, με εμένα να έχω ήδη ετοιμαστεί και πάρει θέση μάχης. Το δωμάτιο καθαρό μικρό και φιλόξενο, το χαλάκι του, να ζεσταίνει οπτικά τον χώρο και το αιρ-κοντίσιον δουλεύοντας στο φουλ ως καλοριφέρ να ζεσταίνει πρακτικά το κορμί.
Η σειρά μου ήρθε και η Τάνια έκανε την εμφάνισή της με ένα γλυκό αλλά και αμήχανο χαμόγελο μέχρι να σπάσει ο πάγος της πρώτης ματιάς και γνωριμίας. Αφού ανταλλάξαμε τα τυπικά το παιχνίδι ξεκίνησε με την Τάνια να έρχεται από πάνω μου καθότι εγώ ξαπλωμένος, και αυτή να γλύφει τις θήλες μου αρχικώς μέχρι που στιγμιαία ήρθαν τα πάνω-κάτω.. Από κεί που το κεφάλι της ήταν κοντά στο δικό μου, χωρίς να το καταλάβω, βρέθηκε χαμηλά στα δάχτυλα των ποδιών μου να γλείφει τα ίδια και ανάμεσα αυτών με πατούσες τις οποίες ένιωθα πιο πολύ να γαργαλάει παρά να γλύφει παρόλο που η γλώσσα άφηνε το καυτό της σάλιο από όπου και αν περνούσε. Αίσθηση, απίστευτη! Σιγα-σιγά άρχισε να ανεβαίνει, με την γλώσσα να έχει διανύσει κοντά στο μέτρο, μέχρι να φτάσει να γλείφει τον κορμό του καυλωμένου μου καυλιού. Το γλείψιμο συνεχίστηκε για λίγο στην γύρω περιοχή περνώντας και από άρχιδια νωρίτερα αλλά και μετά, μέχρι που το προφυλακτικό περάστηκε με το στόμα της σαν πούπουλο και κατεβάζοντάς το σιγά-σιγά με την έναρξη της πίπας. Η πίπα της υγρή και αισθησιακή, όχι βαθιά, άνευ χεριού και δοντιού. Την άφηνα και συνέχιζε χωρίς να πει να προχωρήσουμε, όμως δεν θα άντεχα για πολύ και τη σταμάτησα για να την φέρω από πάνω μου. Έκατσε στο πούτσο μου στηριζόμενη στα πόδια της και όχι στα γόνατά της, με εκείνη να το έχει πάρει όλο πάνω της! Ανεβοκατέβαινε αργά και αισθησιακά με μένα να λιώνω από καύλα και αυτή να παίρνει τις γκριμάτσες της υδονής. Έπρεπε να κάνω και εγώ κάτι αλλά και για να την ξεκουράσω. Γυρνάμε σε ιεραποστόλικό. Ξεκινάω το κοπάνημα με εκείνη να ανοίγει τα πόδια σχεδόν σπαγγάτο. Η αίσθηση δεν ήταν και η καλύτερη τώρα γιατί δεν καταλάβαινα τίποτα. Από εδώ και πέρα χάλασε το πραγμά. Κουράστηκα και άρχισα να σκάω από την ζέστη. Την στιγμή εκείνη ξεκίνησε να χτυπάει η υπηρεσία την πόρτα. Της λέω έλα να με τελείωσεις με πίπα και το έπραξε αμέσως. Όμως λόγο του έντονου χτυπήματος της πόρτας από την τσατσά, η πίπα της ήταν άγαρμπη και αγχωμένη σαν την "μαλακία" του Μαχαιρίτσα και έτσι έπεσα, με την αναστήλωση να θέλει τρόπο και όχι κόπο. Στάματησα την Τάνια για να της πω να μην το παλεύει αφού με τέτοια πίεση χρόνου (γνωστό σε αυτόν τον οίκο) δεν θα άλλαζε κάτι καθώς και η ίδια είχε το ίδιο άγχος γι αυτό. Να τηρείται αυστηρά το 10λεπτο!
Έφυγα χωρίς ξεφόρτωμα αλλά δεν χαλάστηκα, αφού η Τάνια ήταν αξιοπρεπέστατη επιλογή με φοβερή υπηρεσία και αν φταίει κάποιος σίγουρα δεν είναι αυτή, είμαι εγώ και η τακτική αυτού του μαγαζιού με την πίεση του χρόνου.
Άντε και του χρόνου τώρα..!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 22, 2013
Όνομα κοπέλας
Τάνια
john_fystikis
Τιμημένος
Εγγραφή:
22 Ιαν 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
9
Likes:
44
Πόντοι:
66
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
24 Δεκεμβρίου, 2013
ωραίος john !

αλλά αυτή η λειχική πατουσολαγνεία της γυναίκας με ψιλόανακάτεψε Μεγάλο χαμόγελο
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1