Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 155 10
Γενική βαθμολογία
 
6.1
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Προχθές, μία ώρα και ένα τέταρτο μετά το μεσημέρι, έσπρωχνα τη βαριά πόρτα ασφαλείας του πορνείου με τον αριθμό 113 περνώντας στο σαλόνι και από 'κει στον οριοθετημένο χώρο των επισκεπτών.
Καθώς καθόμουν στον καναπέ, η μεσήλικη ξανθιά ευτραφής υπηρεσία που παρακολουθούσε πίσω από το άνοιγμα της διαχωριστικής κουρτίνας, τραβιόταν στα ενδότερα μουρμουρίζοντας.
Για τα επόμενα δευτερόλεπτα το βαρύ υφασμάτινο παραβάν παρέμενε ακίνητο.
Ομως ξαφνικά αναδεύτηκε και από το άνοιγμα πέρασε πρώτη η εν λόγω τσατσά μ' ένα ύφος απρόσιτο.
– Αυτή είναι! "γαύγισε" χωρίς να με κοιτάξει.
Πίσω της ακολουθούσε η σιτεμένη ρωσίδα Νίκη, που εμφανίζεται και στο 16 της Διδύμου, με ίσιο ξανθό καρέ μαλλί, τη χωρίστρα στην άκρη, χαμόγελο που υποσχόταν εκείνο που θα γευόμουν εάν έδινα το αντίστοιχο αντίτιμο, μεσαίου μεγέθους βυζιά, ψιλοκαλοδεμένο σώμα με την κοιλίτσα να διακρίνεται πίσω απ' το ολόσωμο σέξι μαύρο εσώρουχο, πόδια ντυμένα με αψηλές μαύρες γυναικείες κάλτσες, ψιλοτάκουνα που ακούγονταν στο ξύλινο πάτωμα.
– Γεια σου μωρό μου; είπε και χαμογέλασε πλατιά.
– Κάνει ωραία περιποίηση με 20 ευρώ: Τσιμπούκι, πισωκολλητό, ισπανικό, 69, ελεύθερα πιασίματα, όλες τις στάσεις. Εχει ελεύθερα δωμάτια, ελάτε!
– Θα περάσω!
Μ' ένα χαμόγελο να διαγράφεται στο πρόσωπό της για πρώτη φορά από τη στιγμή που μπήκα, η υπηρεσία μού έδειξε την κουρτίνα λέγοντας:
– Πάμε, πάμε καρδούλα μου!
Με οδήγησε σ' ένα ικανοποιητικό δωμάτιο, όπου ένα τοιχαλάκι, γύρω στο 1 μέτρο ύψος, χώριζε την "περιοχή της υγιεινής" από τον υπόλοιπο χώρο.
Η Νίκη ακολούθησε μετά από λίγα λεπτά.
Χαμηλών τόνων αλλά επικοινωνιακή μου ευχήθηκε χρόνια πολλά, ενδιαφέρθηκε να μάθει εάν ήμουν καλά, ρώτησε τ' όνομά μου και γενικά προσπάθησε να εκμεταλλευτεί τον χρόνο του γδυσίματός της κάνοντας έναν "πρόλογο" τρόπον τινά πριν από το "κύριο θέμα".
Στη συνέχεια γονάτισε πλάι μου και έπειτα από ολιγοδευτερόλεπτα γλειψιματάκια-φιλάκια σε θηλές, στήθος, λαιμό, λοβούς των αυτιών, πήρε θέση ανάμεσα στους μηρούς μου και άρχισε να περιφέρει τα μαλακά βυζιά της από το καυλί στο πρόσωπό μου και πίσω, πραγματοποιώντας ενδιάμεσα σύντομους "ισπανικούς" αυνανισμούς.
Την επιδερμίδα της την αισθάνθηκα απαλή και ευχάριστη στην αφή, το κρέας της όμως ήταν χαλαρό, ενώ στη μουνοχαραμάδα ένιωσα τη λιπανική γέλη να κολλάει στ' ακροδάχτυλά μου αν και είχε ανακοινωθεί στο πρόγραμμά "στάση 69"...
Το τσιμπούκι έγινε με προφύλαξη και δεν ήταν ούτε βαθύ ούτε ρηχό, ούτε πολύ υγρό ούτε στεγνό, ούτε βιαστικό αλλά ούτε και αργο-αισθησιακό˙ ήταν αυτό που λέμε...αδιάφορο.
Από μόνη της με καβάλησε και άρχισε να παλινδρομεί το μουνέλο της κατά μήκος της ψωλής μου σε αρκετά γρήγορο ρυθμό.
– Νίκη, πιο σιγά βρε, θα κουραστείς!
Απλά χαμογέλασε περισσότερο συνεχίζοντας απτόητη.
Δεν άργησα να τη μαγκώσω απ' τα καπούλια για να επιβάλλω το δικό μου πιο αργό-αισθησιακό τέμπο, νιώθοντας με αυτόν τον τρόπο καλύτερα την πρόστριψη και συνεπώς αιματώνοντας αποτελεσματικότερα το πουλί μου.
Της έδωσα το ψωλόχυμα έχοντας την πούτσα μου μπηγμένη βαθιά μέσα στη μουνοτρυπίδα της στη στάση του πισωκολλητού γονατιστού!
– Να περάσεις καλά μωρό μου! ευχήθηκε πριν φύγει.
Δυο-τρία λεπτά αργότερα η υπηρεσία χτυπούσε την πόρτα. Μπαίνοντας με βρήκε ντυμένο να πλένω τα χέρια μου.
– Πρέπει συμμαζέψω εδώ! είπε με αυστηρό ύφος.
Βγαίνοντας είδα τη Νάντια, την έτερη εταίρα της βάρδιας, ενώ στο σαλόνι περίμενε ανέκφραστος ένας κύριος.
Συνοψίζοντας: Η Νίκη, που την παράστεκε η γνωστή αντιπαθητική κακομούτσουνη υπηρεσία, ήταν μία ευγενική, χαμογελαστή, μέτρια εμφανισιακά πόρνη, που μου πρόσφερε όχι ιδιαίτερης ποιότητας ερωτικές υπηρεσίες, μέσα σ' ένα ήσυχο και καθαρό περιβάλλον.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 21, 2013
Όνομα κοπέλας
Νίκη
Υπηρεσίες
Φανούρης Τζούρας
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
10 Νοε 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
526
Likes:
3.685
Πόντοι:
14.156
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
24 Δεκεμβρίου, 2013
Δύο φορές έχω πάρει αυτό το σκληρό milf Και είχε μείνει πολύ ευχαριστημένος. +1 από εμένα.
26 Δεκεμβρίου, 2013
Στην Αλκαμένους 113 που την πήρα μία φορά ήταν πολύ περιποιητική, ενώ αντίθετα όταν δουλεύει στην Διδύμου 16 σε ξεπετάει πολύ γρήγορα
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2