Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 195 10
Γενική βαθμολογία

7.4
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
2η κατάθεση της ημέρας, γύρω στις 11 το πρωί.

Ο λόγος που γράφω 2η φορά κριτική για την κοπέλα είναι επειδή όταν έγραψα την 1η ήταν ακόμη πολύ καινούρια και περίμενα να δω "πως θα πάει".

3η φορά κατάθεση στην εν λόγω κοπέλα (3 σάββατα σε 2 μήνες), της έκανα πολύ τον δύσκολο τελευταία...

Καστανοκόκκινα μαλλιά, γλυκιά φατσούλα με ακμή ακόμα στο πρόσωπο και λίγο πεταχτά δοντάκια, σώμα αδύνατο αλλά ατσούμπαλο, μεγάλος κώλος, μικρό στήθος. Σοβαρά θέματα υγιεινής που δε φαίνεται να λύνονται...

Είχε ξεκινήσει να δουλεύει με τρελό καυλάντισμα στο σαλόνι, τώρα έχει ατονήσει λίγο.. (ξεκίνησε και τις διπλοβάρδιες και κουράστηκε).

Περνάω διστακτικά στο δωμάτιο. Έρχεται σχεδόν αμέσως. Ξαπλώνει πάνω μου, αρχίζει τα φιλάκια στο στόμα (πιο διστακτικά από προηγούμενες φορές) και να μου τρίβεται με το σώμα της... Η πολλοστή πουτάνα που σχολιάζει ότι έχω ωραία μαλλιά...(αν δεν το έλεγα θα έσκαγα Μεγάλο χαμόγελο).

Περάσαμε κάνα 5λεπτο με φάσωμα (φιλιά στο στόμα αγκαλιά) και μετά ασχολήθηκα λίγο με το σώμα της και της άρεσε... Ειδικά όταν της έκανα λίγο μασάζ στην πλάτη, αλλά και πιο μετά γλ/νι (ψιλοψεύτικοι αναστανεναγμοί). Από τις μασχάλες της υπήρχε αρκετή δυσοσμία, και το μουνί φαινόταν να είχε πλυθεί με νερό (εν ολίγοις δε βάζει αρώματα!).

Δυσανασχέτησε που της είπα να έρθει από πάνω, αλλά ήρθε... Έβαλε προφυλακτικό, βαθιά απλή πίπα, λίγα δαγκώματα στην κοιλιά και μετά έτριβε το μουνί της στον πούτσο μου πριν το βάλει μέσα για σεξ...

Ξενερώσα μαζί της, μου έπεσε, τελικά τη γύρισα για λίγο σε αποστολικό και έκανα ότι τελείωσα για να φύγει...

Χρόνος παραμονής της γύρω στα 15 λεπτά.

Νομίζω έχει χάσει την αρχική φρεσκάδα και την όρεξη που είχε τις πρώτες ημέρες που δούλευε. Προκαταρκτικά μέτρια, έχει όρεξη για σεξ, είναι παιχνιδιάρα, έχει κάτι το ερασιτεχνικό στον τρόπο που κάνει σεξ, αλλά τελικά προτιμώ μια κοπέλα που είναι σωστή επαγγελματίας (καθαρή,περιποιημένη), ειλικρινής με τον πελάτη (χωρίς πολλά γλυκόλογα) και κουκλίτσα...

Από μένα άκυρο, χωρίς να τη θεωρώ φόλα, απλά μέτρια... Και οι 3 φορές πολλές είναι για πουτάνα, την κριτική την έγραψα απλώς για να τονίσω τα αρνητικά που δεν έγραψα την προηγούμενη φορά. Από κει και πέρα εσείς κρίνετε...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 21, 2013
Όνομα κοπέλας
Τζίνα
O
Κριτικές:
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού