Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 190 10
Γενική βαθμολογία
 
7.2
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Παρκάρισμα εξω ακριβως από το μαγαζί 11 παρα κάτι το βράδι.Μπαίνω μέσα μαζί με ενα παλικάρι άγνωστο που ετυχε και περάσαμε μαζί την πόρτα!Η τσατσά του την είπε επειδή λέει κανει βόλτες αλλα τελικά δωσαμε και οι δύο το 20 αρικο,αλλά πρόλαβα πρώτος να το δώσω.Η ατάκα της Αννας που την έχω ξανακούσει να το λέει είναι ..πέρνα κάνω ωραία πίπα!!..και η ατακα της τσατσάς ειναι!...Περνα και θα γίνεις πελάτης μας!!
Μπήκα στο δωμάτιο ακριβώς οπως μπαίνεις αριστερα!Ωράιος χώρος ,καθαρός,με όμορφο φωτισμό!Ησυχη η Φυλής,λέω θα περάσω μια χαρά σκέφτηκα!
Στο 5 λεπτο πριν μπει άκουσα 2 σαλοναρίσματα,με την γνωστη ατάκα..πέρνα κάνω καλή πίπα...!
Μπαίνει στο δωμάτιο φορώντας ενα πράσινο κοντό φουστάκι χωρίς εσώρουχο ωστε να ναι σε ετοιμότητα!Πολύ ωραίο αδυνατο σώμα με μικρο στήθος και σφιχτό κορμι!Αφού με ρωτάει ηλικίες και τα σχετικά,μου λέει να βγάλω το εσώρουχο για να ξεκινησουμε!Με σκουπίζει με ενα μαντηλάκι και ξεκιναει μια ακά πίπα(χωρίς να το ζητησω ) με πολύ γρήγορους και βιαστικους ρυθμούς,γλύψιμο και καραμέλωμα στα αρχιδια,γλυψιμο στο κεφάλι,και μετά ολο στο στόμα.Ολα αυτά πολύ βιαστικά,αλλά ηταν καλά,γιατίείχε ζεστό στόμα!Μετά απο 2 λεπτά μου λέει αρχίζουμε;Της λεω ναι!Βαζει το προφυλαχτκό και της λεω να κάτσει από πάνω.Επεσε πάνω μου μερικά γλυψίματα στο λαιμο στο στηθος,και προχωρησε σε μερικά γρήγορα βιαστικά γλωσσόφιλα!Ολο αυτο λιγότερο απο δίλεπτο και μου λέει να κανουμε πισωκολητό!Εγω έτσι όπως την είχα απο πάνω την ξαπλώνω για ιεραποστολικό,γιατί έτσι ήθελα!Δεν είπε τίποτα και ,και μου έκανε νόημα να ερθω πάνω της.Κατι γλυψιματάκια μου έκανε πάλι στο λαιμο,και κατι φιλιά και ήρθε το τέλος νωρίς!6-7 λεπτά όλο αυτο!Δεν σημαινει οτι αν δεν ηταν ,βιαστική θα τελειωνα αργότερα,αλλα σίγουρα θα περναγα καλυτερα!
Οσο ντυνομουν.αυτη μπηκε κατευθειαν στον αλλο!Ακουσα την τσατσα να λέει..η κοπέλα ειναι στο δωματιο...!,σε καποιους που ηρθαν.Βγαινοντας απο το δωματιο,βγαίνει και η Αννα απο τον αλλο και με καληνυχτιζει!Καλά λεω απο μέσα μου Χμμμ; τι διαολο?Ο αλλος σε ενα λεπτό τελειωσε?Με το που την είδε έχυσε? Μεγάλο χαμόγελο
Μια επανάληψη θα επιβεβαιωσει αν ειναι βιαστική γενικά,φτάνει να θυμηθει οτι πήγα!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 16, 2013
Όνομα κοπέλας
Άννα
therion1985
Μέλος
Εγγραφή:
3 Δεκ 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
43
Likes:
5
Πόντοι:
16
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
17 Δεκεμβρίου, 2013
θα σου πρότεινα στην Αννούλα να πας σε νεκρή τελείως ώρα που δε θα υπάρχει ψυχή, δηλαδή αργά το μεσημέρι και νωρίς το απόγευμα... τσέκαρε πρώτα όμως πως βαράει μύγες και μπέκα!
+1
20 Δεκεμβρίου, 2013
Καλα και εγω την ειχα παρει ενα απογευμα τον Νοεμβριο που ειχε καταιγιδα και στην Φυλης δεν υπηρχε ψυχη κυριολεκτικα ! Και αυτη ΒΙΑΖΟΝΤΑΝ!Κεφάλι σε τοίχο! το πολυ 10 λεπτα να εκατσα τσο δωματιο
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2