Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 61 10
Γενική βαθμολογία
 
6.6
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Το πάλε ποτέ Απρίλιο του 2009 την είχα πρωτοτιμησει στο R.I.P. studio της οδού Μιχαήλ Βοδα 192 με πάρα πολύ καλέ εντυπώσεις όταν ακόμα εργαζόταν εκεί σαν Λολίτα. Αργότερα άλλη μια κατάθεση μαζί της στο Αλκαμένους 117, που θήτευε και εκεί με το όνομα Τζούλια πλέον με απλά καλές εντυπώσεις. Πολλά χρόνια έχουν περάσει από τότε και ο αμείλικτος χρόνος άφησε τα σημάδια στην Τζούλια πλέον, αλλά και σε εμένα φυσικά.
Pro milf ας μου επιτραπεί η έκφραση, με ξανθιά μακριά κοτσίδα. Ευτραφής, πλούσιο ενισχυμένο στήθος, μεγάλη περιφέρεια, σαρκώδη ενισχυμένα χείλη. Κάποιοι ενδεχομένως να την ξέρουν και από την συμμέτοχη της στην ταινία του Σειρινάκη «Η θεία από το Παρίσι», όπου πρωταγωνιστεί στην τελευταία σκηνή.
Είχα διαβάσει ότι εκδίδεται στον συγκεκριμένο οίκο με φουλ πρόγραμμα πλέον, σε αντίθεση του απλού προγράμματος στο studio, όλο έλεγα να την επισπευτώ, κάτι που έγινε σήμερα.

Το δωμάτιο ισάξιο studio ίσως και καλύτερο από μερικα. Ντουσιέρα, νιπτήρας, καθαριότητα στο φουλ. Δεν άργησε να έρθει και να βγάλει σύντομα το δερμάτινο μπουστάκι που φορούσε.
Δυο τρία φιλάκια στις θηλές μου ήταν τα μονά της προκαταρκτικά. Στοματικό άνευ προφύλαξης για την συνέχεια. Επιφανειακό, μονότονο, απλό ανεβοκατέβασμα του κεφαλιού με άξονα τον «μικρό Cheyenne» χωρίς να ασχοληθεί καθόλου με την ευρύτερη περιοχή. Μονότονα βογγητά συνόδευαν την όλη διαδικασία.

Παρόλα αυτά η στύση επήλθε. Κάποια νέα φιλάκια στο στήθος μου και συνεχεία αποκλειστικά με πρωκτικό sex, με την Τζούλια στα τέσσερα. Ανύπαρκτη συμμέτοχη, δεν χρειάστηκε να την «ταλαιπωρήσω» πολύ και το τέλος ήρθε έτσι. Αμέσως ετοιμάστηκε να φύγει αλλά λίγο πριν αποχωρήσει, της «το πέταξα» για το Μιχαήλ Βόδα 192. «Τσίμπησε» και μιλήσαμε ¨για κάποια λεπτά. Αρκετά πιο ευδιάθετη, με χαιρέτησε και έφυγε.

Αναπόφευκτα στο μυαλό μου έγιναν συγκρίσεις μεταξύ των δυο καταθέσεων, του τότε και του τώρα. Αν και με 50 ευρώ, τότε στο Μ.Β. 192 με απλό πρόγραμμα, πέρασα πολύ καλυτέρα από τι σήμερα με 20 ευρώ και φουλ. Ήταν αρκετά διεκπαιρεωτικη, τυπική , χωρίς όρεξη και με «ανάγκασε» να συμφωνήσω με το ρητό που έτσι και αλλιώς θεωρώ σωστό «ότι πληρώσεις παίρνεις». Αλλά ανεξαρτήτου συγκρίσεων, δεν ήταν κάτι αξιόλογο, από υπηρεσίας που έχω εκλάβει σε αλλά ανάλογα σπίτια, τα οποία όλα αυτά τα χρόνια δεν είναι και λίγα……..

Αυτά για την εμπειρία μου με την Τζούλια, χωρίς να σημαίνει ότι πιθανή δική σας θα είναι απαραίτητα ανάλογη.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 14, 2013
Όνομα κοπέλας
Τζούλια
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
22 Σεπ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
582
Likes:
577
Πόντοι:
8.805
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Eisenfaust

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
15 Δεκεμβρίου, 2013
Μια μικρη διορθωση :
Οχι pro milf, pro gilf ηθελα να γραψω.........
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1