Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 230 10
Γενική βαθμολογία
 
7.1
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Τον τελευταίο καιρό είμαι «ανοιχτός» σε προτάσεις φίλων-ειδημόνων στα μπουρδέλα, για αξιόλογες κορασίδες. Ο αδελφικός μου φίλος zidane68 μου συνέστησε την Κατερίνα, μια κοπέλα που είχε τύχει να δώ στις βόλτες μου, ήταν εμφανισιακά μέσα στην γκάμα των κοριτσιών που μου αρέσουν, αλλά η άγνοια για τις επιδόσεις της με απέτρεπε να κάνω το πέρασμα στο δωμάτιο. Η διαβεβαίωση του «ζιζου» για καλές υπηρεσίες, διέλυσαν κάθε αμφιβολία μου και έτσι απογευματάκι Δευτέρας την επισκεύτηκα, με φουλ πρόγραμμα στα 20 ευρώ.

Milf με τα κοντά καρέ μαλλιά της καστανόξανθα και όχι ροζ-βιολέ όπως την είχα δει παλιότερα. Ψηλή σχετικά, ζουμερό στήθος ελαφρά πεσμένο, σώμα πολύ καλοδιατηρημένο, καμπυλωτή περιφέρεια. Πρόσωπο με αέρα και αύρα έμπειρης γυναίκας.

Χωρίς πολλά με το που μπήκε στο δωμάτιο και αφού είπαμε 2-3 κουβέντες, έβγαλε το λευκό της στρινγκ, όρμησε επάνω μου και με άρχισε σε βαθιά γλωσόφιλα, με πολύ πάθος. Συνέχισε με φιλιά και πιπίλισμα στο στήθος μου για να επακολουθήσουν νέα γλωσόφιλα. Έφερε τα στήθη της σε «απόσταση βολής» από το στόμα μου, για να τα περιποιηθώ για λίγα λεπτά.

Ακολούθησε ελεύθερο στοματικό με πολύ καλή τεχνική, με ποικιλία, Σωστή χρήση της γλώσσας και λίγη χρήση χεριού με έντονο καραμέλωμα στα @@κια. Με είχε κάνει turbo και διαισθανόμουν το τέλος να έρχεται. Έτσι «παρέκαμψα» την «γενετική επαφή» και ζήτησα πρωκτικό sex. Αφού έγινε η απαραίτητη λίπανση με το τζελ που είχε μαζί της, μετά από δύσκολη σχετικά διείσδυση στην αρχή, βρήκαμε το ρυθμό μας, ξεκινώντας χαλαρά και με πιο έντονες παλινδρομήσεις ήρθε το τέλος. Η συμμετοχή της με χαμηλόφωνα διακριτικά βογγητά από την αρχή μέχρι το τέλος της συνεδρίας μας.
Χαμογελαστή με ευχαρίστησε, με ρώτησε εάν πέρασα καλά και μου είπε ότι ελπίζει να με ξαναδεί, για να αποχωρήσει από το δωμάτιο, δίνοντας μου ένα φιλί στο στόμα.

Η πρόταση του φίλου μου αποδείχτηκε «λίρα 100». Μια γυναίκα με πολύ καλή τεχνική, ευχάριστη, χαμογελαστή που ξέρει πως να χειρίζεται έναν άνδρα και να τον κάνει να περνάει καλά. Merci zizou......

Αυτά για την εμπειρία μου με την Κατερίνα, χωρίς να σημαίνει ότι πιθανή δική σας θα είναι απαραίτητα ανάλογη.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 09, 2013
Όνομα κοπέλας
Κατερίνα
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
22 Σεπ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
582
Likes:
577
Πόντοι:
8.805
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
12 Δεκεμβρίου, 2013
+1ψήφο από εμένα για την επιλογή σου.......κατά τα άλλα όπως λένε και οι φίλοι μας οι γάλοι....

plaisirs à partager avec vos amis ....
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1