Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 294 10
Γενική βαθμολογία
 
7.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Η αλήθεια είναι ότι την Έλλη ούτε την είχα δει, ούτε την γνώριζα κάτι γι΄ αυτην. Οι καλοί μου φίλοι όμως amjik και xilnik μου έλεγαν τα καλυτέρα λόγια σε συνδυασμό με το φουλ πρόγραμμα που κάνει στα 20 ευρώ, αποφάσισα να την «γνωρίσω». Έτσι σχολώντας από την δουλεία, βρέθηκα στην οδό Βέργας για τα «περεταίρω»....

Η Έλλη είναι μια γυναίκα μεταξύ 35-40 όπως την έκοψα (ελπίζω να μην την αδικώ). μελαχρινή με τα μαύρα της μαλλιά πιασμένα στο πίσω μέρος. Καλό σώμα, μικρό στήθος, πρόσωπο απλό καθημερινό, στο στυλ της νοικοκυράς της διπλανής πόρτας. Για να είμαι ειλικρινής, η πρώτη εντύπωση δεν ήταν ενθαρρυντική, μακριά από τα standards μου, αμφιταλαντεύτηκα για λίγο, αλλά τελικά πέρασα στο υψηλού επιπέδου –ειδικά για την περιοχή –δωμάτιο το οποίο είχε και ντουζιέρα. Σύντομο φρεσκάρισμα και αναμονή.

Αρκετά φιλική έσπασε σύντομα τον πάγο. Τα προκαταρκτικά της πολλά και καλά, με φιλάκια στο στήθος την κοιλιά τον λαιμό μου και καραμέλωμα στα @@κια. Δεκτική στα χάδια μου, το πιπίλισμα του στήθους της, γλειψίματα στον λαιμό και τα αυτιά της από πλευράς μου, για να ανταλλάξουμε και κάποια γλωσσόφιλα.

Ελεύθερο στοματικό, μετά από έγκριση μου σε σχετική ερώτηση, αρκετά ποιοτικό με ταυτόχρονο (νέο) καραμέλωμα. βαθύ ενίοτε, με παιχνίδια της γλώσσας στον κορμό και την βάλανο.

Ξεκίνημα του sex βάζοντας κρέμα στο «γατάκι της» σε cow girl με διαφορές παραλλαγές του σώματος της για ποικιλία στην στάση. Συνέχεια με πρωκτικό στα τέσσερα, λίγη επιπλέον λίπανση της πίσω εισόδου, σχετικά δύσκολη διείσδυση στην αρχή, αλλά μετά βρήκαμε τον ρυθμό μας, για να μας βρει έτσι το τέλος. Η συμμέτοχη της σε όλη την διαδικασία ικανοποιητική με διακριτικά βογγητά, σωστά στησίματα, χωρίς υπερβολές.
Μου έδωσε χαρτί να καθαριστώ, μιλήσαμε λίγο και αποχώρησε, αφού με ευχαρίστησε που την επισκέφτηκα.

Συμπερασματικά, η Έλλη δεν είναι γυναίκα ιδιαίτερου κάλους, αλλά οι υπηρεσίες της είναι παραπάνω από ικανοποιητικές. Πρόθυμη, συμμετοχική, το «όχι» άγνωστη λέξη, άνεση χρόνου, τα πάντα όλα από υπηρεσίες. Αν και μακριά από το στυλ μου, η όλη φάση, ομολογώ ότι πέρασα καλά και δεν έχω παρά να ευχαριστήσω τα φιλαράκια μου για αυτό.

Αυτά για την εμπειρία μου με την Έλλη, χωρίς να σημαίνει ότι πιθανή δική σας θα είναι απαραίτητα ανάλογη.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 03, 2013
Όνομα κοπέλας
Έλλη
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
22 Σεπ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
582
Likes:
577
Πόντοι:
8.805
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
04 Δεκεμβρίου, 2013
Η Έλλη κάνει δίδυμο με την Μαρία. Την πρώτη δεν την έχω δοκιμάσει ακόμα αλλά την Μαρία την έχω πάρει. Σου προτείνω να την δοκιμάσεις και αυτήν ινδιάνε!
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1