Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.4 36 10
Γενική βαθμολογία
 
4.2
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
2.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
4.0
Δουλευε μελαχρινη γκομενα με πρωτη εντυπωση μοντελου-οχι ομως τελικα- γυρω στο 1.75.Ωραιο βυζι και αρκετα καλη κωλαρα αν και καπως χαλαρη.

Πολυ καλη πιπα -που κρατησε λιγο όμως- με πολύ σφιξιμο με τα χειλια,γουσταρα,επαιρνα ματι στον καθρεφτη αυτή την προστυχη φατσα να μου τον ρουφαει αργα και σε συνδιασμο με τα απαραδεκτα,παρακμιακα σκυλαδικα που ακουγοταν ειχε δημιουργηθει ένα σπανιο καφρικο σκηνικο.LOL.

Δεν μου ειχε σηκωθει καν και με ρωταει πως το θελω και παρ’ολο που ηθελα να της πω να ανεβει από πανω ειχα τρελαθει στην ιδεα να την γαμησω στα 4.Της λεω να γυρισει και αυτή δυσανασχετησε."Τι προβλημα εχεις της λεω" και μου κανει "ελα τωρα αστο".ΟΚ.

Το γαμησι αρχισε αργα και χουφτωνοντας την κωλαρα αρχισα να επιταχυνω.Αυτη βογγαγε και σφιγγοταν με έναν τροπο σαν να ειχει προβλημα αλλα γουσταρα.Μετα από πολύ προσπαθεια και λιγο πριν αρχισουν οι γκρινιες εχυσα.Οφειλω να παραδεχτω πως με πεθανε γιατι στηνοταν πολύ χαμηλα και λογω υψους δυσκολευομουν πολύ.Στο τελος τη ρωτησα παλι τι προβλημα ειχε με το πισωκολητο και μου ειπε πως με αυτή τη σταση χτυπαει απ’ευθειας η πουτσα στη μητρα της.Αβυσσος…

Γενικα καθολου ευχαριστημενος.Δεν καταλαβαινω πως σκατα εγινε πουτανα…

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 04, 2008
Όνομα κοπέλας
Τζούλια
Blastbeat208
Τιμημένος
Εγγραφή:
20 Ιουν 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
201
Likes:
4.500
Πόντοι:
15.465
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 ZeroTolerance

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού