Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 294 10
Γενική βαθμολογία
 
8.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
έχοντας δηλώσει πολλάκις μιλφολάτρης, δεν θα μπορούσα να μην ασχοληθώ λιγάκη με την Πωλίνα, όταν έχω διαβάσει τόσα κ τόσα τον τελευταίο καιρό ..

Παρόλο τον πρωινό κατακλισμό, έχοντας φτάσει μια ανάσα από το στέκι της Πωλίνας, σκέφτηκα μήπως λόγω βροχής κάτι έχει πάει "στραβά" κ δεν την πετύχω ..
Ευτυχώς ήταν εκεί κανονικά, μάλιστα με "συγχάρηκε" για το κουράγιο μου να βγω για τσάρκα τέτοια βροχερή μέρα (ήταν γύρω στις 11 το πρωί κ εκείνη την στιγμή είχαν ανοίξει οι πύλες του ουρανού από την βροχή ..)

Δεν θα προσθέσω τίποτα περισσότερο από όσα έχουν γραφτεί απο τους προηγούμενους συναγωνιστές, γιατί κ στην δική μου περίπτωση ισχύουν τα ίδια .. 5λεπτο καραμέλωμα παντού, καβλωτικές φωνούλες ίσα που να πιστεύεις ότι δείχνουν για "αληθινές", πού καλή υφή επιδερμίδας, μαστόρισα στο γλύψιμο κ μάλιστα deep throat χωρίς να χρησιμοποιεί καθόλου χέρια, πολύ καλό κ αδιαμαρτύρητο face-fucking, στήσιμο στα 4 που σε φτάχνει με την μια .. Περιττό να σας πω ότι εγώ προτίμησα μόνο την πίσω πόρτα απευθείας (με έπιασαν τα "μερακλήδικά" μου ...) κ η Πωλίνα με είχε κάνα 7λεπτο αδιαμαρτύρητα .. Τελείωμα στο στόμα, με την επιθυμία να συνεχίσω στο καπάκι κ για 2ο γύρο .. (τελικά την νύφη την πλήρωσε η Μπεττάρα στο Τροφ13 ..)

Τσατσά ευγενική, δωμάτιο καθαρό κ με ντουζ (δίνανε κ πετσέτα - όμως μικρή-προσώπου), Πωλίνα ευγενική κ ζεστή προσφέροντας σχεδόν τα πάντα, δίνοντας φυσικά μέγιστη αξία στο 20ευρω ..

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 02, 2013
Όνομα κοπέλας
Πωλίνα
sakarvats
Ανώτερος
Εγγραφή:
12 Σεπ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
107
Likes:
7.865
Πόντοι:
6.585
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού