Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.2 77 10
Γενική βαθμολογία
 
5.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
4.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
3.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
...δεν ήθελα να ικανοποιηθώ ικανοποιώντας για πολλή ώρα μια γυναίκα και μετά να επαίρομαι για τις αποδόσεις και τον ανδρισμό μου, ήθελα απλά ένα υψίαιχμο κύμα ευφοριστικών νευροδιαβιβαστών άμεσα και άκοπα,χωρίς καν να κουνθηθώ , απλά να τρυπήσω μια φλέβα μου με μια σύριγγα απόλαυσης.
αυτές οι ηδονές όμως ,είναι παράξενες και επικίνδυνες οπότε αρκέστηκα να κουβαλήσω το σαρκίο μου προς αναζήτηση πορνικής ηδονής.
το "μέσον επίτευξής της" ήταν κάτι κοντό, αρκετά καμπυλώδες , κάτι που ο λιπώδης ιστός εκτός απ'τις μαστικές περιοχές ήταν εκσεσημασμένα συσσωρευμένος στην κοιλιακή και γλουτιαία χώρα κάτι που δημιουργούσε μια αντιαισθητική εικόνα προστιθέμενη με την αντικειμενικά όχι όμορφης οψης του προσωπειου της.
παρατήρησα έναν αποξηραμένο λεκέ στο σεντόνι απο κάποιο σωματικό υγρό που εκκρίθηκε απο κάποιο θηλαστικό και το οσφρητικό μου αισθητήριο ,εντόπισε οσμές απεκκριμάτων που αναδύονταν περιστασιακά.
η κοπέλα ήταν επικοινωνιακή και ευχάριστη αντιρροπώντας έτσι την όχι τόσο θελκτική εξωτερική της εμφάνιση.
καθόσον παλινδρομούσε το πέος μου στην στοματική της κοιλότητα , περιεργαζόμουν απτικά τις μαστικές της καμπυλότητες και τα μικρά χείλη του του αιδοίου της τα οποία ήταν ψηλαφητικά κάτι "λείο" εν μέσω της "τριχωτής" ηβικής χώρας.
η συνέχεια με βρήκε πάνω της να επεξεργάζομαι λειχικά τις θηλές της , και να σπρώχνω την πύελό μου προς την δική, με την κοπέλα να βγάζει επιτηδευμένους μυκηθμούς δήθεν λαγνείας.
δεν ένιωθα την απαραίτητη "τριβή" ,ένιωθα να επιπλέω σε κάτι πολυχρησιμοποιημένο και αρκετά λιπασμένο.
ήθελα να τελειώνω,δεν είχα όρεξη για περαιτέρω διαφυλετικές σαρκικές παρατρίψεις, την "έσπρωξα" καμμιά 10αριά φορές και τελείωσα.
το μείγμα των μετασυνουσιακών οπιοειδών χύθηκε στον εγκέφαλό μου ,όχι ακριβώς μετά την σπερματέκκριση , αλλά με το που έιδα, την εύτροφη γυναίκα να απεμπλέκεται απο μένα, προς αναζήτηση νέου πελάτη.
βγήκα απ'το πορνείο , και περπατούσα αργά και ήρεμα, έχοντας πάρει για σήμερα την δόση μου...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 29, 2013
Όνομα κοπέλας
Στέλλα
rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
23 Απρ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
429
Likes:
5.091
Πόντοι:
20.605
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Jim25jim

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
30 Νοεμβρίου, 2013
"ελληνίδα πόρνη" vol.2
Είσαι ίσως ο μοναδικός που αρκετές φορές πάω πρώτα να σου δώσω την θετική μου ψήφο και μετά να σε διαβάσω!Μεγάλο χαμόγελο
+1 (5/5)!
30 Νοεμβρίου, 2013
Συγχαρητήρια για την με τεχνικούς όρους προσέγγιση σε ένα θέμα που άπτεται των αισθημάτων ματαιότητας που ενίοτε ταλανίζουν τους καθ έξιν μπουρδελιάρηδες
01 Δεκεμβρίου, 2013
σας ευχαριστώ πάρα πολύ παίδες !!

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3