Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 294 10
Γενική βαθμολογία
 
3.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
1.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
2.0
καλησπερα σε ολους μεσανυχτα πεμπτης προς παρασκευης μετα απο απογευματινη βαρδια και βολτα κουκακι για ρακομελα η ωρα ειχε παει 2μιση και κατηφοριζω προς βεργας μηπως βρω την γκιλφ αλινα η την μιλφ αλεξανδρα που μαλλον εχει σταματησει και αφου δεν βρηκα καμια μπαινω στοβεργας οπου ηταν μονο η μονικα και αφου το σκεφτομαι λιγο αντε λεω να την δοκιμασω και αυτη μπαινω παλι μεσα κανω το λαθος και περναω τελικα.Μετα απο λιγο ερχεται η μονικα(αυτη απο ρεμουνδου παλιοτερα)και κατευθειαν χωρις να κανει απολυτως τιποτα απο προκαταρκτικα,ουτε στο μεταξουργειο ετσι με ρωτα πως θελω να μου κανει πιπα εκει καταλαβα οτι θα φαω φολα βαλε καποτα της λεω ξεκιναει ενα μετριοτατο τσιμπουκι καθως κοιταζα το τατου που εχει πανω απο τον κωλο βλεπω τα ποδια της μαυρα βρωμικα φλατ και μυριζαν κιολας απαισια εικονα για γκομενα εκει αρχιζει η υποστολη της σημαιας πεφτω αρκετα που να φτιαχτεις ετσι...αφηστε που το σωμα της ειναι καπως ατσουμπαλο και πλαδαρο αλλα ολα αυτα θα ξεπερνιοντουσαν μονο αν η τυπισσα ειχε καλλιτερη διαθεση και φεροταν πιο επαγγελματικα αφου ειχε περασει κανα τριλεπτο και δεν γινοταν τιποτα ειχα ξενερωσει η μονικα μου πεταει το κορυφαιο ελα κουραστηκα τι θες να σου κανω λες και εκανε καποια χειρωνακτικη εργασια της λεω αστο μαζι σου δεν προκειτε να γινει τιποτα και σηκωνεται και φευγει η ξεπετα σε ολο της το μεγαλειο ηταν μια αποτυχημενη καταθεση και δοκιμη που σιγουρα ποτε δεν προκειτε με την συγκεκριμενη κοπελα να ξαναδοκιμασω ποτε ειναι και αυτα μεσα στο προγραμμα αυτη ηταν η δικη μου εμπειρια τωρα σιγουρα θα υπαρχουν και συναγωνιστες που περνανε η εχουν περασει καλα μαζι της εγω σαφως και δεν θα την προτεινα σε καμια περιπτωση καλη συνεχεια σε ολους

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 28, 2013
Όνομα κοπέλας
Μόνικα
Τιμημένος
Εγγραφή:
25 Οκτ 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
146
Likes:
42
Πόντοι:
1.456
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

10 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
30 Νοεμβρίου, 2013
Μηπως εννοεις την τυπισα με το τατουαζ στο στηθος?την εχω πατησει κι εγω με δαυτην
30 Νοεμβρίου, 2013
δεν ήξερα πως η Μόνικα έχει περάσει και από Ρεμουνδού... Φαντάζομαι φυσικά πως είναι η ίδια απο Αχιλλέως 48Β και από Μαραθώνος 59Α!
+1 και ας μην πέρασες καλά!
01 Δεκεμβρίου, 2013
Και από ρεμουνδου και απο φυλης 80-φυλης 71 οροφος, οπου ξεκινησε την καριερα της και δουλεψε αρκετο καιρο.
Προσφατα αρχισες να επισκεπτεσαι τα μπουρδελα?
01 Δεκεμβρίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

τζώνη ρεμούνδου δούλευε για πολύ καιρό...
02 Δεκεμβρίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

καλησπερα φιλε john fystiki την ιδια λεμε ευχαριστω για το θετικο σχολιο καλη συνεχεια
02 Δεκεμβρίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

καλησπερα φιλε ακορεστος δεν γνωριζα που αλλου εχει δουλεψει η τυπισσα δεν επισκεπτομαι προσφατα τα μπουρδελα καλη συνεχεια
02 Δεκεμβρίου, 2013
Φίλε μου στον φιστίκι αναφερομουν, σορρυ δεν το διευκρινισα.
Πολύ καλή η κριτική σου. Εγώ βεβαια στις συναντησεις μου με τη Μονικα στη φυλης γνωρισα μια τελειως διαφορετικη κοπελα πριν χρονια.
Πολύ ήσυχη, ντροπαλη και εκανε οτι μπορουσε για να περασεις ομορφα μαζι της. Τωρα εχω ακουσει κι απο αλλους οτι εχει αλλαξει συμπεριφορα.
02 Δεκεμβρίου, 2013
Ακόρεστε όχι, χρόνια πολλά, απλά τώρα με πολύ περισσότερη συχνότητα από ότι παλιά λόγο έλλειψης χρόνου... η συγκεκριμένη μου είχε διαφυγεί καθότι όπως είπα δεν ήμουν τόσο τακτικός!
03 Δεκεμβρίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

kαλησπερα φιλε ακορεστος κανενα προβλημα οντως πρεπει να εχει αλλαξει προς το χειροτερο μπορει συωτομα να ερθουν καινουργια γκομενακια καλιτερα ας ελπισουμε καλο βραδυ
03 Δεκεμβρίου, 2013
Οκ Τζον. Εγώ παλι τοσο καιρο που δουλευει Βεργας, την ανακαλυψα μολις προσφατα, ειχα χασει τα ιχνη της. Την ειχα παρει πριν καμια 2ετια ρεμουνδου τελευταια φορα, αλλα μετα δεν την αναζητησα κιολας. Οκ καλη συνεχεια παιδια.
10 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10