Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 93 10
Γενική βαθμολογία
 
7.4
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Πριν κάνα χρόνο είχα επισκεφτεί τρείς-τέσσερις την Λουϊζα από την Τραπεζούντα στο Ακριτικό μπουρδελάκι Φυλής 200. Και ακόμα πιο παλιά στο Διδύμου 8Α. Με τον καιρό η Λουίζα εξαφανίστηκε, πιθανών να επέστρεψε στον Πόντο Κουλ αλλά ξαναεπέστρεψε και την συνάντησα στο Περγάμου 1.

Για όσους δεν την ξέρουν πρόκειται για μια μεγαλοκοπέλα κάπου στα late 70's η οποία δηλώνει (δήλωνε τουλάχιστον) ότι έχει καταγωγή από την Τραπεζούντα και την Λαμία αλλά πιθανών να είναι Αθίγγανη. Πάντως τα Ελληνικά τα μιλάει πολύ καλά και γενικά έχει μεγάλο πλεονέκτημα στο επικοινωνιακό θέμα αφού είναι φιλική, πρόσχαρη, ιδιαίτερα ομιλητική και συννενοησημη. Εμφανισιακά είναι άνω του μετρίου αλλά όχι κάτι ιδιαίτερο: λεπτή με χοντρά μπούτια και κώλο αλλά πολύ σφιχτά, μικρό στήθος, σκούρα επιδερμίδα και χαριτωμένο πρόσωπο. Δεν μιλάμε δηλαδή για μοντέλο αλλά για μια όμορφη γυναίκα με μεγαλύτερο πλεονέκτημα το σφιχτό της σώμα και τα ωραία καλοσχηματισμένα πόδια της.

Στο κρεβάτι είναι φιλότιμη, εργατική και τίμια. Όχι μόνο ακολουθεί τον ρυθμό και τις οδηγίες του πελάτη αλλά παίρνει πρωτοβουλίες μπαίνοντας δυναμικά στο παιχνίδι. Τα προκαταρκτικά της είναι ελαφρώς μέτρια, αφού περιλαμβάνουν κυρίως τυποποιημένα γλυψίματα και διάφορα φιλάκια αλλά με τα πόδια της τα πάει καλύτερα, μιας και τα χρησιμοποιεί άψοφα. Επίσης μπορεί να μετατρέπει την επίσκεψη από gfe σε pse πολύ εύκολα. Στήνεται καλά και στο πισωκολλητό και όταν ανεβαίνει από πάνω αλλά και στο ιεραποστολικό και συμμετέχει με αρκετά προστυχόλογα, λίγα μπινελίκια και χαϊδέματα.

Συνοπτικά θα έλεγα ότι είναι μια καλή και ευχάριστη εμπειρία. Προσφέρει ωραίο σέξ, χωρίς να κάνει "παπάδες" μέσα αλλά αποσβένει όλο το 20άρικο. Χαίρομαι που ξαναγύρισε.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 29, 2013
Όνομα κοπέλας
Λουίζα
Τιμημένος
Εγγραφή:
22 Ιαν 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
141
Likes:
47
Πόντοι:
4.215
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
29 Νοεμβρίου, 2013
Διόρθωση: Late 20's είναι η κοπέλα όχι 70'ς!!!Money MouthMoney MouthMoney Mouth
04 Δεκεμβρίου, 2013
Ετσι έτσι Χαμόγελο.. 28 στα 29 είναι η Λουίζα- Το ηλικιακό το... έχουμε ..υπολογίσει απο πολυ παλια (από το 2006 στο παλιο της κας Βουλας - Σ 245)Μεγάλο χαμόγελο
οταν κατέβηκε κατηγορία ειχε πρωτοεμφανιστεί στο Φ67 νομιζω
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2