Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 101 10
Γενική βαθμολογία
 
8.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Φευγοντας χτες απο την Αλινα εκανα μια υποθεση εργασιας*τι θα συνεβαινε αραγε αν αντι για αυτην ειχα περασει στην διπλανη κοπελλα?και ποια αραγε να ηταν αυτη η διπλανη κοπελλα?
Ηθελα να δωσω μια απαντηση σε αυτο το ερωτημα μου και ετσι κατευθυνθηκα στο μαγαζι που δε μπηκα χτες.
Στο σαλονι μου βγαινει ενα σουπερ μιλφ,την οποια ειχα ξαναπαρει στο παρελθον σε αλλο μαγαζι με πολυ δυνατα αποτελεσματα.Το μιλφ αυτο ηταν η Σοφια.
Η Σοφια ειναι ενα ουκρανεζικο μιλφ,με ομορφα κοκκινα σπαστα μαλλια και πολυ καβλιαρικα πρασινα ματια.Τα χαρακτηριστικα του προσωπου της παραπεμπουν παρα πολυ σε Σκωτσεζα.Ειναι μετριου αναστηματος,με 3ρια βυζαρες.
Η Σοφια ειναι μια γυναικα που παντα απο οτι την θυμαμαι ντυνοταν πολυ καβλωτικα.Σημερα φορουσε ενα ομορφο λευκο κορμακι που απο τη μεση του και πανω μπορουσες να χουφτωσεις τις βυζαρες της, μια μαυρη δερματινη μινι φουστα με φερμουαρ,μαυρες ομορφες διχτυωτες καλτσες εκ των οποιων η μια κατεληγε σε καλτσοδετα και πολυ καβλιαρικες μαυρες γοβες που ειναι το φετιχ μου.
Με αναγνωρισε και την αναγνωρισα και αφου της εδωσα τα συγχαρητηρια μου για την εμφανιση αλλα ειδικα για το μαυρο γοβικο,της εδωσα το 20ευρω εισιτηριο
Ηρθε στο δωματιο πολυ προσχαρη και αρχιναμε κατι παθιαρικα ρομαντικα γλωσσοφιλα.Οι γλωσσες μας σα να ξιφομαχουσαν αλλα στιγμες στιγμες εκανα πισω τη δικη μου και η γλωσσα της Σοφιας εμπαινε ολο και πιο βαθια στο στομα μου.
Χαιδευα τα κοκκινα ''σκωτσεζικα''μαλλια της και συνεχιζαμε το γλωσσοφιλημα για καποια λεπτα.
Ολη αυτην την ωρα ο πουτσος μου ειχε γινει καγκελο και ετσι ζητησα απο την μιλφαρα να κανουμε ενα ομορφο 69.
Ξαπλωνουμε και αρχιζουμε ο ενας το γλυψιμο στον αλλο.Ενω γλυφομασταν χαιδευα με τα 2 χερια μου τα κωλομαγουλα της και στιγμες στιγμες χαιδευα την κωλοτρυπιδα της.
Η Σοφια ρουφουσε δυνατα και σε βαθος ενω εγω παλευα με τα μουνοχειλα της.Στιγμες στιγμες κοιτουσα μια τουφα ξανθες τριχες που δεν ειχε ξυρισει σαν στολιδι πανω απο το ομορφα ξυρισμενο μουνακι της.
Το γλυψιμο ηταν τοσο δυνατο που λιγο ελειψα να χυσω στο τσιμπουκι,κατι που δεν ηθελα.Ηθελα να μπω μεσα σε αυτο το ομορφο μουνακι και να ακουσω τα επιφωνηματα του σοβιετομιλφ .
Σταματαμε ,και αρχιζουμε ενα πηδημα στα τεσσερα.Εκει με θεα την γαματη ντυμενη Σοφια και μενα να την πηδαω πισωκολλητα ενιωθα να με πιανει ενα παραληρημα.Ουρλιαζα οτι ηταν το πουτανακι μου και το πηδαγα,και αυτη εκστασιασμενη απο το σεληνιασμο μου,ελεγε οτι καλα της κανω και καλως την ξεσκιζω.
Τα καβλοενστικτα μας ειχαν υπερνικησει την πολιτισμενη μας συμπεριφορα και φερομασταν σα 2 οντα που το μονο που θελανε ηταν το απολυτο γαμησι.
Με αυτο το τροπο υστερα απο καποια λεπτα τελειωσα.Φιληθηκαμε για αλλη μια φορα με τη Σοφια στο στομα σα να ημασταν εραστες και αποχαιρετηθηκαμε.
Τελικα η οδος Βεργας ειναι το πεπρωμενο μου.Και το πεπρωμενο φυγειν αδυνατον

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 28, 2013
Όνομα κοπέλας
Σοφία
CHRIS1971
Τιμημένος
Εγγραφή:
18 Οκτ 2005
Μηνύματα:
Κριτικές:
46
Likes:
537
Πόντοι:
7.065
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
30 Νοεμβρίου, 2013
Τρισμέγιστέ άρχοντα chris ..... έσύ καί ό γιατρός βαλθήκατε να μέ ξεκάνετε ...........
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1