Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 131 10
Γενική βαθμολογία
 
6.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Περνώντας πρώτα από τα άλλα 2 σπιτάκια της οδού Αλκιβιάδου, κατέληξα στο Β μιας και είχε την Αλίνα (έτσι νομίζω τουλάχιστον), slim/λεπτούλα, ψηλή, μελαχροινή με άσπρο δέρμα και αρκετά νέα σε ηλικία. Δε κάνει φουλ πρόγραμμα, αλλά είναι σίγουρα η πιο όμορφη με το πιο ωραίο σώμα απ'όλες σε εκείνη την βάρδια. Μπαίνοντας, η τσα2 μου έλεγε ότι είναι νέα και δε ξέρει τίποτα, πράγμα που φάνηκε από την συμπεριφορά της στο δωμάτιο!

Με το που κάθησε στο κρεβάτι δίπλα μου, την άρπαξα και της φιλούσα τα βυζάκια με πάθος... ΑΦΩΝΗ η Αλίνα... Την ξαπλώνω και πέφτω πάνω της, την φιλάω στο σώμα της και στον λαιμό της... ΑΦΩΝΗ πάλι η Αλίνα. Ηεκινάει και μου παίρνει ακάποτη πίπα... Μπορώ να πω πως ήταν από τις καλύτερες που μου έχουν πάρει σε σπιτάκι... ΑΦΩΝΟΣ ο Γιάννης εδώ... Πέρασμα καπότας, ανεβαίνει από πάνω και ξεκινάει το γαμήσι... Αρκετά καλη, ούτε φάνηκε να βαριέται, ούτε ήταν άκαμπτη στην στάση της.. Και αυτό φάνηκε και στα τέσσερα που την έβαλα... Πήρε θέση που να βόλευε και τους δυο μας, ενώ συνήθως οι κοπέλες που έχω πάει βάζουν το μ**νί τους ψιλά που δε βολεύει... Μετά, την ξαπλώνω και την γαμάω δυνατά... Σε όλη την διάρκεια, η έκφρασή της ήταν λίγο αγωνίας και πόνου (!) τόσο μάλιστα που την ρώτησα άμα πονάει... Αλλά όπως καταλάβατα... ΑΦΩΝΗ η Αλίνα. Τελείωσα μέσα της, έβγαλα καπότα, αυτή ντύθηκε και έφυγε...

Την ρώτησα ξανά πως την λένε, αλλά άφωνη... Βγήκα, με ρώτησε η τσα2 πως πέρασα και της είπα "Δε μιλάει εε;" Και μου λέει, "Ναι, δε μιλάει". Δε ξέρω αμα λέμε για την ίδια Αλίνα, αλλά εμένα μου φάνηκε πολύ ντροπαλή και άπειρη στο θέμα του μπουρδέλου... Αλλά με τέτοιο σώμα και μουνί, μπορεί να πάει μπροστά!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 26, 2013
Όνομα κοπέλας
Αλίνα
savras poniridis
Μέλος
Εγγραφή:
7 Φεβ 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
5
Likes:
0
Πόντοι:
1
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
27 Νοεμβρίου, 2013
Αξιότιμε συναγωνιστά...ευρισκόμενοι στό πνεύμα τής εποχής και εμείς...μείναμε επίσης ΑΦΩΝΟΙ!! Όμως υπάρχει καί η θετική πλευρά τού πράγματος: Τουλάχιστον μιλούσε η υπηρεσία!!
28 Νοεμβρίου, 2013
Συνουσιακή παρΑφωνία...
+1
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2