Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 559 10
Γενική βαθμολογία
 
9.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
10.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Μετά από λίγες μέρες απουσίας , έλειπα για δουλειές ,από την γνωστή γειτονιά βγήκα βόλτα για εκτόνωση σήμερα το μεσημεράκι λίγο πριν ανοίξουν οι ουρανοί και αρχίσει να βρέχει . Σε αναζήτησή συγκινήσεων λοιπόν πέφτω πάνω στην Αθηνα , για όσους δεν την γνωρίζουν η Αθηνα είναι Ελληνίδα Μουναρα Ξανθιά γύρω στο 1.65 με τριαροτεσσαρο βυζο με πολύ ωραίο πρόσωπο και μια προσήλωση στον πουτσο κάτσε καλά .
Η τσατσα άρχισε το μπλα μπλα ¨Ελληνιδα , πλούσιο προγραμμα ¨ κλπ εγώ στο μυαλό μου στο άκουσμα του ονόματος Αθηνα είχα ήδη βγάλει το εικοσαρικο πριν εμφανιστεί ο Μουναρος με ενα κόκκινο κορμάκι για σαλοναρισμα. Πέρασα στο δωμάτιο και κατευθείαν στο νιπτηρα για πλύσιμο του πουτσου παρόλο που πάντα είμαι σινιαρισμενος λόγω εργασίας , μετά από λίγο μπαίνει φουριοζα η Αθηνα και χωρίς να βγάλει το κορμάκι ορμαει και αρχίζει τα γλωσσοφιλα και τα παιχνίδια με τις βυζαρες της από κάποια πράγματα που μου είπε κατα την διάρκεια των προκαταρκτικών κατάλαβα ότι με θυμόταν και αυτό μου άρεσε. Μαντηλάκι , καθαρισμός και άρχισε ο πεοθηλασμος , η πίπα βαθιά υγρή με deepthroat και καραμελωμα στα @@ρια είχε γρήγορα το επιθυμητό αποτέλεσμα (κάγκελο) αλλά την άφησα λίγο παραπάνω για να παίρνω μάτι από τους καθρέφτες την κωλαρα της (μεγάλο κρίμα που δεν την δίνει) πριν την βάλω να καβαλήσει σε στάση cowgirl για να της μάλαζω και της βυζαρες όσο αυτή χοροπηδουσε πάνω στον πουτσο μου.
Αλλαγή στάσης και σφυροκοπημα στα τέσσερα για κανένα δίλεπτο πριν την βάλω ανάσκελα σε ιεραποστολικό το οποίο δεν είναι από τις αγαπημένες μου στάσεις αλλά εχει πρόσβαση για γλύψιμο στις βυζαρες και πεταχτά γλωσσοφιλα και όλα αυτά χωρίς να βγάλει το κορμάκι-εσώρουχο κάτι που καυλωνε ακόμα περισσότερο .
Η κούραση ήταν προ των πυλών και έτσι αποφάσισα να σηκωθώ όρθιος να τον ξεσκουφωσω και να της τον δώσω στο στόμα μέχρι να έρθει η ανακούφιση πάνω στις βυζαρες της εν μέσω κραυγών , δεν ξέρω τι έχω πάθει τώρα τελευταία και φωνάζω πολύ . Η αληθεια είναι ότι οι Ελληνίδες δεν παίζονται θες ότι μιλάνε στην πράξη χωρίς να βγάζουν γέλιο θες ότι έχουν πιο πολύ φιλότιμο εμένα η επιστροφή της Αθήνας με χαροποίησε ιδιαίτερα , και να μην το ξεχάσω μου είπε ότι από αύριο θα είναι απέναντι στο 24 , όσοι πιστοί (της Αθηνας) προσέλθετε .

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 26, 2013
Όνομα κοπέλας
Αθηνά
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
25 Νοε 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
25
Likes:
27
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
26 Νοεμβρίου, 2013
Αυτή είχε αποκλείσει την επιστροφή της εκεί, την άφησε την Αλκαμένους;Χμμμ;
+1 (2/2)
30 Νοεμβρίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Κι εγώ εκεί την είχα πάρει σαν πειραιωτισσα σωστά;
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2